OldMan Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 test ok.ddstest ok.sav Jesteś przed obliczem Prapora. Zagadaj pojawia się dialog i wskazówki o Szachiście. Z tyłu Baru zrobiłem schowek sprawdź co Ci jest potrzebne. p.s. Rozliczyłem zadanie na pancerz dla Biesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) W dniu 9.03.2018 o 00:08, kazik napisał: test ok.ddstest ok.sav Jesteś przed obliczem Prapora. Zagadaj pojawia się dialog i wskazówki o Szachiście. Z tyłu Baru zrobiłem schowek sprawdź co Ci jest potrzebne. p.s. Rozliczyłem zadanie na pancerz dla Biesa. Dzięki wielkie ale jestem już po chyba piątym schowku i muszę zabić 5ciu bandytów na Wysypisku kapsułami. Jest ich tam tylko dwóch i nie reagują na atak kapsułami, ani nieaktywowanymi ani aktywowanymi( za pomocą gravi guna). Na razie próbuję załatwić sprawę z Pazurem, zacząłem eksterminację X-8. Edytowane 10 Marca 2018 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Dawaj znać Jak możesz wstaw aktualnego sejwa też bym sobie dla odstresowania pograł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Proszę bardzo. Miałem tam znaleźć jakieś info ale trupy obszukałem i niestety nic nie znalazłem. zapis na lokacji. x 8.dds zapis na lokacji. x 8.sav Wszystko jest OK. Ruszyłem dalej. Tylko z tym szachistą mam problem.Pazura znalazłem. Edytowane 10 Marca 2018 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 W dniu 10.03.2018 o 12:58, tybet64 napisał: Proszę bardzo. Miałem tam znaleźć jakieś info ale trupy obszukałem i niestety nic nie znalazłem. zapis na lokacji. x 8.dds zapis na lokacji. x 8.sav Wszystko jest OK. Ruszyłem dalej. Tylko z tym szachistą mam problem.Pazura znalazłem. Udało się. Nie trzeba było bandziorów zabijać osobiście, wystarczyło tylko wrzucić zwłoki w karuzelę i Górnik zagadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Jeszcze jeden problem mnie dotknął. Mam zadanie na broń Monolitu , szukałem wszędzie gdzie pokazują zrzuty i film ale nic nie mogę znaleźć. Kiedyś przez głupotę zespawnowałem sobie 21 sztuk urządzeń do zczytywania chipów, może to przez to . Ale nie umiem ich usunąć. zapis na lokacji. zaton2.dds zapis na lokacji. zaton2.sav Edytowane 16 Marca 2018 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Cześć panowie. Ostatni schowek strieloka na radarze. Nie ma tego pierwszego ani na podeście ani na antenie u góry jest tylko ten na drutach . Na wszystkich filmikach są 2 schowki. Coś nie pykło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @marek74chros - Czasami youtuberzy pokazują wszystkie miejsca możliwego spawnu. Jak nie znasz języka, to możesz sądzić że schowków jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Zgadza się. Są dwa miejsca oba puste. Na szczycie anteny lub pod podestem. Plecaka brak a nie widziałem trzeciego miejsca. Ktoś coś ? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez marek74chros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Walizka dla Woronina w DM spawnuje się tam gdzie w NS (pomieszczenie z tokarkami)? Szukam, szukam i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Obejrzyj film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Idzie zrespic ten schowek? On pojawia się nawet jak wchodzisz dużym skokiem, tak było przynajmniej na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witam. Może pomożecie w tym. Na bagnach dostałem info od primera obejrzyj słup. Znajdzie ktoś jakąś podpowiedź.? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Proszę dokładnie precyzować treść problemu i nie dublować postów - @Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 12 minut temu, marek74chros napisał: Witam. Może pomożecie w tym. Na bagnach dostałem info od primera obejrzyj słup. Znajdzie ktoś jakąś podpowiedź.? Sorry ale po takich opisach problemu (i wcześniejszego problemu) nie wiem o co Ci chodzi... Jakie zadanie jaki primer itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 1. chodzi mi o schowek strieloka na niebie nad radarem, niema tego z artami widziałem 2 miejsca spamu w obu nie ma plecaka. 2. na zatonie w skadowsku handlarz Prime i od niego dostałem info będąc na bagnach sprawdz słup przy wieży ciśnień. na bagnach idę z bazy czystego nieba za wiadukt po plecak w zadaniu na 13 diamentowych czaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Co do 1. Mogę sprawdzić u siebie ale musisz wstawić sejwa. Co do 2. Może chodzi o: Bo nie wiem co ma wspólnego 13 czaszek z handlarzem na Zatonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Cześć. Mam jeszcze pytanie podczas wybudzania ze snu często umieram, mam arty na pasie zdrowia, uderzenia, radiacji, czemu dedam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 @marek74chros - A papusiałeś przed snem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Zawsze kiełbasę chyba że to mało, ale taka gruba powinno wystarczyć.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 @marek74chros - Może być mało, jak długo śpisz. Ja tego moda nie dokończyłem, więc mogą być inne sprawy. Był podobny problem, kiedy nie przeprowadziło się rozmowy z jakimś NPCem. Chyba to był Grzech. To była kara za olanie go. Porady udzielał chyba @kazik . Szukaj jego postów, bo to było niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Dzięki za pomoc spróbuję więcej jeść, bo grzecha nie wiem gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 @marek74chros Dziwnie wygląda Twój problem. Jeśli nie pomoże to co doradził @kondotier wstaw sejwa sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Cześć Kazik chce wstawić sejwa jeszcze w sprawie artów strieloka na radarze ale nie mogę bo plik ma 5mb a mogę 1mb. Wcześniej wstawiłem i nie było problemu. A propo teraz zjadłem 2 kiełbasy i konserwę i po 8 godz. snu też dedłem. Chcę zabić Cień monolitu a nie mam embrionu marmurowej pijawki a nie mam recepty rozumiem że to trochę póżniej ją zdobędę, kryształowe czerepy mam zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 @marek74chros To zawsze możesz wrzucić save na jakiś hosting. I dać linka. Nie wiem jakieś zippyshare itp kto co woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 @marek74chros możesz tez podzielić np. RAR na dwie części i dodać do załącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi