Garrett Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Co prawda jeszcze trochę do końca dzisiejszego dnia, ale później to pewnie nikt nie przeczyta. :DW nowym roku chciałbym Wam życzyć... w sumie tego, czego zawsze się życzy. Spełnienia wszystkich marzeń, znalezienia miłości, jeśli jej szukacie, żeby ten rok był lepszy niż poprzedni i tak dalej... Nie jestem dobry w życzenia. ^^ С Новым Годом Сталкеры!!! Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Devell 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Życzę zdrowia spełnienia marzeń nowych modów powodzenia w życiu osobistym i żeby ten Nowy Rok był lepszy od starego. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Щэсливэго Нового года Сталькэжи!!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Szczęśliwego nowego roku. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Oby dla nas Nowy Rok był udany w stu procentach... plus vat!!!Wszystkiego najlepszego! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ekhm... Zacznę od tego, że ten rok zmienił sporo w naszym życiu. Niektórym z nas przyniósł życie, innym śmierć, a jeszcze innym zrównanie z cyberprzestrzenią do stopnia krytycznego. Jak dla mnie był wyjątkowy i wspaniały, pomimo kiblowania w pierwszej technikum. Po pierwsze, to dlatego, że wiem jak to jest gdy człowiek nie zda do następnej klasy.Po drugie, udało mi się spróbować rzeczy nigdy nie próbowanych.Po trzecie, odkryłem kim naprawdę jestem i co zamierzam z tym osiągnąć. W skrócie jestem zadowolony z tego roku. I życzę każdemu z was, by następny rok okazał się jeszcze lepszy niż ten. :yes: :ninja: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Na Nowy Rok życzę Wszystkim pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych dni i mnóstwo cudownych i wzniosłych chwil... :) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Samych pogodnych dni w Nowym Roku , wszystkim życzę . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dzisiaj już można życzyć Dosiego roku, więc tego wam Wszystkim życzę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Szczęśliwego nowego roku! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z NOWYM 2015 :woot: :woot: :woot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Trochę spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego w 2015 roku, oby był lepszy niż poprzedni :yes: :sweat: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Po trzecie, odkryłem kim naprawdę jestem i co zamierzam z tym osiągnąć.Oby to nie był "fałszywy alarm". Znaleźć się można tyleż razy ile się człowiek razy zgubi a i więcej. ;-) Szanowni Stalkerzy. Niech ten rok z pełną mocą weźmie Was w obroty. Niech każdego dnia obejmuje Was zdrowiem i spokojem. Wszak gdzie zdrowie i spokój tam miejsce na zadumę i rozwój. Obyście mieli zawsze wystarczająco czasu dla najbliższych. Ze wskazaniem na młodych o ile dzieci już się Wam spełniły. Nie bez Kozery uderzam w ten deseń. Potworności na tym świecie zaczynają się w dzieciństwie. Młody rozum "przechwycony" to niemal nabita broń. I w dzisiejszych czasach przyszło nam oglądać prowokowaną walkę poglądów która ma się zakończyć wypchnięciem starych koni a zastąpienie ich młodymi osłami. Młodość to podobno przyszłość. Jako że życzyłem zdrowia i spokoju to jestem przekonany że każdy choćby dłubiący patykiem w ziemi jest wtedy stanąć na wysokości każdego zadania i godnie się rozwijać. Najlepszego Bracia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi