daniu Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Pogubiłem się z tymi schowkami Monolitu. Mam tą notatkę i nie wiem co dalej robić ;/ Próbowałem dostać się do ostatniego (jak widać na screenie), ale nie ma tam plecaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie robiłem jeszcze tych schowków, ale po screenie widzę że to CEA-2. Ale w notatce nie ma informacji że to ma być na CEA więc skąd taki wniosek żeby szukać tam? Mimo wszystko może ten filmik pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Sprawdzałem te miejsca na CEA-2, oraz dach CEA-1 i nigdzie nie ma plecaka. W zadaniach mam, że trzeba szukać schowka w Czerwonym Lesie, czyli to nie wszystkie wymagane do głównego?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ta notatka którą dałeś w drugim screenie to skąd masz? Bo ja nie wiem teraz o który schowek ci chodzi czy na CEA czy las. Pokaż opis zadania tego konkretnego ze schowkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Robiłem wiele zadań jednocześnie i całkowicie zapomniałem skąd wzięła się ta notatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Proszę bardzo. Jest to drugi schowek z filmiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Kordon. Już myślałem, że zabraknie mi śrutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Prawie jak OP-2 xD tyle że tam to jedna z pierwszych takich misji. Granatami trzeba było ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Godzinę temu, Pure napisał: Prawie jak OP-2 xD tyle że tam to jedna z pierwszych takich misji. Granatami trzeba było ich. To zadanie na przyniesienie dla Klenowa anteny psionicznej. Granatami się nie dało, bo ciągle nadchodziły nowe mutanty. Przyciągała je ta antena. Właściwie, to niepotrzebnie tłukłem te mutanty, trzeba było brać antenę i uciekać do przejścia na Wysypisko, albo się teleportować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Szanowni koledzy, prośba, szukam schowka Kosti na Agropromie sprawdziłem wszystkie BTr-y i nie znalazłem, gdzie on jest, z góry dziękuję za grzeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 http://www.amk-team.ru/forum/topic/13478-gid-po-narodnoy-solyanke-2016/ Tu masz wszystkie możliwe miejsca schowka. Rubryka Тайники Кости или поиск (УРТ) Управляемого Ручного Телепорта -> Агропром (Показать) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 @bolo - jeśli z grażdanką masz problem to: Spoiler W INB pod wiatą stoi BTR. Zaglądasz do włazu kierowcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Może mi ktoś doradzić jak wejść na komin na CEA-2? Ta jeb... anomalia wyprowadza mnie z równowagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Bardzo dziękuję, mam, prawdopodobnie jeszcze nie raz będę prosił o pomoc. Pozapominałem jak grałem w 1 Solijankę a i wiek nie ten ale będę walczył jak lew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Nastała chwila wyboru. Uwaga spoilery fabuły. Finalna transmutacja Serca Poltergeista. Kto chce wiedzieć, ten zagląda Na własne ryzyko ^^ Spoiler Edytowane 6 Lipca 2017 przez daniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam. W tym modzie nadajniki GPS mają ograniczony czas działania - 10 dni, potem przestają działać. Zauważyłem taki "myk", wystarczy pobrać nadajnik do inwentarza i umieścić go ponownie w schowku i znowu działa 10 dni. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Potrzebuje Uzi i 2x Wychlop dla Artioma - gdzie je dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Uzi i 1 Wydech dostajemy za wykonane zadania. 2 Wydech sobie zespawnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Dwa Wydechy były u mnie w schowku pod kamieniami na Niezbadanych Terenach Na północ od obozu Pustelnika - tam, gdzie kręcą się niedźwiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 A to dopiero bug Mianowicie Pantera przeżyła wybuch bomby, którą wynosiła z Wioski Nowicjuszy! Słyszę booom-podbiegam, patrzę, a ona leży i prosi o apteczkę. Panna przeżyła własną śmierć i ma się całkiem dobrze, a linia questowa leci dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Podpowiedzcie mi. Od Łukasza za dynamit, dostałem teleporty do jakiejś kopalni. Wszedłem do niej, trochę mi przypominała tę w Rudym lesie, ale ciut większa. Było kilku neutralnych stalkerów, ale jak szukałem jakiegoś wyjścia, załatwiły mnie pijawki. Z mapy widać, że to drugie wejście-wyjście jest w DM. Moje pytanie brzmi. Co to za kopalnia i czy ma jakieś połączenie z tą z Górnikiem. Mam dla niego książkę i czas się tam wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Tą Kopalnią możesz przejść między MW a Doliną Mroku. Będzie tam także w niej zadanie. Ale Kopalnia nie ma nic wspólnego, ani nie łączy się z Pieczarą ani Labiryntem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Nie wiem czy był zgłaszany ten problem niedopatrzyłem się, ale wiem że był identyczny problem z usypiaczem za pomocą którego mieliśmy uśpić szczeniaka pseudopsa. I tak samo jest w przypadku broni FN-2000 "Kat". Przycisk odpowiadający za strzelanie działa jak przybliżenie, krótko mówiąc nie da się z tego strzelać. A teraz na rozweselenie... BTR'y są niewrażliwe na "karuzele". Potwierdzone info. Spoiler Po zabiciu burera z bliskiej odległości jego zwłoki tak we mnie grzmotnęły, że wyrzucił mnie za ściane i mape X-18. Spoiler Edytowane 8 Lipca 2017 przez Pure 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 A fix na snajperkę Akima nie działa w przypadku tej FN'ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Nie bo już go mam wgranego. On dotyczy jednej broni. Chyba, że jest gdzieś indziej jeszcze jakiś fix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi