Papaczos Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja swój rocznik mam w nicku - policzcie sobie. Ale tu mam to gdzieś A gdzie nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jeszcze nie masz 40 a robisz ceregiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nopasaran Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 38 Tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 A ja już myślałem, że grając w Stalkera i w jego pochodne, to zbzikowałem przy moich 53 latach. Znowu czuję się młodo... Nawet nie dam się pochować bez kompa i włączonego Stalkera! Dobrze się stało że powstał ten swoisty ranking wiekowy. Niech Zona drży, jak starzy pójdą w bój! Pozdrawiam starych i młodych graczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nawet nie dam się pochować bez kompa i włączonego Stalkera! I koniecznie weź naładowaną komórkę, może się przydać w razie omyłkowego pochówku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Na co komórka...napisze na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Na co komórka...napisze na forum. A my go wtedy w trymiga odkopiemy. Szykuje się scenariusz do S.T.A.L.K.E.R. w wersji NOIR PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 I dostanie rasową stalkerską ksywkę Metek Pogrobowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja mam 40....więc nie wychylac się małolaty :):):) Spoko,luzik !:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Młody, nie szalej, ja byłem już 3 lata po komunii jak Ciebie chrzcili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarod2677 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam forumowiczów. Niedłudo skończę 35. Życzę zdrówka najstarszym i najmłodszym, aby przedział wiekowy miłośników stalkera się poszerzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1982 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja mam 30 i myślałem, że jestem stary :) A tu nawet po 40-tce grają :) Pozdrowienia dla wszystkich fanów STALKER-a !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A ja mam 34 i zero stresu z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker1997 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 14- Czyli chyba wiadomo, kto jest najmłodszy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Prawie same stare dziady tutaj :P. Ja tu chyba jeden z najmłodszych, pół roku temu stuknęło mi 15 latków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Tych dziadów nie skomentuje, chociaz to nie w moim stylu. Ale w zasadzie jako weteran Monolitu mozesz mieć trochę skrzywione myślenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Tych dziadów nie skomentuje, chociaz to nie w moim stylu. I słusznie, bo zadzierać z monoliciarzem tuż po mutacji, toż aż strach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Oj tam, kontrolerów-starszych-od-samej-zony każdy się boi, więc czy to tak źle być dziadkiem w Zonie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Edytuj kontrolerów na weteranów to może plusa zarobisz , a zona nie jest taka stara wiec moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odświeżę pięciodniową przerwę w temacie.W sezonie letnim skończę 31 latek tak więc należę chyba do średniego ‘’przedziału ‘’ wiekowego forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok_RZ Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja mam skończone 18 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 19 przy was czuję się zbyt młodo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja również podniosę średnią...za dwa m-ce 60-tka... :yes: i jak zauważyłem, to ja i trurl3 jesteśmy na tym forum najstarsi... :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Czas na malutkie podsumowanko. Te 48 osób, które ujawniły swój wiek w tym temacie, ma w sumie 1507 lat :yes:, natomiast wyliczona z tego średnia wieku osoby grającej w gry z Universum S.T.A.L.K.E.R - wynosi 31,4 roku. Nieźle, jak na grę komputerową :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok_RZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 NO I TO JA ROZUMIEM A pomyślcie ile wynosi średnia osób grająca w uniwersum Gwiezdne Wojny np. w Polsce :whistling: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi