vidkunsen Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W imieniu całego kolegium forum życzymy udanych świąt wszystkim tym co mieli, mają i będa mieć święta tzw. wiosenne/wielkanocne.Spokoju ducha, rozwagi przy wyborze fabuły, mało wylotów na pulpit, prawidłowego podejścia do gier i wielu innych atrakcji jakie daje i może dac wam Stalkerzy ZONA. :D :D :D 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja również życzę wszystkim udanych i pogodnych świąt wielkanocnych. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To jest oczywiście żart. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W imieniu całego kolegium forum życzymy udanych świąt wszystkim tym co mieli, mają i będa mieć święta tzw. wiosenne/wielkanocne.Spokoju ducha, rozwagi przy wyborze fabuły, mało wylotów na pulpit, prawidłowego podejścia do gier i wielu innych atrakcji jakie daje i może dac wam Stalkerzy ZONA. :D :D :D To Ty Jesteś "wierzący" panie vidkunsen ? Wow...! Jestem w szoku bo to nie podobne do kogoś z Dolnego Śląska.No to dzięx w takim układzie... Nie zapomnijcie poświęcić kiełbasy... I jajek no jakże... Wesołych Świąt, Alleluja !!! :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No cóż huligan nie kumasz więc zacznę się do ciebie usmiechac jak do... 21.03 miałem Jare Gody teraz święta maja katolicy a za dwa tydnie prawoslawni.każdy ma swój świat religijny więc nikogo nie wzruszają wstawki gdyż jedynie religie rasistowskie nie dopuszczają żartów z nich takie jak np. judaizm czy islam.Żeby żart miał rację bytu musi obrazić tych co ośmiesza, jeśli ci co są "ośmieszeni" nie reagują to: nie skumali, są źli ale nie reagują lub chyba najbardziej adekwatny do ciebie przypadek: autor dowcipu ma bardzo niską percepcje i jego żart śmieszy tylko jego. Jakbyś nie kumał starosłowiańskiego to dam ci wersję łacińsko-polską: per primo nocere, po pierwsze nie przeszkadzaj. Nie, nie spotkamy sie na Ragnaroku i nie wejdziesz żadną brama tam gdzie wejdę ja i tacy jak jak ja obojga płci. Z pozdrowieniami z okazji dni wolnych od pracy :D :D :D 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt ^^Ja jutro idę bałwana lepić, nie wiem jak wy xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Rodzinnych i przede wszystkim spokojnych Świąt,ponieważ tego spokoju i cierpliwości (tak myślę) brakuje namwszystkim w walce z szara codziennością.Wszystkim użytkownikom ST bez względu na wyznanie,rasę, płeć, orientację sexualną czy do czego tam kto się będzie chciał przyczepić. To Ty Jesteś "wierzący" panie vidkunsen ? Wow...! Jestem w szoku bo to nie podobne do kogoś z Dolnego Śląska.No to dzięx w takim układzie... Kolego ***holligans***:1. Szydzenie z czyjegoś wyznania jest co najmniej nie na miejscu (jakiekolwiek ono by nie było).2. Radzę się nie pokazywać w tym wcieleniu na Dolnym Śląsku....ponieważ znamkilka osób z tegoż zakątka Polski i są one z zdecydowanie religijne w pozytywnym znaczeniu tego słowa. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Spoko Walik ja również jutro zamierzam lepić prezydenta vel śniegowego koleżkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No cóż huligan nie kumasz więc zacznę się do ciebie usmiechac jak do... 21.03 miałem Jare Gody teraz święta maja katolicy a za dwa tydnie prawoslawni.każdy ma swój świat religijny więc nikogo nie wzruszają wstawki gdyż jedynie religie rasistowskie nie dopuszczają żartów z nich takie jak np. judaizm czy islam.Żeby żart miał rację bytu musi obrazić tych co ośmiesza, jeśli ci co są "ośmieszeni" nie reagują to: nie skumali, są źli ale nie reagują lub chyba najbardziej adekwatny do ciebie przypadek: autor dowcipu ma bardzo niską percepcje i jego żart śmieszy tylko jego. Jakbyś nie kumał starosłowiańskiego to dam ci wersję łacińsko-polską: per primo nocere, po pierwsze nie przeszkadzaj. Nie, nie spotkamy sie na Ragnaroku i nie wejdziesz żadną brama tam gdzie wejdę ja i tacy jak jak ja obojga płci. Z pozdrowieniami z okazji dni wolnych od pracy :D :D :D Aleś mi pojechał V-ka! :D Rodzinnych i przede wszystkim spokojnych Świąt,ponieważ tego spokoju i cierpliwości (tak myślę) brakuje namwszystkim w walce z szara codziennością.Wszystkim użytkownikom ST bez względu na wyznanie,rasę, płeć, orientację sexualną czy do czego tam kto się będzie chciał przyczepić. Kolego ***holligans***:1. Szydzenie z czyjegoś wyznania jest co najmniej nie na miejscu (jakiekolwiek ono by nie było).2. Radzę się nie pokazywać w tym wcieleniu na Dolnym Śląsku....ponieważ znamkilka osób z tegoż zakątka Polski i są one z zdecydowanie religijne w pozytywnym znaczeniu tego słowa. marysia... nie wiem ale masz chyba jakieś obsesje, gdzie tu szydzenie??? Żart, bo znam kolesia V z innego forum i raczej na tamtym jego wypowiedzi w róznych tematach nie wskazywały na jego bogobojność. Ale widać koleś ma dwie twarze i lubi pana bozie tutaj a tam nie. Tyle i po co od razu wywody i wzwody. Ludzie wyluzujcie. :pirate: ... święta za pasem... Allahu Akbar ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W tym temace vidkunsen wypowiedział swoje "Credo" http://stalkerteam.pl/topic/6849-%C5%9Bwi%C4%85szczycasvastik/?hl=poganin#entry74398. Nie ma dwóch twarzy, jest szczery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A ja się tak zapytuję - czego wy się tak kłócicie @***Holligans*** z @ vidkunsen?Nie dość, że święta, to jeszcze jakieś hejty, obrażanie... co to wgl jest?Zachowujcie się trochę ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) To jest oczywiście żart. Jak to się mówi. Niesmaczny żart xDD Wszystkiego dobrego wszystkim z okazji świąt :) Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Jurij 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Walik ja się nie kłóciłem/cę wyjaśniłem huliganowi raz i nie powtórzę tego bo i po co, już zapomnialem, teraz gram w równowagę 2 i specnaz tdoz :D :D :DDla wszystkich ku zadumie:https://www.youtube.com/watch?v=fqQYxxgeTnw&list=PLzMnOgx-gRVvvCDDNm7-MwefRnGH4Jh44&index=4&spfreload=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Wam: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku... Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego. A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych Przyjaciół, Szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Szczęśliwych , bezpiecznych i miłych świąt . Smacznego jajeczka i bogatego zająca ! I żeby wody święconej nie zabrakło ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) To jeszcze raz Wesołych!Żeby w święta bałwana nie trzeba było lepić, a dyngus był gorący!Zająca w jajka bogatego i przyjaźni wieleMoi przyjaciele ;) Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Walik Czosnek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Żeby Wielkanoc w tym roku, przyszła z sukcesem u boku.Aby żyło się Wam zdrowo, prywatnie i zawodowo. Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny życzy - smox. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych, wszystkim życzę . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ze świętami Wielkiej Nocy życzę Wszystkim zdrowia i spokoju w codziennym życiu, zawodowych sukcesów (Ci co są na emeryturze już ten sukces osiągnęli ;)) , sprzyjającego koła fortuny. I byśmy byli bardziej ludzcy dla siebie na wzajem. Po '89 coś się jakby w tej sferze popsuło...Alleluja :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Wszystkiego najlepszego, forumowi towarzysze! Zdrowia, szczęścia, mokrego dyngusa i smacznego obiadu! :) I kolorowego jaja, tak by wam tęczą rzygać się zachciało! I przepraszam was za moje chamstwo, czasami jestem niedojrzałym głupkiem, który nie ma pojęcia o sprawach dorosłych i nie powinienem się do nich mieszać.PS. To prawdaPS2. Czasami mi po prostu odbija. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Wasilij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi