kondotier Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Każdy może mieć swoja ocenę moda. Kontynuację, to miała Anomalia przestrzenna, która zmieniła się w spory mod. Część 5. chyba go zakończy. Ten dla mnie jest niedokończonym. @gawron- dopisywanie paru linijek do plików innych modów, to dla mnie nie nowina. Dlatego najpierw gram, a w czasie tłumaczenia opuszczam nie istniejące w modzie dialogi. Tu jednak mam wrażenie, że czegoś brakuje. Stąd taki mój wniosek, że ta część moda będzie miała patcha na wydłużenie i dołożenie akcji. A jak nie będzie, to płakał nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie wiem, co siedzi w głowach ekipy tworzącej, więc nie będę snuł żadnych domysłów. Wiem natomiast, że po zakończeniu polonizacji, dzięki pracy @Ranger801 przechodzący grę, będą mieli możliwość poznania myśli oraz kwestii mówionych głównych bohaterów tej historii. Mała próbka na screenie poniżej. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dnia 6.11.2016 o 16:36, gawron napisał: przechodzący grę, będą mieli możliwość poznania myśli oraz kwestii mówionych głównych bohaterów tej historii. OOOOO, to jest nadzieja w przyszłości na Przestrzenną Anomalię Update 5 PL dzięki takiemu rozwiązaniu, i w sumie na wszystkie mody "gadane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Cześć, panowie mam jakiś dziwny problem z zainstalowaniem tego moda, robię wszystko krok po kroku tak jak jest napisane na 1 stronie tematu a pomimo to gra ciągle wywala mi jakiś dziwny błąd (dodam w załączniku). Reinstalowałem przez to kilkukrotnie stalkera ale sytuacja ciągle się powtarza. Byłbym bardzo wdzięczny jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc. (Mam windows10 ale nie powinno być to większym problemem, oraz gram na Polskiej wersji gry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Podaj log tego błędu, ewentualnie spróbuj zrobić poprawkę z drugiego postu w temacie. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 @snajper Czy przypadkiem nie skopiowałeś pliku XR_3DA.exe z plików instalacyjnych moda do podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 @mkk7 jak jest brak odpowiedzi to chyba loga nie ma :l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 @snajper Upewnij się że usunąłeś plik item_с4 z gamedata\textures\items. @SEB2E Może być log w takim wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 @Ranger801 Ale nie musi :L mniejsza z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Hej sry że tak długo nie odpowiadałem, spróbowałem zainstalować moda jeszcze raz i znowu fail. Loga daje w załączniku (I tak usunąłem 2 pliki item_c4, a co do XR_3DA.exe nie znalazłem czegoś takiego) @Ranger801 @SEB2E @Anton Gorodecki xray_pkds.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Reinstalowałeś zew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @snajper sprzętu tylko pogratulować Jeżeli dobrze pamiętam to na polską podstawkę nie można kopiować pliku XR_3DA.exe z folderu instalacyjnego "bin" moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @SEB2E Tak reinstalowałem kilkukrotnie @Anton Gorodecki Wiesz co w folderze bin nie ma takiego pliku jak XR_3DA.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Antonowi pewnie chodziło o xrEngine, ale w bin moda nie ma tego pliku. Pliki item_c4 trzeba zamienić (nie usunąć) na fix na pl.7z. Spróbuj, może odpali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) @gawron zamieniłem i ciągle nic Edytowane 8 Stycznia 2017 przez snajper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cytuj Pliki item_c4 trzeba zamienić (nie usunąć) Nie trzeba, CoP się nie sypie od braku tekstur. Jako dowód, screen gdzie usunięty jest cały folder textures z tego moda: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @Ranger801 @gawron @Anton Gorodecki @SEB2E @mkk7 Ewentualnie, jeżeli któryś z was miałby dziś wieczorem czas (i chęci) mógłby przez skype zobaczyć czy nie robię jakiegoś błędu podczas instalacji moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Polonizacja jest gotowa, pozostało sprawdzenie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Jestem kontrakt gotów podpisać. Chcę dobrze pożyć przed końcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Życzę Ci @kondotierze, żebyś pożył długo i szczęśliwie bez żadnych kontraktów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 @kondotier Zbyt melancholijnie, ciesz się tym co tu i teraz a kontraktów nie podpisuj, potrzebne są jak pisuar w damskim :D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Jakby co rus wersja: https://yadi.sk/d/DqtdEarEsu9MF Opis na: https://stalkeruniverse.stalkerteam.pl/index.php?topic=1104.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dodano spolszczenie do pierwszego posta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 @gawron to lubi tak walnąć pigułą z nienacka świetna wiadomość, czekałem na tą wersję pl od czasu ukończenia prologu. Mam w co grać od poniedziałku. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Całość, tzn. mod, fix i polonizacja siedzi na Mega. Link: https://mega.nz/#!pKAEjYRL!FGcon0C9UxMa6ZbwqEDw2d9aoG2VBuu4JsrAqnMuY0c A @apg2312 proszę o dodanie go do pierwszego posta tematu. Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi