cichy Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 U mnie dziś już nie wygląda to tak malowniczo jak u Ciebie @kondotier - teraz zaczyna się "zgnilizna"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Włóżcie kufajki i walonki, by nie zmarzły Wam ogonki . Sezon zimowy uważam za rozpoczęty. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 A we Wrocławiu deszcz i wiatr, śnieg to chyba dopiero w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 @vidkunsen - a zdjęcie deszczu przeminęło z wiatrem, czy zapomniałeś dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Raczej przeminęło z wiatrami Kondotier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Efekt mojej ciężkiej, dzisiejszej pracy... Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 @cichy choinkę z generatorów przytargałeś, ładna . Takie tam, prawie jak na wysypisku po emisji . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 23-28.XII 2017. Zdjęcia robione z tego samego punktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Jako, że nie mamy dzieci, postanowiliśmy mieć jakiegoś "małolata" w domku. No i mamy "sortownika odpadków" i fana recyklingu surowców wtórnych... I niech ktoś mi nie mówi, ze jestem zaborczy w łóżku - cholernik leży na moim miejscu, w moim łóżku, z moją żoną.... Ma na imię Azorek . Ma około 6 miesięcy; wzięliśmy Go przed wczoraj ze schroniska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Znajdź mu dziewczynę po sąsiedzku, niech od małego zna swoje miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 @cichy Ładny psiak, ale jeśli w ciągu dwóch dni już odkrył najlepsze miejsca w całym domu to ja bym na Twoim miejscu uważał - za tydzień możesz już być na wylocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witaj w klubie Piotrek! Pies się zawsze odwdzięczy, kot nigdy! Mój sortuje żarcie w lodówce na te które już jadł i na te na potem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) @cichy szacun, kolejny psiak znalazł dobrą rodzinę i ciepły dom, ale nie daj się tak wygryzać . U mnie tylko taki skrzydlaty bandyta , gorszy od kota, drze japę w najbardziej nieodpowiednim momencie i robi co mu się żywnie podoba. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez mkk7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Moje ponowne odwiedziny w Lublinie mile mnie zaskoczyły: zakończyły się "wykopki" w centrum miasta i od razu wszystko wygląda bardzo przyjemnie - tylko temperatura nie była odpowiednia do podziwiania widoków. Na szczęście to moja nie pierwsza wizyta w tym mieście (i nie ostatnia z pewnością). Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Lublin ładne miasto, byłem parę razy, ale to było dość dawno temu. Za każdym razem miałem wrażenie, że jest '' opustoszałe ". Mało ludzi w centrum, w komunikacji itp. Ewentualnie odniosłem takie wrażenie, bo mieszkam w Warszawie, a tutaj jest tłok wszędzie czego szczerze nie znoszę A skoro już była mowa o zwierzętach to oto Ben - król kanapowiec, najbardziej rozpieszczony bernardyn i przy tym większy leń ode mnie Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 @Agrael jeszcze dwa takie i będziesz miał trzech króli . Byłem w Lublinie jeden raz, przy okazji spędzania wakacji nad jeziorem w Majdanie Sopockim, ładne miasto z klimatem i miałem podobne wrażenie jak @Agrael. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Boże Narodzenie było w "błocie", to sobie teraz na podwórku choinkę ubiorę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) Dzisiejszy, zimowy zachód słońca w Beskidach. Spoiler Edytowane 19 Lutego 2018 przez Chlebczarow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Jedni do Zony przychodzą, a inni się w niej rodzą... Fotki wykonane w promieniu 1,5km od domu, w którym mieszkałem przez blisko 90% swego życia. Niestety, aparat był raczej podłej jakości. Spoiler Nibyzaton Prawiejantar Prypeciowice Jupiterniak Anomalia termiczna + Dziura w ogrodzeniu na Kordonku (przejście dla stalkerów - niestety zadrutowane...) I na koniec - taki widok miałem za oknem (wersja a la build 1114) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ostatnia fotka - czyli że też jesteś blokersem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ano, nie da się ukryć... Ale hip hopu nie słucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 U nas na osiedlu to młodzież słucha Konkwisty p.s. nie mogę spokojnie patrzeć na fotki ze śniegiem bo u nas/mnie tylko -15 i goły asfalt i "żeński" wiatr.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Z dzisiaj. Zamarznięty zalew zegrzyński + ognicho. Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Agrael w sobotę idziemy ekipą nad stawy koło lotniska (Strachowice), otwarcie sezonu na ogniska i kiełbasę, oraz potem kartofle z popiołu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Coś dla forumowych purpuratów Spoiler Ruiny zamku biskupów krakowskich Lipowiec Decyzją administracji każdy purpurat zobowiązany jest do założenia trzech tematów tygodniowo w dowolnym dziale. W przeciwnym razie czeka go weekend w spa (poniżej ćwiczenia poprawiające uniżoność postawy). Lub miesięczny pobyt w apartamencie z firankami w szkocką kratę. Można też podziwiać widoczki z lotu pikującego ptaka (atrakcja jednorazowa) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi