pacjent1972 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 W modzie Tajna Droga występuje niezwykła broń którą można kupić tylko u handlarza Antykwariusza w DM. Broń jest uniwersalna i tak zabójcza że żadna inna nie dorównuje jej w tym modzie. Zwracam się z wielką prośbą do Mechaników znających się na tworzeniu modyfikacji o przyjrzeniu się tematowi. Moja prośba to stworzenie mini moda "WSK-94" dodającego tą broń do wszystkich innych dowolnych modyfikacji Cienia Czarnobyla, jeśli to możliwe to także do modów pozostałych dwóch podstawek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dla mnie ta broń to lekka przesada była Mod jest dużo łatwiejszy. Kolesie w egzo padają na 1 strzał w rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nie da się zrobić nowej broni żeby działała z każdym modem. Kwestia łączenia configów, tekstur ikon itp. Mod na SAMO VSK w załączniku Do samodzielnego połączenia do każdego moda, i dodania do handlarza. Wersja najbardziej przyjazna innym modom. vsk94-spaces.ru.7z 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Najmocniejsze mutanty to pół magazynka najmocniejszej amunicji. Idealna do OP-2. Może przesada, ale... 2 minuty temu, MonoLityczny napisał: Nie da się zrobić nowej broni żeby działała z każdym modem. Kwestia łączenia configów, tekstur ikon itp. Mod na SAMO VSK w załączniku Do samodzielnego połączenia do każdego moda, i dodania do handlarza. Wersja najbardziej przyjazna innym modom. vsk94-spaces.ru.7z Wielkie dzięki @MonoLityczny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Spoko. Należy tylko to połączyć. To jest dodać odniesienia do configu w weapons.ltx + dodać broń do handlarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Możesz łopatologicznie? Nie jestem w tych klockach za dobry bo się nie znam na tym. Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jak ktoś niecierpliwy, to może od razu na start, do - character_desc_general. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Proszę o instrukcję do modzika jeśli można. Pozostaje także kwestia dodania do niej ammo u handlarza bo co z giwery bez amunicji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ammo to zwykłe 9x39 dostępne u Barmana. Jutro napiszę wieczorem co i jak, dzisiaj nie czuję się na siłach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dziękuję bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Można ją też znaleźć, mnie się tak udało w rudym lesie. Zostawiłem sobie z ciekawości mini gun który dostajemy za zadanie na arty u handlarza na atp, ten to dopiero wymiata, normalny żniwiarz śmierci. Ciężkie cholerstwo ale npc w egzo padają jak muchy przy dotknięciu spustu, można by drzewa ścinać gdyby gra na to pozwalała. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 ja to tam nie wiem ale co do wsk 94 to może od razu pokombinować moda na Sztyleta z trylogii apokalipsa, po co się rozdrabniać Pisownia.. - Agrael. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 @pacjent1972 Więc, jak dodać tą broń czy nie? Dla mnie to chwila roboty, tylko jaką i do kogo oraz konfigi. Resztę zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 5 godzin temu, Junx napisał: @pacjent1972 Więc, jak dodać tą broń czy nie? Dla mnie to chwila roboty, tylko jaką i do kogo oraz konfigi. Resztę zrobię @Monolityczny już się tym zajął, dzisiaj dokończy dzieła. Dziękuję @Junx. Napisałem do Was obu, na wszelki wypadek :). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dobra a robi się to tak. Wrzucamy ten szajs do moda w którym chcemy mieć WSK. Otwieramy plik weapons.ltx i wklejamy odwołanie do pliku naszej broni. Aby to zrobić wystarczy dodać to pod inkludami takimi jak np. w_g36.ltx itp... Odwołanie: w_vsk94.ltx Pozostało nam dodać jedynie ikonkę do pliku dds i podać w configu współrzędne ikonki w przeciwnym wypadku ikona WSK będzie niezbyt zachęcająca. Jest alternatywa. Szukamy pliku unique_items.ltx i kopiujemy współrzędne ikonki od AS-Wała ulepszonego. Ostatnia rzecz to dodanie broni do handlarzy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jeśli nie ogarnę to będę pisał do Ciebie na PW. Dzięki @MonoLityczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No i jak, ogarnąłeś? Bo ja bym nie ogarnął. Poradnik ze ST - LINK Poradnik od konkurencji, ale bardzo dobry i kompletny, są tam odniesienia do traderów itd. Korzystałem z niego dodając Zastawę do Oblivion Lost Remake - LINK Tutaj tworzenie ikon przedmiotów - LINK Nawiasem mówiąc jest na forum dział - Warsztat Modera, a w nim Tutoriale i Poradniki Ogólne, warto tam czasem zajrzeć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 18 godzin temu, gawron napisał: No i jak, ogarnąłeś? Bo ja bym nie ogarnął. Poradnik ze ST - LINK Poradnik od konkurencji, ale bardzo dobry i kompletny, są tam odniesienia do traderów itd. Korzystałem z niego dodając Zastawę do Oblivion Lost Remake - LINK Tutaj tworzenie ikon przedmiotów - LINK Nawiasem mówiąc jest na forum dział - Warsztat Modera, a w nim Tutoriale i Poradniki Ogólne, warto tam czasem zajrzeć. Póki co kończę TD, jak zacznę coś kolejnego do SoC-a to spróbuje się pobawić z tą WSK-ą. Nigdy tego nie robiłem więc stan może być opłakany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dasz radę, tylko potrzeba cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi