metek58 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Droga koleżanko, dużo zdrowia, szczęścia i pomyślności oraz spełnienia swoich najskrytszych marzeń - życzy metek58. No i jeszcze :kiss: :kiss: :kiss: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Raven, życzę Ci szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia oraz anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Ja Życzę tylko Zdrowia a reszta przyjdzie sama, 100 Lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 @Raven Wspaniała okazja by powiedzieć kilka miłych słów koleżance, z którą pomimo braku znajomości - łączy mnie ten portal i zamiłowanie do pobytu w Zonie. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze w życiu - zdrowia, radości życia, uśmiechu losu, osiągnięcia sukcesów - zarówno zawodowych, jak osobistych. Jako stalker - życzę Ci, abyś dotarła do Spełniacza Życzeń - w pozytywnym aspekcie symboliki, która jest wyrazem dążeń człowieka do zrealizowania jego pragnień. Dziś Należy Do Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Bukiet róż dla Naszej Stalkerki i Życzenia wszystkiego co najlepsze... .............................. ................................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurij Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Wszystkiego najlepszego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Nooo zawsze jest za co wypić hłe hłe to Zdrówko i 10000 lat :kiss: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Kolejny raz Ci życzę: zdrowia, 100 klat tułaczki po zonie, satysfakcji z dnia codziennego, sukcesów w życiu zawodowym i jeszcze raz zdrowia :biggrin: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk38832 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Jak miło wiedziec że płec piękna towarzyszy nam w tak nierównej wędrówce po zonie :thumbsup: Najlepszego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Kobieta w zonie to rzadkość. Wszystkiego najlepszego, niech monolit spełni twe życzenia ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vranorvs Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Ups. A ja wysłałem w nocy PM. Chyba się nie obrazi? Najlepszego Raven. BTW Ciekaw jestem czy jeden z gości w barze Sto Radów to niej jest jej były zalewający smutek wynikający z zerwania. "Black Raven, black raven" pijany rzecze. Pamiętacie? ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Wszystkiego Najlepszego Raven. Spełnienia Wszelkich Marzeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apophis Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 @RavenPozwól że dołączę się do życzeń całej stalkerskiej braci tworzącej to wspaniałe forum dla które płyną dziś do Ciebie. Samych radości w życiu , wszelakiej pomyślności , spełnienia wszystkich marzeń a co najważniejsze dużo zdrowia. No i oczywiście dalszej uciechy w gonieniu po Zonie Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 I ode mnie, jednej z nielicznych STALKERek, zawsze 18 lat, niezależnie od tego, co ten wredny kalendarz pokazuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Wielkie dzięki chłopaki! Jestem naprawdę szczęśliwa że ludzie z forum pamiętają o moich urodzinach .Całuski :kiss: i do zobaczenia w Zonie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Wszystkiego najnajnajlepszego. Spełnienia marzeń, zdrowia i ciągle nowych, dobrych modów STALKERa do testowania :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) Trochę spóźnione życzenia, ale lepsze takie niż w ogóle. Życzę ci 101 lat, spełnienia marzeń, zdrowia i księcia z bajki :D :D (a może Stalkera z Zony ?) Edited July 16, 2013 by Devell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts