Ignachinio Opublikowano Piątek o 20:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:14 Dlatego ja na pewno nie rzucę się pierwszego dnia na ten tytuł @tom3kb poczekam na wasze opinię. Będzie grywalne kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Witać dobre porównanie Vidkunsen 😀 coś w tym jest, albo chromosom X albo Y masz rację, a i po krawędzi też czasem trzeba😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu @Ignachinio mojej opinii to nie będzie bo ja ogram pewnie za kilka lat dopiero 🤣😁😊🥴😟😥😢😭 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Ja też za jakiś czasogram S2 dobrze że nie zamówiłam bo by leżało tylko i sie kurzyło może stanieje do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Nie Karozilla, prędzej sie barbi zgarbi (ze starości) niz cena spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu A ja czekam na kuriera. Jak tylko dostarczy, to instaluję i gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu To czekam na opinię. Niestety większość nowych gier to z opowieści jakieś gnioty i dlatego wolę poczekać czy będzie dobry. To teraz strona przeżyje najazd po premierze W końcu wraca stalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 45 minut temu, Ignachinio napisał(a): To teraz strona przeżyje najazd po premierze W końcu wraca stalker. Śmiem wątpić jak patrzę też po sąsiedzku. Ewentualnie trochę więcej ruchu na potrzebny czas do przejścia? Miesiąc, dwa, trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu @vidkunsen w każdym razie mi narazie mody mi zostają xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Pytanie czy to będzie gra niszowa czy jednak premiera na miarę światową i takie będzie jej zainteresowanie. Ciekawe też czy kiedyś powstaną mody do S2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu @Ignachinio nie wiem, mi się wydaje, że jednak bardziej promocja jest widoczna na świecie. Co do modów, tu jestem pesymistą. Chyba, że ktoś da mi jakieś fajne przykłady gier robionych na UE5, które są mocno modowane przez community, bo to jednak jest łatwe i przyjemne i ludziom chce to się robić. Nie chcę być złym prorokiem ale mam głupie przeczucie, że to będzie jak Metro Exodus, niby duża gierka z "otwartym światem" ludzie przejdą i do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 4 godziny temu, smox napisał(a): A ja czekam na kuriera. Jak tylko dostarczy, to instaluję i gram Hehe nie sądzę @smox Z tego co się orientuję + streamerzy Stalkera siedzący w temacie bardziej niż my trąbią o tym od paru dni - nawet jak Tobie czy mnie paczuszki z grą przyjdą w środę to pobierać i grać będzie można zacząć dopiero mniej więcej w okolicach 17 jeśli o graczy PC chodzi bo Xbox-owcy mieli pre-load i kto wiedział to grę już ma na konsolę pobraną tylko czeka, aż będzie można ją odpalić🙈 A PC-towcy niestety nawet na pobieranie muszą dłużej czekać + podejrzewam, że jak się tysiące, może dziesiątki tysięcy (w setki bym raczej nie wierzył, ale kto wie...) graczy rzucą jednocześnie na pobieranie to serwery Steam czy Microsoft Store mogą nie wytrzymać 😂 Albo wytrzymają, ale prędkości pobierania będą takie, że człowiek będzie klął pod nosem i koniec końców zagra dopiero 21 (oby nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi