ksantyp Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam.Mam problem ze sforsowaniem bariery elektryczej przed komorą z dyskiem w kanałach. Próbowałem zgodnie z poradą Yurka iść po ścianie tunelu,ale brak efektów.Wysokość bariery jest zbliżona do wysokości GG a przewężenie tunelu przed komorą powoduje że GG schodzi do poziomu gruntu i .. po zabawie.@Yurek udostępnił swoje zapisy po wyjściu z kanałów ale chciałbym spróbować samodzielnie. Czy komuś udało się pokonać barierę w sposób opisywany przez Yurka (pewnie tak bo postów na ten temat jest nie wiele) ale może ktoś ma jeszcze dokładniejsze informacje jak tego dokonał.Wiem że jest to temat nieco odgrzewany ale mam nadzieję że ktoś ma dobrą pamięć i chęć pomocy.Ja zmieniłem ustawienia gry na "Nowicjusz". Wtedy przechodzisz i trochę zdrowia Ci zostaje , co podlecza się apteczkami. Potem zmiana na Mistrz i jedziemy dalej. Takie na "lenia" ale skuteczne. Gratuluję wytrwałości , ja się poddałem. Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez ksantyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja zmieniłem ustawienia gry na "Nowicjusz". Wtedy przechodzisz i trochę zdrowia Ci zostaje , co podlecza się apteczkami. Potem zmiana na Mistrz i jedziemy dalej. Takie na "lenia" ale skuteczne. Gratuluję wytrwałości , ja się poddałem.Dzięki za radę jak wrócę do moda to spróbuję chociaż dysk udało mi się wydobyć niekonwencjonalną metodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzięki Wielkie sedoro :) Bardzo mi pomogłeś. Czy ktoś jeszcze miał problem z przejściem do Janowa? Nie mogę przejść z Zatonu do Janowa, po kwesti dialogowej z Pilotem robi się czarny ekran, potem rozjaśnia ale dalej jestem w Zatonie, a do tego nie mogę się ruszać oraz cały interfejs znika. Nie działa ani klawiatura ani myszka po tym zabiegu.Ja napotkałem ten sam problem. Może ktoś już go rozwiązał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubvangrup Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ja napotkałem ten sam problem. Może ktoś już go rozwiązał ?Mam to samo. Nie mogę ruszyć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Witam.I u mnie też wystąpił ten błąd pomimo ponownego pobrania wszystkich plików od nowa. Czy ktoś z szacownej braci stalkerskiej znalazł rozwiązanie?Czy naprawdę nikt nie znalazł rozwiązania tego problemu czy też jest ten błąd gdzieś opisany a ja nie potrafię go znaleźć? Pozdrawiam. Mam to samo. Nie mogę ruszyć dalej.@dubvangrupNatchnąłem się na ten sam problem ale po braku odpowiedzi na zadane pytanie o sposób wyeliminowania tego błędu sądzę że w tą wersję moda grało bardzo mało osób i być może u nich ten problem nie wystapił.Drugie podejście do tego moda się nie udało więc spróbuję czystego SGM-a z dodatkami może się uda. Problem ten nie występuje w wersji Jenot Edition ani w Snajperze więc możesz spróbować w nie zagrać.Pozdrawiam. Edytowane 14 Listopada 2013 przez apophis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Uprzejmie proszę o nowy link do:Poradnik przechodzenia kwestowego dopełnienia w wersji PL do pobrania pod linkiem: http://narod.ru/disk...2.2.doc.7z.html Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Proszę bardzo :yes: : https://yadi.sk/d/miVBMsxxeWmRZ - mam nadzieję, że Yurek się nie pogniewa za wstawienie na "obcy hosting" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Dziękuję Edytowane 9 Lutego 2015 przez andwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Cichy!(P)! a nie można tego co w/w wsadzic w jeden plik np gamedatę tylko jedna do pobrania? bo jak dla mnie to za duzo kombinacji alpejskich na raz, dodaj to ale po tym i tamtym i przed tym i owym... :) p.s. a jesli nie mam zewu 1602 pol tylko rus to jak? i czy mozna bez polonizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz638 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Czy ktoś z was mógłby podać mi link do spolszczenia? Ten z pierwszego posta niestety przekierowuje mnie na stronę główną :( Edytowane 5 Marca 2015 przez lukasz638 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Postaram się pomóc . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Spróbuj stąd : polonizacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Chłopaki mam problema,fajnie sie grało do czasu kiedy znalazłem sie na zatonie,co chce podjąć jakieś zadanie albo chce podejśc do składowska wywala mnie z takim logiem stack trace: 0023:083DE8B3 xrGame.dll, CDialogHolder::CDialogHolder() 0023:083DFB45 xrGame.dll, CDialogHolder::CDialogHolder() 0023:054CA5B4 lua.JIT.1.1.4.dll, lua_getinfo() 0023:054CA898 lua.JIT.1.1.4.dll, lua_getinfo() 0023:054C20A5 lua.JIT.1.1.4.dll, lua_call() 0023:054CAAE8 lua.JIT.1.1.4.dll, lua_yield() 0023:052E9DC6 luabind.beta7-devel.rc4.dll, luabind::detail::pcall() A dodam jeszcze że przycina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doflamingo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ma ktoś link działający do SGM 2.2 guns kwest DOPA PL bo chciałbym ściągnąć ale nie można ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 @Doflamingo zapytaj się @tom3kb, bo jak dobrze pamiętam to on gromadzi wszystkie mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 SGM 2.2 guns kwest DOPA PL - LINK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doflamingo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vortal Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Z tego Szpona Śmierci mają lecieć Rogi? U mnie nadal lecą Macki pijawki. Jakiś fix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam bardzo proszę o uaktualnienie linków do spolszczenia z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 @suchyyy1 https://zone.stalkerteam.pl/file/61 https://zone.stalkerteam.pl/file/62 https://zone.stalkerteam.pl/file/63 https://zone.stalkerteam.pl/file/165 https://zone.stalkerteam.pl/file/166 Przy okazji ktoś może uaktualnić sznurki w #1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Może ktoś podesłać poradnik do tego moda, bo wszystkie linki oczywiście padły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 @Gulgoi Wszystkie linki we wstawce moda są aktywne, a z tego, co się orientuję, to nikt nie stworzył poradnika do tego moda. A przynajmniej nie w wersji PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 54 minuty temu, Agrael napisał: @Gulgoi Wszystkie linki we wstawce moda są aktywne, a z tego, co się orientuję, to nikt nie stworzył poradnika do tego moda. A przynajmniej nie w wersji PL. Przepraszam mój błąd chodziło mi tylko o poradnik jak należy przechodzić tego moda. Oagrniam kilka wesji moda SGM naraz i troszkę ze zmęczeniu człowiek sie gubię i dzięki za wyprostowanie mojego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 @Gulgoi Spokojnie, każdemu może się zdarzyć Zgadzam się - tych wersji SGM jest ot i jeszcze trochę. Polecam Sigerous Mod 2.2 with Gunslinger Mod Addon. Całkiem niezłe połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 1 minutę temu, Agrael napisał: @Gulgoi Spokojnie, każdemu może się zdarzyć Zgadzam się - tych wersji SGM jest ot i jeszcze trochę. Polecam Sigerous Mod 2.2 with Gunslinger Mod Addon. Całkiem niezłe połączenie. Ja bardzo mało się tu udzielam a dużo razy grałem już w SGM-y od wersji 1.6 jak pamiętam. Wcześniej różne mody ogrywałem do dwóch pierwszej części Stalkera. Jestem wychowany na tej serii i szkoda, że nadal nie ma kontynuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi