pacjent1972 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 A ty pacjent się za takiego starego uważasz, mmm? Skąd wiesz ile kto ma lat ? W internecie to i ja mogę napisać że mam 56 lat a w rzeczywistości chodzę do np. szkoły średniej. Więc na dobrą sprawę do ciebie mogę napisać że jesteś dziecko, albo ktoś inny że ja do podstawówki chodzę. Nie ma pewności, nawet jeżeli ktoś udaje mądrego. Nie bardzo rozumie czemu czemu się mnie "czepiasz" @Agrael.Post był skierowany nie do Ciebie i nawet to o czym pisaliśmy tez nie dotyczyło Twojego miejsca zamieszkania,a Ty na żywca się wcinasz i stratujesz o coś do mnie. Gwoli wyjaśnienia żeby było jasne,wiek tego usera jest w jego profilu więc tym się sugerowałem,no chyba że jest kłamca i ma 10 a nie 22,bo z tekstu postu wynika że raczej nie ma więcej.Ja mam 40 lat i akurat nie kłamię więc jeśli napiszesz do mnie "dziecko" to nie obrażę się w sumie bo mam rodziców. Pozdrawiam Cię i proszę nie powtarzajmy (tego co już było,bo wydawało mi się że sprawa jest załatwiona raz na zawsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Została wyjaśniona. Ja się nie czepiam tylko pisze jak jest, sprawa nie dotyczyła mnie ale głos mam prawo zabrać, ty bardzo często dyskutujesz w tematach które teoretycznie ciebie nie dotyczą, a inni to już nie mogą ? To wygląda jakbyś miał jakiś kompleks na moim punkcje, i to taki porządny kompleks. Nic napisać nie można, bo zaraz sądzisz że startuje się do ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zapewniam Cię że po 40tce człowiek nie ma już kompleksów. Nie ma sensu brnąć dalej w tej rozmowie.Niech będzie po Twojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thealbino90 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Gwoli ścisłości ja nie uogólniałem względem mieszkańców jakiegokolwiek osiedla Rzeszowa, po prostu wiem jak tam jest bo spędziłem tam ładnych parę lat swojego życia i wiem co tam się dzieje, kwestia również taka, że znam stamtąd dużo osób, które opowiadały mi o swoim "sąsiedztwie", a przebywając w rynku rzeszowskim też wiele rzeczy się widziało. Co do tego jaka Baldachówka jest to powiem tyle, że to nie jest tylko moja opinia, bo Baldachówka cieszy się też taką opinią wśród reszty miasta. Jeśli tego Ci mało przyjacielu to wspomnę również o niesławnym "Pomarańczu", skoroś się tam urodził i podobno dużo lepiej znasz to miejsce ode mnie to i ten jakże barwny personaż znasz również, o jego koleżkach nie wspominając więc rad nie rad pewnie przyznasz mi rację, bo na Baldachówce i w okolicy takich ludzi jest zdecydowanie dużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Wieś z daleka od cywilizacji, Lubzina. Coś pomiędzy Rzeszowem a Tarnowem. Przynajmniej cisza i spokój jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Co do "meliniarskich dzielnic" to w szczecinie prym wiodą Stołczyn,Skolwin i Golęcino, w tej ostaniej najpopularniejsze są kamienice nr 26 i 25, wylęgarnia alkoholików i ćpunów, a co do ulic to Pocztowa, parkowa i osiedle kasztanowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Łódź teraz zmutowane płuca polski Ełk, cichy piąteczka to my blisko siebie i nie zgadzam się z tymi Katowicami bo z nich pochodzi Magik z Paktofoniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 W Grzybowie w wielkopolsce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Mieszkam niedaleko od smoxa w Ostrowcu Świętokrzyskim. Edytowane 10 Listopada 2014 przez anatol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Lubartów pod Lublinem mało miasteczkowa Zgnilizna :P jak narazie więcej czasu spędzam w lublinie do miasta wracam tylko spać :D Bo nie ma czasu nawet na spanie czy jedzenie. @Pandeiro Mam na roku kumpli z Katowic nie wiem czemu Katowice są uważane za mordor Polski przecie to są ludzie naprawdę spoko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Stalowa Wola narodu - fajne, dość duże, nowoczesne miasto w podkarpackim. Pomimo że ma z przyległościami ok. 100tys. mieszkańców nie ma tu typowej wielkomiejskiej gonitwy - raczej spokój i luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 @SmokeHead ; jesteśmy prawie sąsiadami .Łuków mam w dowodzie , ale mieszkam w lesie , jakieś 15 km od miasteczka . Nie narzekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Po studiach też do lasu pójde przecie ja przyszły leśnik tylko ciekawe gdzie by mnie wysłali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Oryginalnie z Zabrza w Górnym Śląsku. Teraz w Monachium w Bawarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Widzę, że jakiś gościu odkopał temat sprzed dwóch lat i dzięki niemu znów zaczął prosperować. Więc wypadałoby coś napisać. Wołomin "hell yeah" pod Warszawą znany z domu słynnej Zofii Nałkowskiej, która dzisiaj według Googla obchodzi pośmiertnie 130. urodziny.Super miejscowość. Ale wolę Warszawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Po studiach też do lasu pójde przecie ja przyszły leśnik tylko ciekawe gdzie by mnie wysłali. Do zony, do Lesnika na aplikację! ;) Stolica Calego Śląska w tym Łużyc. Taka tam wioska w delcie 5-u rzek co to istniala juz ok 80000 pne i stąd się wywodzi znana na całym świecie technika dziwerowania stali.Obok jest święta góra - Radunia lub Sobótka (zależy czy do Peruna czy do innych Bogów chcesz się zwrócić) jest fajnie, ok 70% mieszkańcow garowała a reszta będzie garować i dla tego mamy taki fajny klimat ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brownskin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Browskin - zgadleś czy podałeś swoje miasto? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tu każdy odnajdzie swoje miejsce zamieszkania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nwm, czy jeszcze krzyczeć "górnik", czy coś w tym stylu :P WYKOPALISKA czas zacząć :D Warenka ^^Takie zadupie w okolicach miasta Turek ;)Kojarzy ktoś KWB Adamów? :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kopalnia Węgla Brunatnego. Turek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tak moja dzielnica(średniowieczny odnośnik terminu ;)), taka zielona, powódź i...i kibice z piłki kopanej,Ślęza, Radunia, Dziwerowana stal, pierwszy na tych ziemiach związek plemion słowiańskich.... NS Skinheadzi(jest nas tu najwięcej :D ), miedź, węgiel 2 rodzaje, elektrownie wodne oraz tylko u nas!!! w rejonie Bogatyni - URAN!!!! Nikt oprócz nas w Polsce nie ma Uranu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A potem rozkradają radioaktywne pojemniki xDTak wgl to co sądzicie o tej kradzieży tych odpadów radioaktywnych? Mówili w wiadomościach :pPierwsze skojarzenie - S.T.A.L.K.E.R. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Stalker złomiarz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Moje pierwsze skojarzenie to chyba lata 70--e jak jakiś przymuł zajumał bombę kobaltową i kombinował z niej ersatz bomby tej co to była w hiroszimie :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi