kondotier Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 No to ten opis już jest mocną poradą dla grających i będą mogli sami z niego skorzystać. A pisanie do autorów to zawracanie kijem Wisły. Jak ktoś z naszych mechaników się z tym nie upora, to będzie bug występował dalej. Ma on chyba coś wspólnego z tą strefą rażenia. Perfumiarz jest na styku. Może przeniesienie go dalej od niej, na zewnątrz chałupy albo do odleglejszego budynku usprawniłoby ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 335 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Witam mam taki problem z wylotem w DM. Proszę o pomoc , ponadto mam wylot gdy zbliżam się do bazy bandytów w DM. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CModelPool::Instance_Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\ModelPool.cpp [error]Line : 111 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find model file 'new\dark_bland.ogf'. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CModelPool::Instance_Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\ModelPool.cpp [error]Line : 111 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find model file 'actors\mnp_npc\materui.ogf'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 @Tom 335, dodawałeś sam jakieś dodatkowe mody? Brakuje jakichś modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 335 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Photorealistic zone enb, photorealic zone paczka tekstur plus grass 2k od paranoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No to masz odpowiedź. Masz dwa wyjścia - możesz spróbować dodać brakujące modele z oryginalnego moda, albo zainstalować wszystko od nowa, ale bez dodawania żadnych modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 335 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ok dzięki za odpowiedź , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Witam. Mam repacka ruskiego nakładałem wszystko jak w opisie instalacji oprócz grzebania w skrócie gry bo nie mam tej zakładki (wywala z napisem program xr3da przestał działać), a mam stalkerw w wersji 0006 gdzie znajdę degradator lub może repack całej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Repack od Komy? Jesli tak, to w folderze patches bodajże masz wszystko, czego potrzebujesz do degradacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 @marek74chros Skąd masz tego repacka? To istotne. Na forum mamy sposoby degradacji, ale dla polskiej wersji CCz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Cześć. Niestety nie pamiętam skąd go mam ale jest ruski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 @marek74chros Przypuszczam, że jest to repack od Komy. Jeśli go masz, to on już jest w wersji 1.0004. Nic z nim nie trzeba robić. Chyba że potrzebujesz v.1.0005 lub 1.0006, to dodajesz patche które w tym repacku są w katalogu patche. Ale opis instalacji NS2016 jest dla polskiej wersji CCz. Jak wstawisz polonizację na rus podstawkę, to będziesz zamiast części polskich liter miał robale. Musisz mieć polską wersję 1.0004. Możesz ją uzyskać przez degradując z 1.0006. Jest kilka sposobów i są na forum opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 W repackach Komy były polskie wersje, pliki tekstowe i lektor. Także można było w nich z wersji rus zrobić pol. Dla każdej wersji gry od 1.0004 do 1.0006. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Można podpowiedż gdzie repack od komy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 @marek74chros tam gdzie zawsze ale to już nie są te same co kiedyś, poczytaj ostatnie posty Komy. Te pierwsze ma niejeden ale nikt nie wrzucał bo to jednak trochę roboty jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek74chros Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Nie mogę zrobić zdjęcia mózgu w X16. Mam wszystko co trzeba. Czy może ktoś pomóc?. x16zdjeciemozgu.dds x16zdjeciemozgu.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 @kubastalker123 Nic trudnego. Zobacz: https://www.youtube.com/watch?v=60QliYbDdEw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 załatwione musiałem cofnąć się do wejścia w X16 i poszło. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Nie otwiera mi się portal do Martwego Miasta. Co robić. ? Brakło mi pomysłów. Wracałem na lokację kilka razy i za każdym razem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 3 godziny temu, kubastalker123 napisał: Nie otwiera mi się portal do Martwego Miasta. Co robić. ? Brakło mi pomysłów. Wracałem na lokację kilka razy i za każdym razem to samo. Wstaw sejwa po pracy sprawdzę i może znajdę rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 OldMan popatrz na pliki może coś się uda wymyślić. Z góry dziękuję. proba przejsciadomm.dds proba przejsciadomm.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 OldMan czy uda ci się coś poparzyć na moje sejwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 OldMan ratuj bo usycham. Dzieci na wakacjach, czasu troche jest mogę se zagrać a nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Witam wszystkich po kilkuletniej przerwie. Ponownie zagrałem w NS 2016, ale tym razem z Patchem 2018 i dopiero po pewnym czasie zorientowałem się, że są problemy tego typu: 1. Gdy kupuję namiar na schowek od przypadkowego stalkera, to nie otrzymuję informacji sms'em o pozycji schowka i nie ma oznaczenia na mapie. 2. Po wykonaniu zadania ,,Obrona wioski nowicjuszy przed najemnikami" dostaje między innymi w nagrodę- przejście na bagna i jest ta sama sytuacja, czyli nie dostaję sms'em informacji o odkrytym przejściu i na mapie również go nie ma. Dodam, że gdy grałem z patchem 2017 miałem wszystko w porządku. Edytowane 10 Stycznia 2020 przez patryk38832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Cześć Mam taki mały problem, mianowicie na minimapie nie wyświetla mi ciał zabitych wrogów ani nie ma ich na czerwono jak jeszcze żyją, ilość wyświetla Co może być nie tak, dzięki, pozdrawiam Edytowane 6 Maja 2020 przez pfirst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi