Anton Gorodecki Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zawsze można przez "spałner" (nigdy nie namawiam do korzystania, ale np. przy testach polonizacji jest bezcenny) podejrzeć wszystkie rodzaje broni czy interesujących nas przedmiotów i wtedy dopiero ich szukać w czasie normalnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Panowie, który dodatek odpowiada za widok z maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 @bonio78 [CoC] Smurth's Dynamic Hud v3.1.7 (1.4.17+ AO, STCoP...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Super dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A ja jutro planuje zrobić modpack do CoC'a. Paczka będzie zawierać (prawdopodobnie). Gulash, Outlit mod, Model HD Pack, Autumn Wind i itemsoup (chyba tak się nazywa) i zobaczymy może coś jeszcze dorzucę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Dostałem nową informację na moddb od jednego z zapomnianych już i starych modów do Cienia Czarnobyla o nazwie Zone Of Alienation, jednego z tych co używają systemu magazynków a nie puli amunicji. Nowe skórki dla jakiegoś kałacha do Gulasha, no dobra?. Autor ZoA na pytanie o status moda (zbugowany i niegrywalne) odpowiedział Cytuj ZoA is dead. If I'm doing anything I'm remaking some features for CoC. http://www.moddb.com/mods/zone-of-alienation-mod/addons/ak-reskins-for-weapongulash Trzymam za niego kciuki. Co innego Lurk który nadal pozostaje martwy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Jakie dodatki warto jeszcze zainstalować? Zainstalowałem STCoP Weapon Pack 2.8 v5 i Outfit_Addon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja bym dorzucił quest packa od Dr.X i itemsoup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 W takim razie tak zrobię. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrIwan Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Przydałaby się paczka do STCoP, która niweluje czarne ekrany przy celownikach i daje przeźroczysty obraz, tak jak w Transparent Scopes do Gulasha, bo ten przy samym STCoP wywala mi grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 @PiotrIwan zastosuj celowniki panoramiczne od @vidkunsen-a. Pasują do wszystkiego. Ja wrzucam do każdego moda, no chyba że jakiś celownik jest naprawdę ciekawy, co niestety rzadko się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 @PiotrIwan żeby nie być gołosłownym zainstalowałem ten dodatek: http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/open-scopes-for-stcop na czysty StCoP 2.8.0.7 v. 5.1 i celowniki działają bez zarzutu. *** Jeszcze jeden link do drugiego dodatku na "otwarte" celowniki: http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/dodge-these-gnomus-scopes-coc-stcop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrIwan Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) @Anton Gorodecki zainstalowałem te pierwsze i one działają bez zarzutu. p.s. jak się tu przyznaje punkty reputacji? @Junx chyba nie mam tego jeszcze dostępnego, bo nie mam tej strzałki Edytowane 15 Lutego 2017 przez PiotrIwan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 @PiotrIwan Zielona strzałka, trudno nie zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptero Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam Wszystkich. Jest coś na ciekawsze schowki i skrzynki? Bida z nyndzą, nawet schowki uzyskane w zadaniach to jakieś flaszki i napoje, czasem apteczka. Większość skrzyń pusta albo badziewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @ptero Właśnie robię mod packa (Hybrid), który będzie zmieniał zawartość schowków, ale musisz poczekać trochę czasu bo DUŻO pracy mam jeszcze przed edycją jak i dodaniem nowych schowków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptero Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jest jeden mod który zmienia schowki na ciekawsze. Jego nazwa to Call of Misery (Zew Nędzy). Teraz „bieda z nędzą" to będzie chleb powszedni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/roadside-picnic-addons-pack-by-0x29a-v01-1422/ Cel paczki - mniej ludzi (jak już się trafią to dają w kość vide mój wypad na Kopaczi), rzadsze spotkania z mutantami i droższe ale rzadsze artefakty. Z pieniędzmi problemów nie ma, narzędzia do naprawy broni pomagają + wypad do Brody z artami, ewentualnie sprzedawać celowniki za chleb i pociski śrutowe. Jest to spora zmiana od mojej poprzedniej rozgrywki z dodatkiem SGM+DoctorX, gdzie było wszystkiego dużo nawet z niskim poziomem odradzania żywych istot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGZOdaw Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Dałby ktoś radę zrobić mod który przywraca widok postępu frakcji? (to co było w Czystym Niebie) Chodzi o to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) 4 godziny temu, EGZOdaw napisał: Dałby ktoś radę zrobić mod który przywraca widok postępu frakcji? (to co było w Czystym Niebie) Chodzi o to: Ja dam rade ale to trochę by mi zajeło dam znać jak cos 4 godziny temu, EGZOdaw napisał: Edytowane 27 Marca 2017 przez NyXx1337 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGZOdaw Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Dnia 28.03.2017 o 01:11, NyXx1337 napisał: Ja dam rade ale to trochę by mi zajeło dam znać jak cos O, dzięki, byłoby bardzo miło! Mam nadzieję że się uda EDIT: Jak idzie? Nie mogę się doczekać Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez EGZOdaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dnia 28.03.2017 o 16:00, EGZOdaw napisał: O, dzięki, byłoby bardzo miło! Mam nadzieję że się uda EDIT: Jak idzie? Nie mogę się doczekać Za każdym razem mi gre wywala... Nwm jaki jest tego powód.. Może mnie nie być przez długi czas bo problemy z kompem jak coś dam znać jak naprawie PC'ta ale moda mam na pendrive tak że na luzaku zrobie to jak postawie na nowo system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 8 godzin temu, NyXx1337 napisał: Za każdym razem mi gre wywala... Nwm jaki jest tego powód.. Może mnie nie być przez długi czas bo problemy z kompem jak coś dam znać jak naprawie PC'ta ale moda mam na pendrive tak że na luzaku zrobie to jak postawie na nowo system A loga to już nie łaska podać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debosy Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 22.01.2017 o 21:45, Wernoch napisał: No dobra działa wszystko ale STCop weapon Pack zamieniam na AO3 czyli. Stalker Coc + AO3 + Outfit Addon + W.A.R.F.I.G.H.T.E.R Nie wiem czy czegoś jeszcze sobie nie dorzucić i teraz mam pytanie. Czy DoctorX Questlines ma spolszczenie? *Ok czekam na spolszczenie. Witam wszystkich Serdecznie. Jako że ostatnio czytam kolejna już książkę z serii Stalker, mam ogromną ochotę wziąć sprawy w swoje ręce i wybrać się do zony znowu. problem w tym ze jestem bardzo zagubiony jeśli chodzi o CoC i mody których defakto jeszcze nie próbowałem. Uwielbiam różnorodność przedmiotów w grze , dlatego bardzo podoba mi się taka kombinacja. Stalker Coc + AO3/STCop weapon Pack + Outfit Addon Chciałbym by wrażenia z gry były jak najfajniejsze gdy sięgnę po COC ale nie kosztem dużej utraty stabilności samej gry, bo crashowanie się gry co 10 minut tez nie jest fajne. Dlatego mam parę pytań do specjalistów 1. Proste pytanie: AO3 czy STCop będzie lepszym wyborem? Który jakościowo lepszy i więcej oferuje? 2. Czy są jakieś mody których tu nie wymieniłem a są dla was takim typowym "MUST HAVE", które powinienem mieć? 3. Czy mody bardzo obniżają stabilność COC? 4. Czy przedmioty z modow jak nowe bronie i pancerze można znaleźne w losowym loocie ze skrytek, przeciwników czy są dostępne tylko u handlarzy? Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Debosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi