naznaczony09 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 @ArNie No właśnie w tym problem, że nie chce mi się już przechodzić, bo grałem w podstawkę tyle razy, że już nie mogę zliczyć. A nowa fabuła zaczyna się po przejściu tej z podstawki, więc pytam, czy ktoś ma sejwa, przed rozpoczęciem nowej fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Właśnie dymam od nowa całą fabułę z podstawki n-ty raz aby się odpaliła ta niby inna nowa fabuła. Kto wymyślił taki zabieg(domyślam się że ruskie). No i ten save by się przydał aby nie męczyć do nowa podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @MOS Taki urok tego moda. Mam do Ciebie prośbę - jeżeli uda ci się dotrzeć do dodatkowej linii fabularnej, to podrzucisz mi zapis ? Kiedyś próbowałem stworzyć poradnik do Oblivion Lost 3.1, ale zrezygnowałem przy samej końcówce gry. Może warto go dokończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 W paczce jest więcej zapisów ale ten właściwy to: 16 spotkanie z Połamańcem. Gram ze zwiększonym udźwigiem, więc zostawić co lubimy a resztę wywalić(albo sprzedać połamańcowi). No i miałem "surprajsa" jak Połamaniec okazał się główny bohater innego moda savedgames.7z 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Witajcie. Gram w tego moda i jestem już na etapie dodatkowej fabuły. Wszystko jest bardzo w porządku, tylko mam jeden ogromny problem z emisjami i brakiem schronienia. Dopadła mnie emisja na Bagnach i tam nie ma gdzie się skryć i jesteśmy kompletnie bez szans. Udało mi się przetrwać emisję zużywając chyba jakieś 15 apteczek, ale w taki sposób to chyba nie ma za bardzo sensu... W związku z tym mam pytanie, czy jest na to jakaś rada? Najlepiej jakby się dało wyłączyć w ogóle emisję z poziomu zaprogramowania w odpowiednim pliku, który to definiuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Chszarz - emisja - zalecenia własne - piwnice/ziemianki! - pod mostem/wiaduktem, w wiosce z wieżą ciśnień, piwnica w przysiółku z wyjściem z bagien, na bazie nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca U mnie się nawet nie chce gierka uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia Chudy Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Czy ktoś ma pomysł, jak można zmniejszyć spawn? To, co jest w grze, to jakiś absurd mordujący klimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi