tom3kb Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ciekawe w co chłopaki zaraz będą się bawić. @MaklerR komuś podpadłeś z filmikami To chyba jakieś czary ale Minsc z Baldurs Gate wraz z chomikiem Boo też znalazł się w Zonie. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 @tom3kb Toż to jakas prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Byleby tylko wierny rumak nie zawiódł... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 @gawron a jak zawiedzie to jak zwykłe sprawa oprze się o "siano", co by mu mocy dodać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 nie wiedziałem, że w Duplikatach natrafię na ślad Zorro 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Piękna reklama naszego forum w Powrocie Szramy na Magazynach Wojskowych . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) nie chwaląc się, jam ci to sprawił przy takiej ilości przeciwników (150) mój komp ledwo dawał radę Edytowane 2 Lipca 2018 przez qqprim 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @qqprim Spojrzałem na te trupy i myślę "pie@#$ę nie przeszukuje trupów" Co to za mod w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) @tom3kb to Duplikaty:). Jest taka mapa (posterunek), gdzie monolit co chwilę się teleportuje (do pewnego poziomu nasycenia - chyba 200 na raz - jak zabijesz jakiś, to nowi się spawnują teleportem), dopóki nie wyłączysz alarmu. Monolitowcy prawie nic ze sobą nie mają - po kilka sztuk amunicji i tylko jedną swoją broń (choć oczywiście do strzelania zmieniają ją w magiczny sposób) i dodatkowo trupy są okradane, a i tak zebrałem towaru na trochę ponad 2 tony (oczywiście udźwig trzeba było "poprawić" do poziomu średniego samochodu dostawczego). do przeszukiwania porobiłem "ścieżki" i w ten sposób trupy podzieliłem na kwartały, bym wiedział, których już obszukałem. Edytowane 2 Lipca 2018 przez qqprim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) hmmm... co nieco wiem o tych sprawach, ale ta pani ćwiczy do najwyraźniej nieznanej mi pozycji (ona stoi na jednej nodze, nie leży - jakby ktoś miał wątpliwości) Edytowane 3 Lipca 2018 przez qqprim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 "I believe I can fly I believe I can touch the sky" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 odpowiednia gleba (użyźniona z kibelka) to i rosną... jak stalkerki po deszczu (a właściwie opadzie - radioaktywnym) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Prawdziwe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Rodziny się nie wybiera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 "Realna zona". 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 A tak dla humoru. 3:53 najlepszy moment. Pewnie z pozdrowieniami od "Wolności". xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Desert Eagle ma kopa Płaskie 3D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Chlebczarow! jak dla mnie to wygląda na akcje typu: Jeszcze raz wsadzisz łapę do beczki z moimi ogórkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) Kiedy podczas podróży po Zonie wejdziesz w anomalie czasoprzestrzenną... Edytowane 21 Lipca 2018 przez TheSoldy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Czekając na Stalkera 2 (OLR 2.5 FIXX 19): 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 M.A.T.R.I.X Gotowy na każdego mutanta. Plakat rekrutacyjny do Monolitu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Gdy zabrakło gorzały, bandyci sięgnęli po energetyki. Wpłynęło to na ich preferencje, które stały się cokolwiek perwersyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 @Chlebczarow ja tu widzę inspirację kulinarną. Mielony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi