gawron Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 9 godzin temu, Tychon Sokołow napisał: Dobra błagam nie bijcie. Miałem patch 1.5.01 a nie 1.5.10 Co ma wspólnego "Klondajk" z patchem do Czystego Nieba? Chyba nie próbowałeś stawiać tego moda na podstawkę CzN ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 No to że do moda wymagany jest patch 1.5.10 zainstalowałem i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 @Tychon Sokołow Ale o czym ty teraz w ogóle piszesz? Przecież Klondajk jest do Zewu i tam masz patche 1.6.02 Chyba, że jesteś mega.... i takie cuda umiesz robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Okej pomyłka ależ mi głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ale pomyłka, bo stawiałeś moda na Czystym Niebie czy pomyłka, bo pochrzaniły Ci się numerki patchy do Zewu z tymi do CzN, czy może pomyłka, bo instalowałeś patche do CzN na Zewie? Mała różnica, a jakże istotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Mam problem z zadaniem dla Sowy (przyniesienie biomasy naukowcom). Jak tylko pogadam z Hermanem, wszyscy w bunkrze oraz broniąca go Powinność stają się moimi wrogami. Uniemożliwia mi to wykonanie zadania. Coś robię źle czy to jakiś bug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 O ile dobrze pamiętam trzeba załatwić ochronę. Najlepiej odbiec od bunkra i z dystansu pozabijać powinnościowców. Następnie przespać się parę godzin, wrócić do bunkra, i Herman powinien zrobić się rozmowny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONOLIT1 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witajcie, mam problem, idę z apteczką do Kapitana, a tu nagle, w okolicy małego mostku, taki bug. Da się coś zrobić? Expression : !m_error_code Function : raii_guard::~raii_guard File : ..\xrServerEntities\script_storage.cpp Line : 748 Description : ...er call of pripyat\gamedata\scripts\state_mgr.script:247: C stack overflow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONOLIT1 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Gra odpaliła, 30 min próbowałem i ominąłem to miejsce, można coś robić po końcu rozgrywki? Wydostać się z ostatniej lokacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) O ile pamietam to nie. zerknij do poradnika żeby się upewnić. Edytowane 10 Października 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 @MONOLIT1 masz problem z RAM -em. Zainstaluj program, który jest na StalkerTeam/warsztat moderatora/tutoriale i poradniki ogólne/optymalizacja i zmiana wersji podstawki - temat - szybka optymalizacja silnika gry. Instalujesz 4GB Patch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalosiu69 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czy wystrzelanie najemników w Magazynach podstacji i Zakładzie Utylizacji wpłynie na fabułę ? Proszę o podpowiedz bo strasznie mnie kusi skończenie ich marnej egzystęcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalosiu69 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 W jakiego grasz moda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalosiu69 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Klondajk Artefaktów - Pod Osłoną Śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 @kowalosiu69 Zobacz na tej playliście, bo ja już nie pamiętam. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalosiu69 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Za pomoc wielkie dzięki . Co prawda odpowiedzi nie znalazłem ale materiał z pewnością się przyda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Panowie utknąłem :| Robię zadanie dla Wolnościowców w X16 - wyłączyłem ( przełączyłem cośtam ) i wróciłem pochwalić się na Magazyny Wojskowe. To nowa misja iść do wioski pijawek i nastroić odbiornik żeby przechwycić sygnał. I kiszka. Odpalam radio i chcę ustawić i nic ... szukam i szukam a najgorsze, że nie da się z tego wyjść. Trzeba ubić grę z Windowsa :| HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 @speediee a nie masz parametrów do nastrojenia radia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nic. Jest tylko suwak do ustawiania. Przesuwam powoli w jedną i w drugą stronę i nic się nie dzieje. Dodatkowo nie można z tego wyjść. Wróciłem do X16 bo może coś tam trzeba jeszcze zrobić ale nie ma nic :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Coś mi się przypomina, że suwak trzeba ustawić na określoną częstotliwość. Musisz ją mieć/znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) 12 minutes ago, DaarMoo said: Coś mi się przypomina, że suwak trzeba ustawić na określoną częstotliwość. Musisz ją mieć/znaleźć. Nie wiem, od lewa do prawa sprawdzam i nic się nie dzieje. Sprawdzę log jeszcze bo może coś się blokuje albo czegoś brak. PS. Dobra, znalazłem częstotliwość. Problem polega na tym, że nic się nie dzieje dopóki nie naciśniemy guzika wyjścia. Czyli częstotliwość na pałę ( a może gdzieś jest wskazówka? ) i wyjście. No nic, poszło dalej Edytowane 11 Grudnia 2016 przez speediee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doflamingo Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Wszystko jak w instrukcji robiłem i tak mi sypie cały czas chwile pogram i mi wysypuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 -specyfikacja kompa -gdzie masz zainstalowanego moda (dysk systemowy?) - wstaw log z gry (z dokumentów publicznych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi