boberm Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 @kazik - dzięki ale jakos dałem radę.Po prostu wnerwił mnie ten babol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ok @kazik wrzucę i sprawdzę w wolnej chwili, zawsze wiedziałem że Sidor to kutwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) p.s. Bo to też ważne. Wpis na telewizor działa dopiero po uwolnieniu Żwawego ! p.s. 2 . Cenę można przeze mnie u Sidora negocjować Edytowane 17 Czerwca 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Do OP2 był czit, sadzę że i tu powinien zadziałać, na kupowanie itemów za kilka rubli. Nie tylko telewizora. Czy w S2016 jest taka opcja kupowania, wyświetlająca się na ekranie bez konieczności przyjścia do handlarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 1 godzinę temu, kondotier napisał: Do OP2 był czit, sadzę że i tu powinien zadziałać, na kupowanie itemów za kilka rubli. Nie tylko telewizora. Czy w S2016 jest taka opcja kupowania, wyświetlająca się na ekranie bez konieczności przyjścia do handlarzy? Niestety nie ma takiej opcji. Tak, że trzeba dreptać do Sidora a cenę można dowolnie ustawić. O opcji kupowania za parę rubli pisałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Od Akima do Sidora niedaleko. Wódki dla Kuzniecowa dawać nie musisz, bo zawsze można przeskoczyć płot przy torze, w miejscu gdzie lora styka się z towarowym wagonem. Jeszcze mi się nie trafił mod, aby z tego powodu wojsko pod mostem się gniewało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 W razie problemów z jakimś "itemem", na Forum jest poradnik (dotyczący Narodnej Solianki) jak dodawać takowe do sprzedaży: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 @kobal Wyraża więcej niż tysiąc słów Pytanie do wszystkich grających: jak z żarciem zasobów systemowych? Jest lepiej, gorzej, czy bez zmian? Będę grał na kalkulatorze, na którym OP-2 szybko stało się absolutnie niegrywalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Nie wiem. Ulepszyłem trochę kompa i nie mam porównania. Wersja 2016 działa mi płynnie na średnich ustawieniach i dynamicznym oświetleniu. Parametry mojego kompa znajdziesz w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Witam ,mam pytanie czy jest spawner do tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Też szukałem spawnera, ale zrezygnowałem. Nie jest potrzebny moim zdaniem. Tylko można popsuć sobie rozgrywkę. Wszystko co jest potrzebne go gry można znaleźć, kupić lub zrobić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Dodawanie przedmiotów u handlarzy załatwia sprawę, spawner używany w granicach rozsądku też by nie zaszkodził. Jak załatwimy quest z walizką dla Kuzniecowa to biegamy pod mostem na Kordonie za free tam i z powrotem , tylko nie w nocy bo wtedy wojaki naparzają do wszystkiego co się rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 A kto na Kordonie bez potrzeby, np. porozmawiania z Kuzniecowem chodzi pod mostem? Bez czitowania skoczność GB jest tak ustawiona, że przeskoczenie przez płot odgradzający tory na wysokości lory i towarowego, nie stanowi problemu. Tylko trzeba uważać na prawie niewidoczną anomalię, oraz podchodzić od chlewni, a nie drogą. A wojaki i Kuzniecow nie zgłaszają pretensji. I już na początku mamy zaoszczędzoną jedna butelkę wódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Na Agropromie w bazie stalkerów, pomiędzy czterema zbiornikami jest teleport pod ziemią. Wie ktoś coś na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 15 minut temu, smox napisał: Na Agropromie w bazie stalkerów, pomiędzy czterema zbiornikami jest teleport pod ziemią. Wie ktoś coś na jego temat? To nie jest czasem zejście do podziemi agropromu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 40 minut temu, Zievmowit napisał: To nie jest czasem zejście do podziemi agropromu? Niestety nie. Wejście zamknięte jest pokrywą i widać tylko teleport przez szparę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Pytanko. Są jakieś addony poprawiające oprawę wizualną? Nie znam rosyjskiego, wiec nie jestem w stanie szukać po forach w tym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) 6 godzin temu, smox napisał: Na Agropromie w bazie stalkerów, pomiędzy czterema zbiornikami jest teleport pod ziemią. Wie ktoś coś na jego temat? Zależy od autorów jeśli tego nie zmienili w stosunku do podstawowej Soljanki to jest to schowek o którym będzie mowa pod koniec moda. Na schowek namiar smsem przyśle niejaki Norman (co ciekawe to Kontroler). Edytowane 19 Czerwca 2017 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Czy Major Kuzniecow jest potrzebny? Niestety znalazłem go martwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) I tak , i nie. Jedynym wartym zaznaczenia questem jest quest na teczke z Agropromu , który skutkuje otrzymaniem Artmodyfikatora . Ale bez tego ustrojstwa też da się "kleić" artefakty. 3 godziny temu, daniu napisał: Pytanko. Są jakieś addony poprawiające oprawę wizualną? Nie znam rosyjskiego, wiec nie jestem w stanie szukać po forach w tym języku. Spróbuij z tymi ulepszeniami z OP2 :https://stalkerteam.pl/forum/394-pobieralnia/ Graficznie te dwa mody to w zasadzie to samo. Edytowane 19 Czerwca 2017 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Dzięki @boberm Wrzuciłem addon z DMX - Autumn Aurora texture pack+Autumn Aurora texture pack npc and creatures i gra wygląda naprawdę nieźle ;_) Zdecydowanie wystarczy. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Kilka porad - Na początku rozgrywki warto rozglądać się za pojedynczymi kropkami na minimapie. To może być Mściciel. Zabiłem takiego na Kordonie i wpadł mi w ręce AK 74M z celownikiem. Świetna sprawa. ATP - radzę udać się na tą lokację w miarę szybko. Jeden bandyta ma detektor artefaktów. Przydatna rzecz. Pytanie - Artefakt - Plazmowa Gąsienica - zabiłem wiele kontrolerów, ale nie było przy nich Bezoaru, potrzebnego do zrobienia tego artefaktu. Co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 @Smok Przeszukałem bandytów i nie znalazłem ;/ Może jakiegoś przegapiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Musi być. Zaczynałem 2 razy, po rosyjsku i teraz ze spolszczeniem i zawsze był. Bez niego nie znalazł bym nawet połowy artefaktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 No to będę musiał cofnąć się o kilka zapisów i sprawdzić ponownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi