Ganges Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Słuchajcie przeszukałem tych 5 wojskowych w parku maszynowym nawet te śmiecie od nich zebrałem. I NIC nie pojawia mi się zadania udania się do wioski po informacje, bandyci martwi ciała przeszukane i nic. Edit: Ok kilka razy wczytałem save, trochę głupio 5 razy walczyć z tymi bandytami ale wreszcie załapało! Lece do wioski. Edytowane 14 Lipca 2012 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Siema Mam takie problem z przejściem na bagna. Mam misje i zaznaczone gdzie przejść i gdy podchodze to wywala coś o kluczu i że przejśc nie moge. No to poszukaj tego klucza. Znajdziesz go w budynku przy przejściu, w skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Od kogo można wziąść zadanie zabicia przywódcy bandytów w Zatonie? Byłoby mi to na rękę ,a nie chcę robić samowolki bo jeszcze coś się spieprzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam! Mam takie pytanie. Gdzie znajduje się anomalia przestrzenna na Janowie, którą muszę znaleźć, aby dostać się do Doliny Mroku? Bo szukam szukam i nie mogę znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Na Zatonie na południowo-wschodnim krańcu płaskowyżu jest jakaś. A co do Janowa to chyba zachodnia połowa mapy. Edit: To mogę go bez questa żadnego ściągnąć? Edytowane 15 Lipca 2012 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Witam! Mam takie pytanie. Gdzie znajduje się anomalia przestrzenna na Janowie, którą muszę znaleźć, aby dostać się do Doliny Mroku? Bo szukam szukam i nie mogę znaleźć..Pod pogłębiarką (między korpusem maszyny a łyżką ) Edytowane 15 Lipca 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dziwne, ona się pojawia dopiero w pewnym momencie? Bo tam sam szukałem i nic nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dziwne, ona się pojawia dopiero w pewnym momencie? Bo tam sam szukałem i nic nie było...Na forum poszperaj bo nie pamiętam w którym momencie, ale pytanie to padało x razy.(minęło trochę czasu I modów jak pykałem w SGM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 No nic, pogramy zobaczymy. I proszę powie ktoś mi w końcu czy ktoś w Zaton/Jupiter daję zadanie zabicia przywódcy bandytów? Bo chcę teraz na szybko zadanie z transakcja bandytów wziąć. Upraszam upraszam i nie mogę dostać odpowiedzi . Mam pytanie czy ktoś nie wiedząc ,że u Noego ta misja to fala mutantów miał przy sobie wystarczającą ilość ammo? Mi zostało 5 pocisków do FN Fal to załatwiłem burera a kontroler poszedł z noża. Takiej jatki to ja dawno nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0k3r Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam czy ktos wie gdzie jest ładunek wybuchowy z samego poczatku gry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Przeczytaj post nr.:52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Eh sam problemy ze mną dzisiaj :). Otóż jeśli straciłem PDA tego najemnika co z grupa przetrzymywał agenta SBU to jest jakiś inny sposób na wejście do bazy? Zależy mi na egzo i M82 a nie chcę nikogo zabijać. Jakby co mam wykonane zadanie z napadem na ekologów i powinność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Chyba się ten koleś Miecz (od likwidacji bandytów) nazywa stoi obok Sowy tylko on chyba znika po jakimś czasie, a po tym zadaniu na bank. Przejrzyj temat rady i porady yurka tam jest sposób na wejście do bazy Najemników jak ci zginie Zły (odźwierny najemników), działa to też jak nie masz poda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dzięki, bardzo pomogłeś już :) 2 zapisy do tylu i po bożemu załatwiłem drania, fantów więcej wpadło :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Na modzie gram ponad tydzień, jest super. Ale mam 2 pytanka: 1. Czy wszystkie ładunki wybuchowe mają jakieś przeznaczenie? Jeden znalazłem w Kordonie, w schowku, a drugi był na placu maszynowym na Bagnach. Coś powinienem z tym zrobić? 2. Gdy chcę przejść z Bagien do Kordonu łapie crasha. ,,Program X-ray engine przestał działać''. Próbowałem kilka razy, także ze wcześniejszego save. Prawdopodobnie powinienem dać loga, ale nie wiem jak to zrobić. Plik xray_admin zawiera tylko bzdury, a reszta plików jest do otwarcia tylko w edytorze c++, więc raczej to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Ładunki wybuchowe są do wysadzania różnych rzeczy jak chcesz coś wysadzić to bum nie są potrzebne do żadnego questu. Z przechodzeniem pewnie nie wyrabia ci komp w tym modzie to normalka. Chyba, że ciągle cię wywala. Jeżeli po crashu wgrywasz sejw i gra dalej idzie to nie a się czym przejmować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Wywala za każdym razem. Z 3 różnych savów próbowałem przejść, pojawia się okno: Czy chcesz przejść do następnej lokacji?, biorę tak i mniej więcej w połowie ładowania Zatonu wywala mnie. Próbowałem to zrobić po wyłączeniu innych programów, nadal nic. Mam 4GB RAM. W liście zapisów mam save ,,Przejscie z bagien na Zaton'' i pisze w nim, że był zrobiony w Zatonie, ale nie mogę go odpalić. Wygląda to jakbym przeszedł na Zaton pomyślnie, ale nie mogę załadować tego save, ani przejść tam z bagien z żadnego innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Log błędu szukasz tu: C:UsersPublicDocumentsstalke~1.-zelogs, w xray_admin na końcu jest FATAL ERROR. Ciebie interesuje co jest poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 A autosave robi? Jeżeli tak to spróbuj jego wgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Log błędu szukasz tu: C:UsersPublicDocumentsstalke~1.-zelogs, w xray_admin na końcu jest FATAL ERROR. Ciebie interesuje co jest poniżej Dzięki za wyjaśnienie. Oto log: [error]Expression : cross_table().header().level_guid() == level_graph().header().guid() [error]Function : CAI_Space::load [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGameai_space.cpp [error]Line : 113 [error]Description : cross_table doesn't correspond to the AI-map stack trace: A autosave robi? Jeżeli tak to spróbuj jego wgrać. Robi, ale jak chcę go wgrać, to w połowie ładowania ok. wywala mnie, bo Xray Engine przestał działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Coś nie tak z siatką AI. Zapewne błąd instalacji. Coś ci się uszkodziło przy ściąganiu plików moda lub ich rozpakowywaniu. Ściągnij wszystko jeszcze raz i ponownie zainstaluj. Stare sejwy powinny działać bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Aha. Najpierw spróbuję jednak ponownej instalacji, ściągania potem. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A wiecie może gdzie są schowane itemy od Kołogora za zadanie pomocy Lukasowi. W Dolinie Mroku temu wolnościowcowi. Na północy znalazłem Egze Wolności. reszty nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 @ LordDino Jednej z tych nagród (tej na zachodzie) też nie znalazłem... Znalazłem egzę i tą nagrodę na wschodzie, ale z tego co pamiętam, to egza była najlepszym co można było znaleźć. Jak Ci bardzo zależy to mogę poszukać gdzieś screenów z tej nagrody na wschodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No jakbyś miał moment na to bo chciałbym sprawdzić czy to w ogóle działa, on sam mówi, że jednej nagrody nie warto więc chciałbym sprawdzić i porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi