boberm Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Cóż - chyba trochę się pogubiłem w tej Soliance vel OP2. Zebrałem wszystkie chipy - 22 sztuki - bohater coś zamruczał w stylu - no i co dalej z tym szajsem mam zrobić? Może by do Klonowa? Polazł Striełok do Warlabu - a ten Klonow ani słowa. Wierszokleta ze mnie nadzwyczaj mierny, ale problem pozostał. Czyżbym jakiegoś pobocznego questu nie wykonał? Jakieś dodatkowe warunki do spełnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak pamiętam to musisz mieć jeszcze urządzenie gdzie się te chipy wkłada. To chyba z Dragunowem było powiązane. Te zadanie na schowki Monolitu w Sarkofagu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Dzięki Kobal - mam otwarty quest na te schowki . BTW: jest jakaś solucja na questy niesoliankowe w OP2 ? I nie chodzi mi o listę schowków tego typu:http://bar-stalk.forum2x2.com/f47-forum . Edytowane 1 Listopada 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Godzinę temu, boberm napisał: jest jakaś solucja na questy niesoliankowe w OP2 ? Główne linie fabularne => http://bar-reaktor.ru/forum/329-0-1 2 godziny temu, boberm napisał: Zebrałem wszystkie chipy - 22 sztuki - bohater coś zamruczał w stylu - no i co dalej z tym szajsem mam zrobić? Post 3 => http://bar-reaktor.ru/forum/329-2752-1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dzięki Antonku - mając taką "rozpiskę" nie będę zmuszony zawracać Wam głowy problemami z przechodzeniem tego Cudu Mniemanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam! Czy wie ktoś może gdzie ten teleport ze schowka Tubylcy na niezbadanych terenach? Podobno w okolicy kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Przy jednym z wejść do Ognistej Pieczary, tym na stoku wąwozu. Jest tam taki duży kamień. Trzeba z niego skoczyć w kierunku choinki rosnącej poniżej. Tylko zapisz sobie grę przed skokiem, bo jak nie trafisz w teleport a w gałęzie to najprawdopodobniej zginiesz. Użycie tego teleportu nie jest wymagane przez grę. To po prostu taki miły skrót do pieczary Ginekologa. Patrz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Dzięki kobal :D! A teraz odkryłem ze Sidor ma jakieś instytucje charytatywne i chciałem zapytać czy z tych schowków wypada cos konkretnego? Biore opcje za 800k i jak na razie wypadl mi Kord ale chcialbym wiedzieć czy jest jakas lista moze co tam wypada z tych schowków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Tu masz pełne info : wartościowanie znajdziek jest dosyc trudne - im dalej w scenariuszu i questach tym generalnie mniejszą wartości dla Ciebie bedą miały te przedmioty- dla przykłądu - na początku gry znajdzka 100 butelek wódy będzie świetną sprawą , pod koniec gry - juz raczej niekoniecznie.Ot - taka zabawa .... bo coś z kasą trzeba byłoby zrobić. Edytowane 7 Listopada 2016 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Traktuj to jako dobrą zabawę, tym bardziej, że Sidor po odnalezieniu wszystkich schowków oddaje kasę. Kord jest chyba najlepszą znajdźką. Zdecydowanie najbardziej mordercza broń w grze. Poza tym są jeszcze jakieś popierdółki. Ale gwoździem programu jest pogaduszka z byłym kontrolerem która sporo wyjaśnia z białych plam w historii Striełoka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 W sumie to zabrałem Korda bo wydaje się sensowny tylko gdyby egzy nie trzeba było :P. @boberm dziękuję za filmik bo ułatwił szukanie ! Mogę dodać że jak ktoś popsuł sobie Młot na zadanie Siaka to akurat w jednym ze schowków zdarzał się także nie trzeba rozpaczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Mam problem. Jak mam wrzucić serce polte( wiecie co) w szpitalu do tej białej plamy. Obszedłem ja już trzy razy do okola i nic to nie dało. Zadanie od czarnego doktorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Stajesz na białej plamie i rzucasz serce w kierunku otworu wejściowego.Po chwili błysnie .... i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 No właśnie rzucam to serce i artefakt sobie wesoło podskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Kilka mozliwości - a/ zawiesił sie skrypt - mnie zawiesił sie podczas "rezurekcji" Muchy- musiałem cofnąć sie z zapisami do momentu przed wejściem na pogaduchy z Dokiem. b/ cos sobie zespawnowałeś co koliduje z tokiem gry ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Spróbuje jeszcze raz wejść do szpitala. Nic nie dodawałem do gry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A na pewno masz dobre Serce Poltergeista ? Bo są na pewno dwa rodzaje tego artu, albo i 3, o ile dobrze pamiętam. Nie różnią się praktycznie niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 To co mam od początku gry.. na wejściu mi transformowało na poziom wyżej. Teraz mam numer 2.. i to mam niby wrzucić tam czy coś jeszcze mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Nic więcej. Tylko rzucić "Serce Poltergeista" do anomalii. Wejdź do pomieszczenia z anomalią, ustaw się na granicy okręgu, stań tyłem do wejścia, wyrzuć artefakt, jeśli błyśnie to czekaj na "Kamień Powodzenia", jeśli nie to próbuj jeszcze raz. Patrz tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Problem pierwszy rozwiązany. Niestety przy ożywieniu Muchy mam dokładnie ten sam problem. Gdziekolwiek bym rzucił.. artefakt nie znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Te zadania z Muchą są strasznie zabugowane. Spróbuj zacząć od autosave z wejścia do szpitala i ani razu nie wczytywać gry, wszystko zrobić jednym ciągiem. Wtedy wszystkie skrypty powinny zaskoczyć jak należy. Natomiast jak zrobisz i wczytasz sejwa to już sie zdarza że co niektóry skrypt zapomni jak ma działać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) ,,Polecam sposób Kobala! " Ignachinio A tak na serio, dokładnie o to chodziło. Jedno wczytani gry i nic nie działa. Podrzuci ktoś linka do dwóch zadań? Pierwsze to oczywiście zadania na schowek monolitu w sarkofagu. Nie ma go tam ponieważ zadanie brzmi ,,znajdź informacje o schowku" co muszę zrobić? Druga sprawa gdzie jest schowek z artefaktami Striełoka? Bo nie mogę go nigdzie namierzyć. Trzecia sprawa Gdzie znajdę schowek Fenira na dziczy? Edytowane 13 Listopada 2016 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 @kobal jest jak paracetamol - niezastąpiony przy gorączce 36 minut temu, Ignachinio napisał: zadania na schowek monolitu w sarkofagu. Nie ma go tam ponieważ zadanie brzmi ,,znajdź informacje o schowku" co muszę zrobić? Najpierw trzeba przynieść wszystkie artefakty z listy Dragunova. Następnie ten dwulicowy typek powie ci co robić dalej 39 minut temu, Ignachinio napisał: gdzie jest schowek z artefaktami Striełoka? Bo nie mogę go nigdzie namierzyć. Odpowiedź w spoilerze: Spoiler 39 minut temu, Ignachinio napisał: Gdzie znajdę schowek Fenira na dziczy? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Za artefakty Striełoka bierz się dopiero jak będziesz miał zadanie odnalezienia ostatniego schowka Striełoka "na niebie nad Radarem". Te dwa schowki są ze sobą połączone. Poszukiwania schowków Striełoka zleca Doktor w Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Siema w x-16 mam zdobyć schowek z tym ulepszeniem do kombinezonu jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi