PERESTO Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 @Nestor ok , dzieki za informację. Ps Wiesz kiedy będzie kolejna część tego moda? Mod świetny jak narazie najlepszy w jaki grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 @PERESTO Ja jestem kondotier. A Nestor, to status na forum, tak jak u Ciebie Gość w Zonie. A druga część już dawno jest. Nazywa się Kontrakt na złe życie - Efekt Motyla i jest przetłumaczony. https://stalkerteam.pl/topic/11009-kontrakt-na-złe-życie-efekt-motyla-kонтракт-на-плохую-жизнь-эффект-бабочки/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 @kondotier To ten sam gość, czy już inny? Bo pamiętam, że kiedyś też taka pomyłka już była Ja bym się na Twoim miejscu cieszył - to awans z dowódcy na króla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERESTO Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 @kondotier Przepraszam za pomyłkę , jestem żółtodziobem u was na forum. Wielkie dzięki za odp , już myślałem że będę czekał sporo na drugą część a tu taki suprise. Spasiba stay cheeki breeki o/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 @PERESTO Turyście, Gościowi w Zonie trzeba pokazać właściwe kierunki, aby nie błądził. Nie ma sprawy, już wiesz. @Sierioża Nie jest to GB z poprzedniego, ale jeden z NPCów tam występujących. Dlaczego, masz napisane pod pierwszym spojlerem Efektu Motyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Musze przyznać że jest to świetny mod, ilość przerywników, zwroty akcji. Genialne katakumby, psychodeliczny Limańsk(tylko ten Agroprom wsadzili nie wiadomo na co). Nie wiem też komu strzeliło do łba usunięcie możliwości wyboru trudności. No i związane z tym niemałe boje ze snorkami/pijawkami. Jedyny błąd to moment gdy pójdziemy na agroprom a nie zainstalujemy radiostacji. Po powrocie Salomon stoi w tych "drzwiach" muru bazy Leśnika i nie da się przejść obok niego(co powoduje anulowanie zadania) na dostarczenie zapasów medykowi. Bo jedyną opcją jaką mamy to automatycznie z nim pogadać i rozpocząć zadanie na obronę obozu(a to zadanie z radiostacją się anuluje). A wystarczyło że łysego cepa dało by się obejść to nie rozkraczył się na wejściu. Edit Zapomniałem o końcu, następny mod który urywa się od tak. Masakra, chcesz grać a tu wielki pająk i czekaj na następną część :( Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez MOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 @MOS To teraz Kontrakt na Złe Życie, też od nich. Oni tak mają, że te historie takie pourywane. A kolejnych modów zamykających wątki chyba nie będzie, anulowane bodajże. Miał być Sector 11 i chyba coś jeszcze. A jak nie grałeś to ich pierwsze mody to Biały Oddział i Bóg z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogień86 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dawno mnie nie było na forum. Po dłuższej przerwie ze stalkerem, muszę trochę nadrobić mody, wiadomo wczasy ,wakacje , ciepło to nie było czasu na granie. Udało się ukończyć Kontrakt na Dobre Życie, teraz gram w 2 część. Tak na szybko fajny mod, bardzo prosty nie trzeba sobie rwać włosów z głowy . Fabularnie na wysokim poziomie, bez wylotów. Ma też kilka słabych punktów , jak już większość zauważyła ( po co ten agroprom? ) Warto zagrać, sprawdzę co przyniesie druga część. Ukłony, za wspaniałe spolszczenia Dla ekipy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 linki do moda są martwe, przynajmniej większość, nie wiem jak na janku bo nie mogę go stamtąd pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 @cez137 DG działa: https://drive.google.com/file/d/0B2RZ79FPiq6vbWRIT2VfNnBfdmc/view Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 @Sierioża dzięki No, zapowiada się fajny modzik, od razu na początku dostałem w d*pe, strasznie ciężko pokonać tego kontrolera w tunelu, ma ktoś na niego jakiś sposób albo taktykę? bo tą śrutówką to tam wielce nie nawojuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @cez137 Popatrz od 11 min. https://www.youtube.com/watch?v=e35XDdHVElE i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) @kondotier dzięki, zrobiłem to już bez podpowiedzi, pomógł granat Skończyłem go, oczywiście tak jak większość pisała, pozostaje niedosyt, no i to zakończenie z d*py, ale mod bardzo fajny i bez wylotowy, na Agro byłem, tez nie wiem po co to Agro tu dali, czas na drugą część, nawet jakąś kobitkę dali, miły szczegół, pozdro Edytowane 27 Września 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peeszek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Witam mam problem, zainstalowałem na nowo, wersja 1.6.02 (WW) została zcrakowana i zpolonizowana, na to narzuciłem moda, potem fixa, syren i polonizacja, z początku nie włączała się był błąd ten co był już w temacie (Miałem ten c4 w folderze i ten ze zmienioną nazwą wywaliłem ten c4 i chodzi) do momentu aż nie skończę strzelać w X8 po dialogu postaci i ładowaniu na mape mi wywala błąd z xrCore.dll nie wiem o co może chodzić spróbuję jeszcze zmienić zamiast na "ń" to na "ñ" dodam też że jak zapisze sobie z początku chociażby to żadnego save nie widać nie ma nic pusto mimo że jest napisane że zapisano Edit1: przy zmianie ń na te drugie n nie włącza się w ogóle wiec nie wiem w czym problem Edytowane 17 Grudnia 2019 przez peeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 @peeszek Wstawić loga, albo pójść do: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peeszek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 @kondotier Za chwilę wstawię loga Nie ma nigdzie FATAL ERROR wiec daje Ci całego loga xray_peeszek.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 @peeszek Log nie dla mnie, ale dla tych co się w nim połapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peeszek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Nie wiem, spróbuję od nowa zainstalować wszystko, jak coś pobierałem z linku do rosyjskiej strony i z rosyjskiej strony pobierałem ponieważ na Mega nie ma nic już pod tym linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 28 minut temu, peeszek napisał: została zcrakowana Dobrze widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 56 minut temu, peeszek napisał: Niestety nie posiadam oryginału Niestety nie pomogę https://store.steampowered.com/app/4500/STALKER_Shadow_of_Chernobyl/ https://www.gog.com/game/stalker_shadow_of_chernobyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Tak, bo: - mówimy o grach, które mają już co najmniej 10 lat na karku; - była już niejedna promocja, w której można było dostać całą trylogię DOSŁOWNIE za grosze; - wierz mi, że też nie jestem krezusem, ale staram się postępować uczciwie - polecam, warto Nie wiem czy Cię zbanują, przekreślą, pogrożą palcem czy zignorują, ale z czystym sumieniem zgłaszam do moderacji, bo zaczynasz pyskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Możliwe, że niebawem pojawi się kontynuacja tego moda, a więc trzeba było zrobić porządek z pierwszym postem. Padł link od @pacjent1972 do MEGA ( paczka zawierała moda, fixy i spolszczenie ). W przypadku sequel Bóg z Zami wszystko się zachowało. I dziękujemy naszemu naczelnemu grafikowi ( @MaklerR ) za wykonanie arta 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Coś na zaostrzenie apetytu Spoiler Argument siły? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlol1 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 FATAL ERROR [error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle) [error]Function : FileDownload [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp [error]Line : 169 [error]Description : can't open file : [error]Arguments : c:\gog games\s.t.a.l.k.e.r. call of pripyat\gamedata\textures\item\item_?4.thm jest tu jeszcze ktoś zainteresowany modem, kto może pomóc w odpaleniu? pobralem fix od kondotiera do tego pliku tem_?4.thm, no i podmianka jak widać nie pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Usuń dwa pliki item_c4. Znajdują się w gamedata/textures/item. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi