tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) No kurde, przecież jak byk jest napisane, że mod na wersję 1.6.02.Pobierz patcha i wtedy próbuj odpalać moda.W Zewie 99,99999% modów wymaga wersji "ostatecznej" gry czyli 1.6.02Ps. Ty zacząć pisać bardziej po polski będzie nam łatwiej pomóc. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ktoś tu pisał, że mod jest długi - nie wiem czy czasem czegoś nie pominąłem (skończyłem na spotkaniu z Mętnym - tak ma być ?) ale jak dla mnie jest za krótki. Nie robiłem zadań pobocznych więc pytam - warto ? wydłużają zabawę ? Ogólnie modzik fajny, zero wylotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mod raczej do długich nie należy ale to subiektywna ocena i zależy też do czego go porównać jeżeli np. do Rebornów to krótki. Czy warto robić poboczne zadania to też od ciebie zależy czy chcesz mod skończyć szybko robiąc tylko wątek fabuły głównej czy dłużej się pobawić tym modem i zrobić zadania poboczne. Co do zakończenia to akurat już nie pamiętam więc ci nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam mam problem z wysadzeniem drzwi dla monolitowca,nie mogę założyć ładunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 1 godzinę temu, kanon1022 napisał: Witam mam problem z wysadzeniem drzwi dla monolitowca,nie mogę założyć ładunku. Tu masz rosyjski poradnik, oglądaj od 14 minuty i 50 sekundy, widać jak został podłożony ładunek: https://youtu.be/CKjL-HPYsLU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) mi nie działa próbowałem kilka razy podchodzę do drzwi i nie mogę podłożyć ładunku nie ma znacznika na drzwiach. Edytowane 18 Marca 2016 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolson12223 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Bardzo fajny mod , nie miałem problemu z podłożeniem ładunków tylko potem jak znowu spotkałem się z tym Monolitowcem to nie wiem jak wyjść z tego pomieszczenia . Próbowałem na ruską solucję na yt nie pomogło bo ten co nagrywał to do konca nie nagrał jak przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @Karolson12223 - Jesteś z modem na bieżąco, to taki opis problemu jaki dałeś, jest Ci wystarczający. Grałem w moda jakiś czas temu, a po nim w sporo podobnych, więc podkładanie ładunku i Monolitowiec, nic mi nie mówią. Daj jakieś dokładniejsze wskazówki o miejscu wydarzenia. Chyba że sam już problem rozwiązałeś i pomoc Ci nie jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolson12223 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Cytat To po tym Zadaniu z tym ładunkiem wybuchowym . Potem idę do budynku i nagle znowu postać traci przytomność i znowu ratuje Monolitowiec , daję zadanie i potem nie mogę z tego budynku wyjść . 2 drzwi są zablokowane nie ma przejścia . Patrzyłem na ruską solucję na yt ale niestety nie pokazał ten co nagrywał dokładnie tylko urywkę zrobił jak już wyszedł z tego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @karolson12 Dalej to samo. Nie pamiętam kiedy i gdzie podkładało się ten ładunek. Najlepiej, to wstaw linka do tego gameplaja, może po nim się zorientuję o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_NEXOFFICIAL_ Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Modyfikacja choć nie jest aż tak wielka moim zdaniem jest bardzo fajna jest dużo moim zdaniem + ale i też parę - W szczególności mutanty są jakieś mało agresywne dosłownie jak w nie strzelam to mnie ignorują hehe np ta pijawka w tunelu podziemi do Prypeci jak w nią strzelasz to ta i tak sobie biega bez atakowania Ale jak na taki Mod to jeszcze w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_NEXOFFICIAL_ Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Poza nagrywką grając w tego moda zauważyłem mały błąd podczas kupienia Maski gazowej tutaj macie screenshot! Chociaż to niewielka modyfikacja ale takie rzeczy trzeba zgłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 @_NEXOFFICIAL_ Ale komu zgłaszać? Musiałbyś napisać do autorów moda, a oni po tylu latach od jego wypuszczenia nawet chyba jego strony macierzystej nie czytają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_NEXOFFICIAL_ Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 @kondotier No luzik! Błędy czasem się zdarzają ale no cóż 4 lata już to ma na forum ta modyfikacja ale dobra nie chce robić rabanu aż takiego bo niby forum to forum ale w sumie racja a komu by się chciało na nowo sprawdzać wypuszczone modyfikacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 chłopaki jak wtsadzic te dzwi,kurna chata,oglądałem filmik ale lipa niemoge podłożyc ładunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 @toldi A sądzisz, że po tylu latach od kiedy jest przerwa w ogrywaniu moda, ktoś pamięta taki szczegół? Daj odsyłacz do tego filmiku i wskaż moment, może komuś się przypomni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 14:50 minuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @kanon1022 miałeś ten sam problem co @toldi: W dniu 17.03.2016 o 22:53, kanon1022 napisał: mi nie działa próbowałem kilka razy podchodzę do drzwi i nie mogę podłożyć ładunku nie ma znacznika na drzwiach. Pamiętasz może jak sobie z nim poradziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @Anton Gorodecki Zrezygnowałem z moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @toldi Przy podejściu do drzwi, wyświetla Ci się opcja Ustawić materiał wybuchowy? Powinieneś go mieć w inwentarzu. Był pod gastronomem. Naprowadzenie na niego ma na filmik 9.50, a sam materiał 12:25. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Niemam właśnie tego znacznika na mapie mam znacznik,a na dzwiach nie mam,ładunek mam w inwentarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 @toldi A robisz to zadanie z naprowadzenia, czy po zobaczeniu na filmiku? Moja rada jest taka, wróć do zapisu sprzed otrzymania zadania wejścia do przedszkola. Weź na nowo zadanie, znajdź materiał wybuchowy i sprawdź, czy w PDA masz polecenie na wysadzenie drzwi. Po takim czasie od mojej gry w moda, nic więcej zrobić nie mogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Skąd to jest i czyjej wypustki? Może mi ktoś wyjaśnić co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 @pacjent1972 To kanał naszego @FilmisterPL. Od wielu lat dodaje filmy z modami do stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 2 godziny temu, Agrael napisał: @pacjent1972 To kanał naszego @FilmisterPL. Od wielu lat dodaje filmy z modami do stalkera. Dzięki Danelu za info. Myślałem że to jakieś "ciach ciach"* Sierioży ! *tom3kb: tak trochę ugrzeczniłem żeby nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi