gawron Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Pierdonit jest za garażami , zerknij i znajdziesz : https://cloud.mail.ru/home/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F%20%D0%BF%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B0/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wydaje mi się, że Pierdonit znalazłem w Lesie, podczas spaceru po nim, jednak lokalizacji nie pamiętam. To najbardziej śmieszny i efektowny w działaniu artefakt, jaki kiedykolwiek znalazłem. Po znalezieniu i oddaniu go osobie zlecającej poszukiwanie tego artu, sam się przekonasz o nim i skąd ma tak zmyślną nazwę, którą mu nadałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Miejsce spawnu może być różne , ja znalazłem jak wyżej . Nazwa de lux . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dzięki za pomoc, ale nie znalazłem go w Martwym Mieście, będę szukał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzięki za pomoc, ale nie znalazłem go w Martwym Mieście, będę szukał dalej.WitamJa go znalazłem (o ile dobrze pamiętam) na którejś kupie gruzu w PromzoniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Siemanko! Postanowiłem sobie dzisiaj zagrać w tego moda i chciałem zapytać czy te krzaczki w polonizacji występują normalnie czy może źle zainstalowałem? Edytowane 6 Września 2014 przez Barin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ty nie masz "krzaczków" ale czystą grażdankę. Nie powinno jej być i przy prawidłowej instalacji u nikogo nie występowała. Musisz instalację powtórzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Próbowałem i to samo także myślę że źle instaluje.Prosiłbym aby ktoś na PW napisał mi jak ta instalacja szczegółowo ma wyglądać z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Przecież dokładny opis instalacji moda ze spolszczeniem, masz w #1. Nic więcej nikt Ci nie powie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dobra próbowałem kilka razy ale wyskakuje trapFATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CStringTable::Load[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamestring_table.cpp[error]Line : 53[error]Description : <no expression>[error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 @Barin, coś robisz źle. Sporo osób ukończyło moda i nikt nie zgłaszał takiego błędu.Jeżeli jednak u Ciebie tak się robi, to pobierz sobie pliki z polskiej podstawki wstawione przez Cichego - https://yadi.sk/d/B-XLItPuVFo2m i wstaw brakujący plik - ui_st_mm_mp.xml do folderu rus i pol w modzie.Jeżeli wywali Cię z podobnym logiem, tylko inną nazwą pliku, to też go wstaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dobra chłopaki działa :D! Dziękuje smox i kondotier za poświęcone trudy także standardowo nagradzam plusami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 No to przyjemnego grania. A przyjemne będzie na pewno, bo mod nietuzinkowy, ciekawy i przede wszystkim stabilny. Ma mnóstwo nowych, dotąd nie stosowanych rozwiązań, więc mogą być problemy ze zrozumieniem, np. kolejności przekształcania artefaktów, które mają w tym modzie nowe nazwy, wykorzystaniem psi pól itp.Jeśli grasz w niego jako jeden na forum, to korzystaj z poradnika cichego do niego, który jest na Stalkeruniwerse. Pozwoli Ci to na grę, bez zbędnego 1000 pytań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dziękuje za informacje z pewnością się przydadzą! Osobiście grałem w soljanke, TŚ2 i zew monolitu ale widze że ten mod może być prawdziwym wyzwaniem ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ty nie masz "krzaczków" ale czystą grażdankę. Nie powinno jej być i przy prawidłowej instalacji u nikogo nie występowała. Musisz instalację powtórzyć.Taaaaaaaaaak instalacja ponowna sie kłania Barin, co do grażdanki to raczej bastarda grazdanki polsko-ukraińsko-rosyjska - 3-ci obrazek, 1-y i 2-i to tradycyjna bastarda grażdanki rosyjskiej.Ja gram po rosyjsku ale nawet jak zmajstrowałem tzw. polonizacje to tego co ty nie mialem. p.s.1/ skoro już tniesz i masz smita przed sobą to w jakim języku przeczytaleś notatke po zejściu ze schodów z melino-szałasu smita?2/ Jestem znany z kaszanienie polonizacji i problemów technicznych ale nawet twoje osiągnięcie w kwestii tekstów mnie zadziwiło. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Taaaaaaaaaak instalacja ponowna sie kłania Barin, co do grażdanki to raczej bastarda grazdanki polsko-ukraińsko-rosyjska - 3-ci obrazek, 1-y i 2-i to tradycyjna bastarda grażdanki rosyjskiej.Ja gram po rosyjsku ale nawet jak zmajstrowałem tzw. polonizacje to tego co ty nie mialem. p.s.1/ skoro już tniesz i masz smita przed sobą to w jakim języku przeczytaleś notatke po zejściu ze schodów z melino-szałasu smita?2/ Jestem znany z kaszanienie polonizacji i problemów technicznych ale nawet twoje osiągnięcie w kwestii tekstów mnie zadziwiło. ;) Cóż troche źle przeczytałem instrukcje instalacji moda i pliki rus zmieniłem na pol i złączyłem je z polonizacją a notatka była po rosyjsku cyrylicą.A aktualnie mam wszystko po Polsku dzięki instrukcjom kondotiera i małej pomocy smox'a. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Czy 1 strona moda jest uaktualniona ? Robię masowe pobieranie a niestety z czasem trochę krucho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Mam pytanie? U kogo można nabyć walutę,albo jakie wykonać zadanie (aby nabyć psa przewodnika od myśliwych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Powinieneś znależć Euro (albo dolary) przy zabitych najemnikach w trakcie jednego z wcześniejszych zadań - przy przejściu z Promzony do Lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Zgadza się. Ale się pospieszyłem i sprzedałem u któregoś z handlarzy, a teraz jest problem i trzeba będzie się cofnąć do wcześniejszego zapisu chyba, że jest może inne rozwiązanie. A swoją drogą dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Chyba naukowcy na Poligonie Doświadczalnym mają na sprzedaż. Zobacz na jakimś wcześniejszym zapisie, aby się nie wracać niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Znalazłem walutę u szabrowników na Agropromie i teraz jest pytanie,czy jest możliwość przeniesienia jej z wcześniejszych zapisów gry do aktualnego zapisu. Nie chciałbym cofać się spory kawałek do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Mam ten tauzen ojro ale go nie sprzedałem za ok. 40000 wróbli w barze, intuicja? Wyloty, przeszły jak kopsnąłem korektor który pobrałem z rus strony via UniwersumStalker, polecam!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Akron1112 - niestety, ale musisz ciągnąć dalej. Fakt znalezienia i posiadania pieniędzy, jest zapisany w savach. A tego się zmienić nie da. Jeśli pamiętasz, czy w poprzedniej grze u tych szabrowników nie byleś, to możesz z Lasu tam do nich pójść. Wszak nie daleko pójdziesz. Powinni kasę mieć. A po drodze zajrzeć do naukowców na Poligonie Doświadczalnym ( o kilka lokacji bliżej ) i sprawdzić, czy nie mają. DODANO: Addon korygujący dla FOTOGRAFA Autor: aka_sektor NAPRAWIA: - Usuwa cienie z boków ekranu, przy znalezieniu artefaktu; - Poprawiony widok GG przy posiadaniu kilku kombinezonów w inwentarzu (autor skryptu: Charsi); - Naprawiono wylot (bytes_need<=mSize) && vl_Count, i poprawiona optymalizcja pamięci (autor: macron); - Zmieniono strukturę powierzchni wody. Teraz w niej można przemieszczać się, bez żadnego spowolnienia; - Wyłączono niemożność ominięcia cutscenek. Screeny do pozycji pierwszej: z cieniem bez cienia Pobieranie:http://yadi.sk/d/Qn0onmgBGk9bEhttps://cloud.mail.ru/public/9449bc48ec71/Correct_addon_for_mod_Fotograf_v0.6.7z Nakładanie F.O.T.O.G.R.A.F. + Patch finalny 25.01.2014 + Addon korygujący, od 26.1.14Ważne: Przed wgraniem addona, usuwamy z niego kat bin. UWAGA. ADDON KORYGUJĄCY, NIE BYŁ SPRAWDZANY GRĄ PRZEZ WSTAWIAJĄCEGO. Edytowane 9 Października 2014 przez kondotier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Dzięki za informację ,wychodzi na to ,że muszę się cofnąć do Agropromu i stamtąd zacząć grę. A co do naukowców zaglądałem do nich kilka razy, i nie mieli waluty Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi