Walik Czosnek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzisiaj je znaleźli... chyba :pZakopane, w polskim radiu słyszałem :pAlbo jeszcze spałem wtedy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A może to ZUS kombinuje zeby "na lewo" za wiekszą kasę leczyc ludzi z raka, białaczki itd/itp i zajumał ją, tę kobaltową ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Bielsko-Biała. Stolica Podbeskidzia . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Ostrowiec Świętokrzyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 XXXVII . Ć*VIII+V*5+DLII, - . Ć*VIII+X'*III+M*VIII+CCCLVI Jak ktoś zgadnie dostanie cukierka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Ja z polic, zadupie szczecina w zachodniopomorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ja mieszkam w prywatnym mieście szlacheckim założonym w 1332 roku. Jak ktoś zgadnie stawiam flaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 14 minut temu, FairFight napisał: Ja mieszkam w prywatnym mieście szlacheckim założonym w 1332 roku. Jak ktoś zgadnie stawiam flaszkę. Prywatne czy nie, twoje miasto najwidoczniej jest w czołówce najbardziej zanieczyszczonych miast w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Pierwsze pytanie do @Paranoia - jaki cukierek ? Drugie pytanie do @FairFight - jaka flaszka ? Muszę wiedzieć na co się decyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 a taki cukierek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) 23 minuty temu, DaarMoo napisał: Pierwsze pytanie do @Paranoia - jaki cukierek ? Drugie pytanie do @FairFight - jaka flaszka ? Muszę wiedzieć na co się decyduję. Jak już zgadniesz i wpadniesz w odwiedziny to sam wybierzesz z mojego asortymentu @Paranoia Niestety tak. I to czuć, u mnie na osiedlu ludzie śmieci palą. Ale wynika to raczej z aspektów ekonomicznych aniżeli ze złej woli. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Dobra. Na pierwsze pytanie zaczynam się zastanawiać. I na drugie też. @FairFight - Brzeziny ? Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 43 minuty temu, DaarMoo napisał: Dobra. Na pierwsze pytanie zaczynam się zastanawiać. I na drugie też. @FairFight - Brzeziny ? Tak, masz rację, ale myślę, że to @Paranoia był jednak pierwszy, gdyż ciocia wiki dała mu cynk o zanieczyszczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 To co @FairFight - pół flaszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 36 minut temu, DaarMoo napisał: To co @FairFight - pół flaszki ? Pół dla ciebie i pół dla mnie, Paranoi nic nie powiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ok. Cicho sza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ja mam wszędzie podsłuchy, za oszustwa podaje donos na milicje. PS. czy tylko mi czat nie działa na stronie głównej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 25 minut temu, Paranoia napisał: Ja mam wszędzie podsłuchy, za oszustwa podaje donos na milicje. PS. czy tylko mi czat nie działa na stronie głównej? Mi również czat nie działa, coś jest nie tak. Trzeba będzie powołać komisję śledczą pod wodzą Antoniego M żeby rozwikłał tę zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Pamiętam, że gdy ja odkopałem temat po dwóch tygodniach przyznali mi tu złotą łopatę. @Chlebczarow tobie to się złoty Bagger288 należy @Paranoia te twoje cukiereczki to jak purchawki wyglądają. PS: Coś się tu ewidentnie popsuło ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) @Walik Czosnek to może założę klub archeologów . Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez Chlebczarow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi