tom3kb Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Darkest Stalker W sumie może fajnie by się w takie coś grało Ak 47 Shuriken (najnowsza modernizacja Kardana) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Po co bagnet od Mausera kleić plastrem, skoro można założyć oryginalny bagnet wz.47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Moje z Prosectors Project 1.5: Spoiler Tajemnica Bunkra: Spoiler Zombi lubi strzelać się po kostkach (tzw. "friendly fire"): Spoiler Sacharow oszalał - 105000 RUB : Spoiler Postrzelony ugrzązł w podłożu: Spoiler Nic nie przyciągający uwagi obrazek xD: Spoiler W powinności to mają luz, skoro mogą opierać się o ścianę: Spoiler Ugryziony spełnił swoje marzenia - zawisł w powietrzu. Albo Kerbal Space Program: Spoiler Drzwi są zamknięte, co tutaj jest nie zrozumiałe?: Spoiler Monolitowiec wściekł się na "Wyrzuconego z gry": Spoiler I kolejny, który mu przywalił: Spoiler Wolnościowcy czyszczą Radar: Spoiler No tak, podłoga go zamurowała, gdy chciał przestać się ukrywać: Spoiler Typowy Monolitowiec, który podziwia kafelki w Prypeci i sprawdza czy nie ma uszkodzeń : Spoiler Stalker: Ocalenie: Spoiler Gdzie jest nasze jedzenie Diegtiarow?: Spoiler Artefactum (oryginalny mem: [KLIK]): Spoiler No cześć: Spoiler Gdy skończyła ci się muzyka, zawsze możesz włączyć to : Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Biedaczyna był na głodówce i teraz jest lekkszy od samego dymu z ogniska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka ja Ci dam lekkszy -> lżejszy. W tym kostiumie może ma dziurę i robi za balon wypełniony ogrzanym powietrzem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Idziemy na wycieczkę, bieżemy bipsizon w teczkę Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 1 września dla uczniów/"szkolników": Mama: Trzymaj trochę kasy na szkolny obiad, kup sobie coś normalnego: Spoiler 9-letni ja: Uwierz mi: Spoiler Z kurtki można zrobić egzoszkielet, tylko wystarczyłoby ją owinąć taśmą izolacyjną To jest ładne: Spoiler Patrzyłem na to 5 godzin Tutaj, w tym świecie, możesz być kim chcesz: Spoiler Rzeczy, na które nie da się patrzeć: Spoiler Wykonywać fabularne zadania i poboczne: Spoiler Wilk i BTR: Spoiler - Strzelam najlepiej ze wszystkich: Spoiler - Jesteś pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 1 września w Zonie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Nieeee. To drużyny pionierów-kontrolerków na apelu porannym w Arteku, przed zajęciami z terenoznawstwa. Osobnik niekontroler, to wzorzec tego, którego mają odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Bandyci wystawili na wabia A za ścianami koledzy czekają już na frajera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Radio u Bandytów (10 wersji): Głos bandytów zamiast Google Asystenta: Spoiler Bandyci w reklamie: Spoiler Chuck Norris: Spoiler Rzucił granat... I zabił 50 ludzi... A potem granat wybuchł... Stalkerze, pamiętaj: Spoiler 1. Wódki u Aszota nie kupować. 2. W masce nie rzygać. 3. Przekąsić coś. 4. Powiedziałem, przekąsić coś!!! 5. Po pierwsze nie zakąszają, a wąchają. 6. Prypeć - dziki niesmaczne. Naznaczony, za to wszystko dam ci 50 rubli, po prostu od serca: Spoiler A co jeśli trzeba zdejmować maskę przed piciem wódki? Spoiler Brednie jakieś Świnka peppa już nie ta: Spoiler Żeńska wersja Kardana: Spoiler Japońskie niebo przed tajfunem Hagibis: Spoiler RTX ON/OFF: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker1997 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 A teraz, kilka porad dla rodziców. Zawsze należy sprawdzać, czy dziecko nie przynosi do szkoły niedozwolonych rzeczy Spoiler Oraz czy nie spożywa środków odurzających Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Moje powinności/długi po nauce: Od lewej: -Ej ty!: - Tak, ty! - Tak, ty przy monitorze! - Co się tak gapisz? Ludzie, którzy: Spoiler dopiero wchodzą w uniwersum stalkera: *przeszedłem 3 części, poczekam rok i wyjdzie druga część* czekają na premierę, już 13 lat: W internecie nikt nie wie, że jesteś bandytą: Spoiler Nikt Nie egzo i gauss, a kurtka nowicjusza i pm: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Tak barman czyści broń, która do niego dociera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 @kondotier aż mi się przypomniała słabiutka komedia z S. Stalone "Stój, bo mamuśka strzela" -> "Prawdziwe kłopoty zaczynają się, gdy pani Bomowski postanawia umyć naoliwiony pistolet syna, a potem, w ramach rekompensaty, za zniszczoną broń kupuje na ulicy kradziony pistolet maszynowy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 @kondotierNo to jak w wiadomościach było, że kobieta znalazła granat w ogródku, umyła, schowała pod wiaderko i wezwała saperów, to barman tak samo pewnie myślał, jak to takie brudne sprzedawać stalkerom . Jednak cieszcie się, że barman coś wkłada zanim sprzeda, a nie to co sidor, nawet nie wiadomo czy jak kupisz granat to czy zawleczki nie trzeba będzie oddzielnie kupywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Kiedy twoje dziecko uprze się na klocki LEGO... Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Spoiler Na zdjęciu widnieje Igor Armstrong, członek Monolitu, który poleciał jako pierwszy człowiek na księżyc przy użyciu granatnika podlufowego Spoiler Kontroler ze strachu zamarzł w matrixie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Samo życie. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Sidorowicz próbuje odciągnąć Szramę od Aszota: Zostawiła dwóch, poszła do trzeciego: Poszedł na rozpałkę: Spoiler Czułości w Zonie: Spoiler Wrony latające.... w miejscu: Spoiler Co podarować dziewczynie (jeśli twoją dziewczyną jest Hip z CoC) na 8 marca?: Spoiler Chyba Joga był najlepszym ojcem chrzestnym u Bandytów: Spoiler Świadomość-Z kiedy wojskowi i Naznaczony szturmują CEA: Spoiler Klaun i Naznaczony: Spoiler - Przemienię się w to, czego się boisz - Jestem doświadczonym stalkerem, niczego się nie boję Greta z kolejnym protestem: Spoiler Wystarczy zabijania dzików w celu wykonywania zadań Striełok i mądre myśli: Spoiler Mądre myśli często prześladują Striełoka Ale on jest Naznaczonym Radar: Spoiler Naznaczony: wyłącza psi-instalację Monolitowcy na Radarze: Agroprom: Spoiler Naznaczony: wydostaje się z podziemi agropromu żywy Żołnierze na wojskowej bazie: Kiedy wyłączyli ci internet: Spoiler Kiedy jesteś Stalkerem: Spoiler Od lewej od góry, do prawej: Ludzie myślą, że zajmuję się tym Nowicjusze myślą, że zajmuję się tym Wojskowi myślą, że zajmuję się tym Od lewej od dołu, do prawej: Handlarze myślą, że zajmuję się tym Ja myślę, że zajmuję się tym Czym ja się naprawdę zajmuję Cz.1: Spoiler Wolnościowiec i powinnościowiec: Spoiler Od lewej do prawej i w dół: - Mam cię! - Nie strzelaj! Jestem z powinności. - Udowodnij to! - Stoję przy wejściu na bazę! - Ochraniasz przejście obok karabinu maszynowego? - Tak, jestem pseudopsem. Zapatrzył się w PDA, przegapił artefakt: Spoiler Szybciej!: Spoiler - To zadziwiające! Gówno, które zostawiłem, kiedy szliśmy na CEA, przekształciło się w artefakt! Kiedy zrobiłeś apteczkę w Dead Air: Spoiler Rozmowy Aszota z Wujkiem Jarem na szyldach sklepów: Spoiler W żadnym wypadku nie jest to propaganda frakcji: Spoiler Spotkanie oficerów Powinności przed szturmem CEA (czarno-białe): Spoiler Jak orientują się dziewczyny i chłopacy?: Spoiler Jak orientują się dziewczyny: - Tak, tutaj na lewo - Zapytam się przechodniów dokąd iść - Ok, wejdę do internetu Jak orientują się chłopacy: Naznaczony w MW: Spoiler Naznaczony: zgadza się na zadanie Czachy na zajęcie bazy Wolności Także Naznaczony patrzy się, jak wolnościowcy idą wyczyścić gospodarstwo: Cz.2: Spoiler Długopis/ołówek do robienia arcydzieł: Spoiler Ja przed i po samoizolacji: Spoiler Porównanie książek: Spoiler Po lewej: Wojna i świat Po prawej: Informacja w dokumentach znaleziona w laboratoriach X Pomaganie bandytom lub Brodzie na jednym obrazku: Spoiler 100 wskazówek jak przetrwać w Zonie: Spoiler Wow, to nie jest przydatne W końcu tego potwora złapali: Spoiler Tuszkany i ja z nowym egzo: Spoiler Kiedy Diegtiarow powie, że jest z SBU: Spoiler Kiedy oddajesz artefakt Płotce, a on odnosi go Brodaczowi: Spoiler Jak wygląda ucieczka Szramy od Wowy Wista (tego co strzela z PKM na Kordonie): Spoiler Striełok przed wyborem: Spoiler Uwaga! Dowiedzieliśmy kto gra Flinta w Zewie Prypeci: Spoiler Pytanie do Striełoka: Spoiler - W czym wspominasz swoich przyjaciół? - W notatkach Unikalna broń: Spoiler Kiedy umarł Bies, a ty zabrałeś jego unikalną broń: - O nie! - Ale tak przy okazji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 GTA Stalker Film Portal #17 Wielkie starcia: https://www.youtube.com/watch?v=jFBKQEY1D74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 1 minuta ciszy dla genitaliów tego pana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 2 godziny temu, Dr_Sztychowka napisał: 1 minuta ciszy Mi się wydaje, że raczej bardzo głośna minuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 - Kardan pasowałoby zmodyfikować moją broń, większy magazynek, szybkostrzelność. - Mówisz i masz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi