Skocz do zawartości

Problemy ze schowkami i kwestami

Rekomendowane odpowiedzi

@Akron1112 - ja w temacie OP2, wyraźnie określiłem mój pogląd na tego moda. Mod zrobiony przez sadystę dla masochistów.

I każdemu "normalnemu" sugeruję dać sobie z nim spokój, a wziąć się za Soliankę 2016. Scenariusz ten sam, a można grać bez valeriany. Ma też małe niedopracowania, ale w stosunku do OP 2, jest modem do grania.

Jak jednak ktoś chce grać w OP 2, jego zbójeckie prawo. Ale musi się liczyć z ogromną ilością przegięć. To nie tylko moja ocena, ale również rosyjskich gameplayowców, wieszających na modzie i jego autorach psy.

Wtrącę się: powiedzmy, że OP-2 to takie Dark Souls dla Stalkera. Tylko jeśli Dark Souls w stosunku do losowego RPG akcji jest 5x trudniejsze, to OP-2 w stosunku do Stalkera będzie 10x trudniejsze, do tego czasami się wysypuje i trzeba grać od nowa oraz autorzy mieli takie poczucie humoru, że od czasu do czasu lubią pokazywać środkowy palec w stronę grającego - jakby innych problemów było mało.

• 4 tygodnie później...

Cześć. Mógłby ktoś z kolegów stalkerów pomóc. Mianowicie na bagnach nie ma w piwniczce 3 skrzynki dla Aleksandrycza a nie wiem jak dodać do handlarza a wisi mi to zadanie.

Druga sprawa to fleszka dla kutwy , nie ma bazie bandytów ,wojaków, teraz w Prypeci u monolitowców też nie znalazłem. Gdzież ona. Gram w op2.

No to @marek74chros masz dwie możliwości:

a/ spawner

b/ cofnąć się w zapisach do momentu sprzed uruchomieniem questu a najlepiej sprzed wejścia na lokację , gdyż -prawdopodobnie- któryś ze skryptów questu nie zaskoczył.

Edytowane przez boberm

@marek74chros - Wstaw tu swój ostatni zapis i poproś o to, aby mający postawione OP-2 i zainstalowany spawner, "dorobili" Ci potrzebną rzecz. Możesz wcześniej zapytać i jak ktoś się zgłosi, posłać mu zapis nawet na PW.

Ja nie mam OP2, więc nie pomogę, ale są grający.

W dniu 15.09.2017 o 15:50, Gh0sTp napisał(a):

@boberm a czy orientujesz się co powinienem znaleźć w kamizie na barze ( zadanie poznać imię stalker ) to ma być pendrive,notatka czy cu ? 

Rozwiń  

Notatka - https://www.youtube.com/watch?v=xpRrJB_bEXA&list=PLit1Wbp6EQI-5csnQkNkLeMOet8U91fDb&index=26

Rzuc okiem na pierwsze minuty filmu.