Pure Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Parę śmiesznostek z NS 2016. Opis zbędny Spoiler Kto pierwszy do mety. Spoiler Sowa kieł. Spoiler Po grubej imprezie w żelaznym lesie. Spoiler A tutaj opis na screenie myślę, że sam w sobie się zgrał xD Spoiler 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @Pure Po pierwszym screenie aż mi się zachciało wrócić do NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Nic nie stoi na przeszkodzie, zresztą zdaje się że grałeś ale czyżby nerwy puściły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Taaaaaak, ale po przygodach w elektrowni i wycieczce na Zapomniane Tereny (Nieznane Tereny? nie pamiętam jak się zwało) w życiu mi się przygód namnożyło i te Solankowe poszły w odstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Gościu. Kolejna @Paranoia . Czyżbym popadał w obłęd? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ej no, przestań mnie śledzić :/ Już nie wiem gdzie mam skrytki robić bo wszędzie za mną chodzisz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ja Cię tylko "ochraniam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 No i znowu muszę podbić temat. Letnie Igraszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. To by tutaj się zgadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Znalezione na reddicie Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Walik Czosnek 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Pokuta Wstrząsa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Jednym słowem Czyste Niebo i perypetie szramy przyjaciela wolności Wzięte ze strony na facebuku o nazwie: Stalkeropedia - atencyjne pijawki i burzliwi bandyci Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez SEB2E Czikibrikiivdamke 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Wszystko z reddita 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Pozdrawiam fanpage "W zonie jak w lesie" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Na początku kilka z cyklu "Bohaterowie są zmęczeni" , następnie różności. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Po prostu Żora. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Był sezon na memy GTA SA ze "Świat według kiepskich", czuję nowe meme PS: Aż wstyd się przyznać, ale jak nazywał się ten serial? Na śmierć zapomniałem, a zawsze go lubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Jeżeli chodzi o screena @gawron , to przypomniał mi się tekst z "Rycerzy trzech" . Po małej modyfikacji mógłby brzmieć tak: - Żora zejdź z pala. - Nie zejdę. - Żora nie daj się prosić, zejdź. - Mowy nie ma. - Żora zejdź, zapłacimy ci. - Nie zejdę i tak jestem nadziany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 13 minut temu, Walik Czosnek napisał: Był sezon na memy GTA SA ze "Świat według kiepskich", czuję nowe meme PS: Aż wstyd się przyznać, ale jak nazywał się ten serial? Na śmierć zapomniałem, a zawsze go lubiłem Miodowe lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 10 godzin temu, Walik Czosnek napisał: Był sezon na memy GTA SA ze "Świat według kiepskich", czuję nowe meme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 A to Zona właśnie... Spoiler Bratanie się Stalkerów z Powinnością nie zawsze wychodzi na dobre. Najemnicy zażywają kąpieli słonecznych Także mutanty lubią się pławić w promieniach poranka. Rozleniwiona chimera z radością poddaje się pierwszym kroplom wiosennego deszczu. Sztuczny tłok - czyli jak "skroić" leszcza. A tu mamy skutki małej orgietki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jeśli jesteś bandytą to zastanów się dwa razy zanim spróbujesz przejąć czyjeś obozowisko :v Zajumane z fb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @Mnieciu Łamiący nius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi