LVutner Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Siema. Od pewnego czasu pobieranie z yanka przestało mi działać. Przeczyściłem całą przeglądarkę, nadal to samo. Klikam przycisk Download, i nic. Zainstalowałem firefoxa, to samo... Próbowałem wyłączenie antyvirusa ale nadal to samo jest... Zna ktoś przyczynę tego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Reinstal przeglądarki robiłeś ? Masz jakieś pluginy /dodatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Próbowałeś pobierać przez proxy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Mam jedynie adblocka, kasowałem go i testowałem, to samo. Przez proxy niepróbowałem ale zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Przy większej ilości pobrań jakiegoś pliku Yandex czasami blokuje pobieranie bezpośrednie. Załóż sobie konto na Yandexie. Wtedy plik możesz zapisać na swoje konto (dysk), i dopiero z niego pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Próbowałem tak robić i nadal to samo było. Przez proxy to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 ja też od kilku dni nie mogę pobrać ze swojego yadexu, w międzyczasie na jednej z przeglądarek pojawił mi się komunikat, że wygasł bezpieczny certyfikat yadexu (chyba po 20 kwietnia - już nie pamiętam). Może to jest problemem ? Yandexu - przepraszam za błąd , przy okazji jeśli byłaby taka możliwość to czy różne dodatki mogłyby "wylądować" na mega o ile ktoś zdążył je pobrać - zainteresował mnie "stalker w kosmosie" a tam fixy są na Yandex i na razie nieodstępne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Z moim Yandexem wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Też mam wrażenie że to przez ten certyfikat... otworzyłem sobie archiwum z modem na yanku i kliknąłem przycisk do pobrania. W efekcie załadowała się strona i powinno pobrać, jednak wyskoczyło że strona jest nie godna zaufania co się sprowadza do problemu z certyfikatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Na Win 7 nigdy nie miałem problemu z Yankiem, teraz na Win 8.1 tez wszystko śmiga. To dziwne że wcześniej nie miałeś problemu z pobieraniem z tego hostingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 MonoLityczny - a czy masz usunięte poprzednie pobrania i wyczyszczony kosz? Bo jak masz pełny kosz, nie usuniesz pobrania, a pobrań możesz mieć tylko do 10GB. Nie mam żadnych problemów z pobieraniem z Yandeksa. Firefox i Adblock nie przeszkadzają w niczym. Ostatnie pobieranie z logowaniem, wczoraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Chyba masz rację Tak to będzie Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Bartek12326789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jeśli nie masz konta na Yandexie też możesz pobierać i wtedy limit nie ma znaczenia. Z tego co zrozumiałem to @MonoLityczny nie mógł pobrać nic z Yandexa ogólnie a nie na swoje konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 @Bartek - nie cytuje się posta który jest nad Twoim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 A tam, nawet jak coś na dysku zapisuję to nie da się pobrać. Ewidentnie Rosjanie mnie nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 @ML - spróbuj tak. Zmniejsz okno Yandeksa tak, abyś jeszcze mógł otworzyć obok, swój katalog do którego zapisujesz pobrania. Kiedy Ci się pojawi ten komunikat z certyfikatem, to go sobie odpuść. Widocznie Twój antywir ma coś ustawieniach, co się gryzie z Yandeksem. Daj zgodę na pobieranie. I zobacz w katalogu pobierania, czy pojawi Ci się katalog skompresowany i jeszcze drugi, całkiem biały opisany jako part. Oznacza to że masz pobieranie, ale czas pobierania nie został określony. Jak otworzysz to systemowe okno pobierania, a następnie pełne okno, będą ci przewijały się tylko wielkości aktualnej szybkości. A ile czasu masz jeszcze czekać, to porównujesz wielkość spakowanego moda na Yandeksie, przed rozpoczęciem pobierania, z tym co Ci już pobrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Przed chwilą pobierałem pliki z yandexa, transfer miałem na poziomie ~3MB/s. Przeglądarka to Chrome. Ściągałem nie ze swojego yandea tylko autora plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja niestety nadal mam problem, próbuję przez 4 przeglądarki, antyvir wyłączyłem, po kliknięciu nic się nie dzieje :( , mam win7 - pozostało mi trochę miejsca. jak omijam bezpieczne połączenie to mieli i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ze screena widać, że masz w "magazynie Yandeksa 8 pobrań. Patrząc na nazwy modów, zapas 10GB masz wyczerpany. Klikając na ikonkę kosza, z prawej na górze, przenieś je do kosza, a następnie otwórz kosz i nowymi opcjami które się pojawią, opróżnij go. To pierwsze co musisz zrobić. I zapamiętaj, że po pobraniu moda, jak go masz już u siebie, od razu opróżniaj kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 @kondotier, niestety Twoja porada niezdała się na nic :( Nadal ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Pod tym komunikatem że Opera nie widzi certyfikatu, masz opcję "Kontynuuj mimo wszystko". Skorzystałeś z tego? Sprawdziłeś otwierając kosz, że jest pusty? Masz tam na Yandeksie kilka screenów. Potrzebne? Jeśli to nie pomoże, więcej porad nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dziwne te problemy z Yandexem, sprawdziłem przed chwilą i pobieranie działa. Fakt ostatnio Firefox ma problemy z certyfikatami przy ochronie np.Kasperskym bo nawet Google traktuje jako stronę niezaufaną i nie da się dodać wyjątku ale na Operze bez problemu a na Fireoxe dopiero po wstrzymaniu ochrony ale też pobiera z Yandexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja używam google chrome, testowałem też na firefoxie. Nadal nie pobiera. Nic nie zaskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Może po prostu gdzies na routerze masz blokadę na pobieranie? Mam internet w Vectrze, wszystko śmiga z yandexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja mam z Orange, na światłowodzie 100mb/s ale niewiem czy to coś znaczy. Raczej blokady na pobieranie nie mam ponieważ patrzyłem już wczoraj nawet do ustawień routera i nic niezauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi