Anatolij Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Zabrałem z sejf z Jaskini znalazłem zestawy remontowe a u Sidorowicza nie mam dialogu na zdjęcie Medalionu Monolitu . medalion.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Aha wisi u mnie zadanie na artefakt Inferno dla Sidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 @anatol to jest jedno z zadań które najlepiej wykonać jak najszybciej, najlepiej przy pierwszej wizycie w zapomnianym lesie, a potem rura na wysypisko i "dymisja" bandytów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 W dniu 25.03.2019 o 14:30, anatol napisał: Zabrałem z sejf z Jaskini znalazłem zestawy remontowe a u Sidorowicza nie mam dialogu na zdjęcie Medalionu Monolitu . medalion.sav 2 MB · 2 pobrania Pograłem na Twoim sejfie i tak dumam, że nie możesz oddać "Amuletu Monolitu" Sidorowi ponieważ najpierw trzeba oddać sejf Górnikowi. Dodatkowo masz BARDZO DUŻO starych zaległych albo nieskończonych zadań w PDA zrób porządki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 @OldMan dobrze powiedziane. Mimo takiego ogromu zadań ile jest w op-2 to również trzeba je wykonywać w miarę szybko. Póżniej mogą być błedy lub właśnie niezaliczone zadania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nie mogłem oddać sejfu bo przy wyjściu z bunkra monolitu zle wpisalem kod i nie pojawił sie Cień, teraz poprawnie zrobilem i dostanę sejf jak znajdę jego brata.Aha jak w spawnerze wpisać artefakt interna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 2 godziny temu, anatol napisał: artefakt interna? A nie "inferno"? "Инферно" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A tak pisałem z komórki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 @anatol To się nazywa ''af_inferno''. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Po znalezieniu leża Fenrira we wsch. Prypeci (na dachu Prometeusza) Resident Evil wspomina o schowku stalkera i schowku Monolitu w sarkofagu. Ktoś, coś? Zadania w PDA nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @maro Na pewno grasz w OP2, a nie w OP2.1? Bo jak w OP 2.1, to zły temat wybrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) @maro Schowek stalkera, ten w sarkofagu, na to nie ma zadania, tylko masz wpis w danych na pda, będzie zapisane jako Schowek Kabaczka. Jeżeli faktycznie grasz w Op-2.0 to w tym schowku znajdziesz BARDZO przydatną rzecz. A tu masz film gdzie go znależć: Spoiler Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dokładnie o to chodziło. Przed OP-2.1 chcę skończyć OP-2. Wielkie dzięki @wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć pierwszy schowek kotobehemota? Z pół godziny chodzę i nie mogę go znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Pierwszy schowek jest na Dziczy musisz wyjść tak jakby z mapy i za budynkiem gdzie jest promieniowanie i snorki się kręcą (to przejście którym można przejść od razu na plac budowy gdzie siedzą najemnicy) leży w drzwiach (bramie). W dziale o OP-2.1 (wiem młodszy braciszek ale kwesty pokrewne ) jest filmik instruktażowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Dziękuję pięknie. Jest jeszcze jedno zadanie z którym mam problem. Są to narzędzia. Po zadaniu dla Dana nie mogę znaleźć ich na Dziczy, chyba że coś pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 20 minut temu, Zigi napisał: Są to narzędzia. Po zadaniu dla Dana nie mogę znaleźć ich na Dziczy, chyba że coś pomyliłem Proszę bardzo: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Zebrałem potrzebną zmodyfikowaną broń dla Worona. W opisie zadania napisane jest, że muszę mieć w plecaku tylko to, co mam mu oddać. Opróżniam plecak do schowka, ale Woron towaru nie bierze. Rzeczy typu: playboye, teleporter, transmutator nie mogę do schowka wrzucić, nie mogę też wyrzucić na ziemię. Dialogu brak. Pomyłka, już ok. Proszę o usunięcie posta. Edytowane 1 Września 2019 przez maro błąd autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @maro Napisz jako poradę, na czym polegała ta pomyłka. Rozwiązanie może się komuś przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Po prostu grozę z laserowym celownikiem miałem w innym schowku. Z plecaka wyrzuciłem wszystko co mogłem. Porada: niektóre bronie trzeba dwa razy modyfikować, ważna jest kolejność. W niektórych po zmianie wagi nie można zmienić kalibru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Problem z zadaniem ,,niewidzialne schowki". Zrobiłem na DM i Wschodniej Prypeci, wchodzę na agro, zgodnie z filmikiem, skrypt chyba rusza bo dostaję SMS ,,szukaj na stacji transformatorowej", teleportuję się pod wskazaną lokację i nic nie ma. Wejście na lokację nie rozwiązuje problemu. https://www.youtube.com/watch?v=E4-ivbMjTq0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Teleportowałeś się tak jak ten na filmie? Musisz wejść na stację transformatorową przy tych 4 cysternach i Cię przeniesie. Plecak musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Teleportowałem się poprzez wskazanie współrzędnych (jak na filmie), bez skoku z metalowej konstrukcji na stację transformatorową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 2 minuty temu, maro napisał: bez skoku z metalowej konstrukcji na stację transformatorową. To wejdz na tą stacje, tam jest teleport. Przeniesie Cie w miejsce z poradnika i będziesz miał schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Gdzieś to było, ale - czy zadania w Starej Wsi (Kołomogr i Pielgrzym) można wykonać przed wizytą w Limańsku? Zadania zrobiłem, dostałem koordynaty przejścia do Limańska. Nie udało się uratować brata Kołomogra (chociaż włączyłem nieśmiertelność i biegłem do magazynu to dezaktywacja teleportu trwała zbyt długo aby zdążyć). Ożywiłem stalkerow spawnerem, ale w dialogu Striełok powiedział: kogoś jeszcze miałeś? Zadanie się zaliczyło. SMS do Pantery wysłany (coś w stylu gdzie jesteś, odezwij się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi