jurek48 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dzięki za podpowiedzi,ale mam jeszcze jedno pytanie.Jaka jest nazwa polska tego artefaktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Tak jak napisałeś. Szapokłak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Mam problem tesktury wszędzie są rozmazane w ekwipunku fragmentu innych itemów oraz czarne bronie nie możliwe aby na Nvidi geforce Gtx 660 ti tak chodziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 @koksar sprawdź czy masz tylko jedno gamedata...to błąd instalacji. Jeżeli tworzy się folder..gamedat/gamedata to jest nieprawidłowo...osobiście już na to wpadłem. // Miejsce było dokładnie podane w rosyjskim poradniku do SGM 2.2. @sedoro można prosić link do tego poradnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Link do poradnika: http://sigerous.ru/forum/14-3449-1?lc4TcX . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Tu masz, drugi post jakie są zadania na danej lokacji, kolejne posty dokładny opis. http://sigerous.ru/forum/14-3824-1 Edytowane 1 Grudnia 2012 przez sedoro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Mam tylko 1 Gamedate.http://www.sendspace.pl/file/cf32795f7c12c63b1d07222 Rozpakowuje Teraz 7-ZIP nie winrarerm. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Koksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emixo1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 No i pojawił się pierwszy wylot: FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : Can't open section ''. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Czyżby chodziło o pamięć? Bug trafił się w Zatonie przy zaciemnieniu. Fatal error wstawiamy w kod<>. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalosiu69 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 W zadaniu o znalezienie towaru wojskowych po rozmowie z Bagrationem mam już georadar . Co powinienem robić dalei aby znależć towar wojskowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KokoSpoko Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Mam problem przy ładowaniu gry: FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : data [error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreFS.cpp [error]Line : 545 [error]Description : d:program filesgsc world publishings.t.a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatatexturesnwmumpwpn_aek919k.dds [error]Arguments : Not enough storage is available to process this command. Duża litera, fatal error wstawiamy w kod<>. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 "Brak wystarczającej ilości zasobów dla wykonania tego polecenia" - przeczytaj ten temat, powinien pomóc: http://stalkerteam.p...z-pamiecia-ram/ . @Kowalosiu69 - odpowiedź była w temacie czystego SGM 2.2 - idź tam gdzie jest pociąg na Bagnach. Powiadomienie o odnalezieniu przesyłki wyświetli Ci się na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monolit1500 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 100 wskazówek i mądrych porad: porada #35 nie dłubcie "się" w nosie ... . Chyba miało być "sobie" ale nie znalazłem tematu do zgłaszania błędów polonizacji Snipera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jest na Trackerze. "Nie dłubcie sobie w nosie bo... "coś z mózgiem jak pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 W poradzie #60 również jest literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Taj jak pisał @cichy...Jest już otwarty Tracker dla tego moda..zgłaszajcie błędy do poprawy z foto koniecznie bo to ułatwia wyszukiwanie. Link...http://stalkerteam.p...stalker-sniper/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jak ktoś ma czasu trochę... http://www.youtube.com/watch?v=TFjTpBeF8QM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Gdzie w kordonie można przeżyć emisje...bo ani w posterunku wojskowym ani w wiosce jest to niemożliwe... Edytowane 28 Grudnia 2012 przez malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nie ma schronienia na Kordonie i kilku innych lokacjach.(jeżeli nie pomyliłem modów.. )....potrzebne są specyfiki, które handlarz sprzedaje po 1000. W inwentarzu nazywa się ..ANABIOTYK. Inna opcja to spróbuj przespać emisję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nie ma schronienia na Kordonie i kilku innych lokacjach.(jeżeli nie pomyliłem modów.. ) Nie pomyliłeś Pierwszy anabiotyk dostajemy od dowódcy posterunku wojskowego, potem trzeba sobie radzić tak, jak napisał @malakas w poprzednim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snoopzeh Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mam regularne wypady już przy odbijaniu pierwszej wioski. FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : Can't open section ''. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Nie zależnie od ustawień, śmiga na wymaksowanych i średnich tak samo, a crash leci dalej. Mod pobrany z torrenta. Wykorzystanie pamięci przy crashu wynosiło 62%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Nie pomyliłeś Pierwszy anabiotyk dostajemy od dowódcy posterunku wojskowego, potem trzeba sobie radzić tak, jak napisał @malakas w poprzednim poście. Myślałem że skoro są emisje w tych lokacjach to także są bezpieczne miejsca...to moim zdaniem trochę do pupy,że zapomianiano o tym lub celowo tego nie dodano. Wy też macie lola, że po ulepszeniu podstawowej snajperki traci swoje ,,wspaniałe właściwości" tj celność,niezawodność itp?Jest lol z uruchamieniem gry gry pod win 7 64 i może dlatego mam ctd. Cichy ja to tylko w pozytywnym znaczeniu o ile można tak napisać;-) Nie używamy wulgaryzmów. cichy Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Gulgoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Taki już urok ulepszeń. Musisz dokładnie czytać, co która modyfikacja daje, i nie walić wszystkich jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 @apg2312 ma rację, grając w moda i nie tylko, należy czytać informacje w oknach dialogowych. Jest to najbardziej wskazane w modach, bo w podstawkach nic nowego się nie pojawi i jak ktoś w podstawkę gra już któryś raz z kolei, to zna na pamięć prawie wszystkie pytania i odpowiedzi. Mody mają tą specyfikę, że zmieniane są i dodawane też zadania, co zmienia naturalnie treść rozmów i kto czyta tylko pobieżnie, może mieć potem problemy ze zrobieniem zadań, czy to jak w tym przypadku kolegi @Gulgoi, spapranie sobie porządnej pukawki. Dobry stalker, to wie co mówi i wie co mówią inni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja wszystkich ulepszeń nie zrobiłem ale po ich zamontowaniu broń nagle szybko się psuła i mniej celnie strzelała choć właśnie ulepszałem także celność. To chyba błąd , że jak zaczniemy tą broń ulepszać to coś się knoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zawsze możesz pobawić się w edycję plików odpowiedzialnych za ulepszanie broni - ja tak zrobiłem, bo miałem ten sam problem co Ty. Ale w sumie, w tej snajperce wystarczy ulepszyć celownik - o ile się nie mylę wystarczy dodać zoom i wykrywanie źródeł ciepła...i nic więcej nie potrzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi