tom3kb Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Darkest Stalker W sumie może fajnie by się w takie coś grało Ak 47 Shuriken (najnowsza modernizacja Kardana) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Po co bagnet od Mausera kleić plastrem, skoro można założyć oryginalny bagnet wz.47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Moje z Prosectors Project 1.5: Pokaż ukrytą zawartość Tajemnica Bunkra: Pokaż ukrytą zawartość Zombi lubi strzelać się po kostkach (tzw. "friendly fire"): Pokaż ukrytą zawartość Sacharow oszalał - 105000 RUB : Pokaż ukrytą zawartość Postrzelony ugrzązł w podłożu: Pokaż ukrytą zawartość Nic nie przyciągający uwagi obrazek xD: Pokaż ukrytą zawartość W powinności to mają luz, skoro mogą opierać się o ścianę: Pokaż ukrytą zawartość Ugryziony spełnił swoje marzenia - zawisł w powietrzu. Albo Kerbal Space Program: Pokaż ukrytą zawartość Drzwi są zamknięte, co tutaj jest nie zrozumiałe?: Pokaż ukrytą zawartość Monolitowiec wściekł się na "Wyrzuconego z gry": Pokaż ukrytą zawartość I kolejny, który mu przywalił: Pokaż ukrytą zawartość Wolnościowcy czyszczą Radar: Pokaż ukrytą zawartość No tak, podłoga go zamurowała, gdy chciał przestać się ukrywać: Pokaż ukrytą zawartość Typowy Monolitowiec, który podziwia kafelki w Prypeci i sprawdza czy nie ma uszkodzeń : Pokaż ukrytą zawartość Stalker: Ocalenie: Pokaż ukrytą zawartość Gdzie jest nasze jedzenie Diegtiarow?: Pokaż ukrytą zawartość Artefactum (oryginalny mem: [KLIK]): Pokaż ukrytą zawartość No cześć: Pokaż ukrytą zawartość Gdy skończyła ci się muzyka, zawsze możesz włączyć to : Pokaż ukrytą zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Biedaczyna był na głodówce i teraz jest lekkszy od samego dymu z ogniska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka ja Ci dam lekkszy -> lżejszy. W tym kostiumie może ma dziurę i robi za balon wypełniony ogrzanym powietrzem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Idziemy na wycieczkę, bieżemy bipsizon w teczkę Pokaż ukrytą zawartość 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 1 września dla uczniów/"szkolników": Mama: Trzymaj trochę kasy na szkolny obiad, kup sobie coś normalnego: Pokaż ukrytą zawartość 9-letni ja: Uwierz mi: Pokaż ukrytą zawartość Z kurtki można zrobić egzoszkielet, tylko wystarczyłoby ją owinąć taśmą izolacyjną To jest ładne: Pokaż ukrytą zawartość Patrzyłem na to 5 godzin Tutaj, w tym świecie, możesz być kim chcesz: Pokaż ukrytą zawartość Rzeczy, na które nie da się patrzeć: Pokaż ukrytą zawartość Wykonywać fabularne zadania i poboczne: Pokaż ukrytą zawartość Wilk i BTR: Pokaż ukrytą zawartość - Strzelam najlepiej ze wszystkich: Pokaż ukrytą zawartość - Jesteś pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 1 września w Zonie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Nieeee. To drużyny pionierów-kontrolerków na apelu porannym w Arteku, przed zajęciami z terenoznawstwa. Osobnik niekontroler, to wzorzec tego, którego mają odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Bandyci wystawili na wabia A za ścianami koledzy czekają już na frajera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Radio u Bandytów (10 wersji): Głos bandytów zamiast Google Asystenta: Pokaż ukrytą zawartość Bandyci w reklamie: Pokaż ukrytą zawartość Chuck Norris: Pokaż ukrytą zawartość Rzucił granat... I zabił 50 ludzi... A potem granat wybuchł... Stalkerze, pamiętaj: Pokaż ukrytą zawartość 1. Wódki u Aszota nie kupować. 2. W masce nie rzygać. 3. Przekąsić coś. 4. Powiedziałem, przekąsić coś!!! 5. Po pierwsze nie zakąszają, a wąchają. 6. Prypeć - dziki niesmaczne. Naznaczony, za to wszystko dam ci 50 rubli, po prostu od serca: Pokaż ukrytą zawartość A co jeśli trzeba zdejmować maskę przed piciem wódki? Pokaż ukrytą zawartość Brednie jakieś Świnka peppa już nie ta: Pokaż ukrytą zawartość Żeńska wersja Kardana: Pokaż ukrytą zawartość Japońskie niebo przed tajfunem Hagibis: Pokaż ukrytą zawartość RTX ON/OFF: Pokaż ukrytą zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker1997 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 A teraz, kilka porad dla rodziców. Zawsze należy sprawdzać, czy dziecko nie przynosi do szkoły niedozwolonych rzeczy Pokaż ukrytą zawartość Oraz czy nie spożywa środków odurzających Pokaż ukrytą zawartość 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Moje powinności/długi po nauce: Od lewej: -Ej ty!: - Tak, ty! - Tak, ty przy monitorze! - Co się tak gapisz? Ludzie, którzy: Pokaż ukrytą zawartość dopiero wchodzą w uniwersum stalkera: *przeszedłem 3 części, poczekam rok i wyjdzie druga część* czekają na premierę, już 13 lat: W internecie nikt nie wie, że jesteś bandytą: Pokaż ukrytą zawartość Nikt Nie egzo i gauss, a kurtka nowicjusza i pm: Pokaż ukrytą zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Tak barman czyści broń, która do niego dociera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 @kondotier aż mi się przypomniała słabiutka komedia z S. Stalone "Stój, bo mamuśka strzela" -> "Prawdziwe kłopoty zaczynają się, gdy pani Bomowski postanawia umyć naoliwiony pistolet syna, a potem, w ramach rekompensaty, za zniszczoną broń kupuje na ulicy kradziony pistolet maszynowy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 @kondotierNo to jak w wiadomościach było, że kobieta znalazła granat w ogródku, umyła, schowała pod wiaderko i wezwała saperów, to barman tak samo pewnie myślał, jak to takie brudne sprzedawać stalkerom . Jednak cieszcie się, że barman coś wkłada zanim sprzeda, a nie to co sidor, nawet nie wiadomo czy jak kupisz granat to czy zawleczki nie trzeba będzie oddzielnie kupywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Kiedy twoje dziecko uprze się na klocki LEGO... Pokaż ukrytą zawartość 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Pokaż ukrytą zawartość Na zdjęciu widnieje Igor Armstrong, członek Monolitu, który poleciał jako pierwszy człowiek na księżyc przy użyciu granatnika podlufowego Pokaż ukrytą zawartość Kontroler ze strachu zamarzł w matrixie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Samo życie. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Sidorowicz próbuje odciągnąć Szramę od Aszota: Zostawiła dwóch, poszła do trzeciego: Poszedł na rozpałkę: Pokaż ukrytą zawartość Czułości w Zonie: Pokaż ukrytą zawartość Wrony latające.... w miejscu: Pokaż ukrytą zawartość Co podarować dziewczynie (jeśli twoją dziewczyną jest Hip z CoC) na 8 marca?: Pokaż ukrytą zawartość Chyba Joga był najlepszym ojcem chrzestnym u Bandytów: Pokaż ukrytą zawartość Świadomość-Z kiedy wojskowi i Naznaczony szturmują CEA: Pokaż ukrytą zawartość Klaun i Naznaczony: Pokaż ukrytą zawartość - Przemienię się w to, czego się boisz - Jestem doświadczonym stalkerem, niczego się nie boję Greta z kolejnym protestem: Pokaż ukrytą zawartość Wystarczy zabijania dzików w celu wykonywania zadań Striełok i mądre myśli: Pokaż ukrytą zawartość Mądre myśli często prześladują Striełoka Ale on jest Naznaczonym Radar: Pokaż ukrytą zawartość Naznaczony: wyłącza psi-instalację Monolitowcy na Radarze: Agroprom: Pokaż ukrytą zawartość Naznaczony: wydostaje się z podziemi agropromu żywy Żołnierze na wojskowej bazie: Kiedy wyłączyli ci internet: Pokaż ukrytą zawartość Kiedy jesteś Stalkerem: Pokaż ukrytą zawartość Od lewej od góry, do prawej: Ludzie myślą, że zajmuję się tym Nowicjusze myślą, że zajmuję się tym Wojskowi myślą, że zajmuję się tym Od lewej od dołu, do prawej: Handlarze myślą, że zajmuję się tym Ja myślę, że zajmuję się tym Czym ja się naprawdę zajmuję Cz.1: Pokaż ukrytą zawartość Wolnościowiec i powinnościowiec: Pokaż ukrytą zawartość Od lewej do prawej i w dół: - Mam cię! - Nie strzelaj! Jestem z powinności. - Udowodnij to! - Stoję przy wejściu na bazę! - Ochraniasz przejście obok karabinu maszynowego? - Tak, jestem pseudopsem. Zapatrzył się w PDA, przegapił artefakt: Pokaż ukrytą zawartość Szybciej!: Pokaż ukrytą zawartość - To zadziwiające! Gówno, które zostawiłem, kiedy szliśmy na CEA, przekształciło się w artefakt! Kiedy zrobiłeś apteczkę w Dead Air: Pokaż ukrytą zawartość Rozmowy Aszota z Wujkiem Jarem na szyldach sklepów: Pokaż ukrytą zawartość W żadnym wypadku nie jest to propaganda frakcji: Pokaż ukrytą zawartość Spotkanie oficerów Powinności przed szturmem CEA (czarno-białe): Pokaż ukrytą zawartość Jak orientują się dziewczyny i chłopacy?: Pokaż ukrytą zawartość Jak orientują się dziewczyny: - Tak, tutaj na lewo - Zapytam się przechodniów dokąd iść - Ok, wejdę do internetu Jak orientują się chłopacy: Naznaczony w MW: Pokaż ukrytą zawartość Naznaczony: zgadza się na zadanie Czachy na zajęcie bazy Wolności Także Naznaczony patrzy się, jak wolnościowcy idą wyczyścić gospodarstwo: Cz.2: Pokaż ukrytą zawartość Długopis/ołówek do robienia arcydzieł: Pokaż ukrytą zawartość Ja przed i po samoizolacji: Pokaż ukrytą zawartość Porównanie książek: Pokaż ukrytą zawartość Po lewej: Wojna i świat Po prawej: Informacja w dokumentach znaleziona w laboratoriach X Pomaganie bandytom lub Brodzie na jednym obrazku: Pokaż ukrytą zawartość 100 wskazówek jak przetrwać w Zonie: Pokaż ukrytą zawartość Wow, to nie jest przydatne W końcu tego potwora złapali: Pokaż ukrytą zawartość Tuszkany i ja z nowym egzo: Pokaż ukrytą zawartość Kiedy Diegtiarow powie, że jest z SBU: Pokaż ukrytą zawartość Kiedy oddajesz artefakt Płotce, a on odnosi go Brodaczowi: Pokaż ukrytą zawartość Jak wygląda ucieczka Szramy od Wowy Wista (tego co strzela z PKM na Kordonie): Pokaż ukrytą zawartość Striełok przed wyborem: Pokaż ukrytą zawartość Uwaga! Dowiedzieliśmy kto gra Flinta w Zewie Prypeci: Pokaż ukrytą zawartość Pytanie do Striełoka: Pokaż ukrytą zawartość - W czym wspominasz swoich przyjaciół? - W notatkach Unikalna broń: Pokaż ukrytą zawartość Kiedy umarł Bies, a ty zabrałeś jego unikalną broń: - O nie! - Ale tak przy okazji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 GTA Stalker Film Portal #17 Wielkie starcia: https://www.youtube.com/watch?v=jFBKQEY1D74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 1 minuta ciszy dla genitaliów tego pana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 W dniu 14.09.2020 o 13:33, Dr_Sztychowka napisał(a): 1 minuta ciszy Rozwiń Mi się wydaje, że raczej bardzo głośna minuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 - Kardan pasowałoby zmodyfikować moją broń, większy magazynek, szybkostrzelność. - Mówisz i masz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi