Typowy_Monoliciarz Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Panowie, sukces po prawie 3 tygodniach przeszedłem na wysypisko XDD, teraz pytanie co tam mnie czeka, na starcie zaliczyłem wpadkę z czarnym dymem więc jest ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 No... czeka Cię sporo wesołych przygód Na Wysypisku zaczynają się schody. Co do czarnego dymu, to polecam prawą stronę drogi i sporo kombinowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Typowy_Monoliciarz - film/solucja od 6 minuty. Tzw. czarny/ciemny dym do szereg anomalii które mają cykliczny system, szukaj luk miedzy nimi i tam się pchaj , poobserwuj najpierw jak się poruszają, po jakiej trajektorii. Edytowane 22 Września 2019 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 No i chyba mieliśmy też w plecaku item, mapkę z narysowanymi tymi polami anomalii albo w pda była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Cześć Wszystkim Gram już od jakiegoś czasu w tego mode starając się sam rozwiązywać zagadki , ewentualnie pomaga Cineman ale chyba utknąłem bo na stadionie w Prypeci anomalia rozwala mi Praktykanta i nie mogę znaleść kapsuły i chyba nie ma sensu iść na CEA, wcześniej na Jantarze też miałem błąd przy zabieraniu PDA przy trupie na początku i w konsekwencji nie mogę zabrać tego podrasowanego AK z sejfu przy tunelu, chyba coś za dużo namieszałem Generalnie fajny mod , miałem trochę wylotów i zepsutych sejwów ale daje radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 @pfirst Ten filmik powinien Ci pomóc. https://www.youtube.com/watch?v=b71lBIpb4lA Praktykant ma być trupem w barakowozie, obszukując dostajesz informację i znaczniki gdzie może być kapsuła na mapie. I w jakiej kolejności byś tych miejsc nie sprawdzał, to musisz być we wszystkich, a kapsuła zawsze będzie w ostatnim. Taka modowa niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) Ja wiem że ma tam być jego trup ale jak wchodzę na stadion to w tym wagoniku anomalia rozwala ciało Praktykanta i znacznik znika Zostają same kości lub nic i nie dostaję info o możliwym miejscu zakopania kapsuły Na filmikach nie ma tej anomali tam Edytowane 23 Września 2019 przez pfirst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 @pfirst Już za dobrze nie pamietam, można było tam spać? Anomalie zmieniają swoje położenie po emisji? Są w ogóle emisje? Bo jeśli tak to można by zdrzemnąć się żeby nie było tam tej anomalii i przyjść za jakiś czas. Tylko nie pamietam już jak w tym modzie to było już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Można spać ale nie ma emisji w tym modzie, poza tym w Prypeci już nie ma miejsc do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 @pfirst No to nie ma wychodka. Musisz z zapisu sprzed wejścia do Prypeci powtórzyć grę. Wtedy anomalie powinny rozmieścić się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Gram od nowa bo kilka rzeczy przegapiłem i źle zrobiłem, Zawsze będzie co robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 @pfirst Wstawiłem na poprzedniej stronie wersję letnią moda - spróbuj z nią, całkiem przyjemna odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 18 godzin temu, Sierioża napisał: @pfirst Wstawiłem na poprzedniej stronie wersję letnią moda - spróbuj z nią, całkiem przyjemna odmiana Czy sevy ze starej wersji będą działać na tej nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @pfirst Nie. Różne zmiany w modzie doszły przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @tom3kb i @pfirst A ja akurat nie jestem wcale taki pewien. Teoretycznie nie powinny działać, ale większość zmian jakie zaszły tyczy się tekstur czy shaderów, które chyba nie mają zbytniego wpływu na zapisy... Jak ktoś ma na dysku stare sejwy, to spróbować nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @Sierioża W sumie niczym się nie ryzykuje Można wrzucić i sprawdzić. Patrzyłem na listę zmian, pododawane jeszcze różne rzeczy i addony więc optymistą raczej nie jestem, że zadziałają. Są też zmiany w opisach i w pda itd więc chyba ze spolszczeniem będą problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Na bank będą problemy z minimapą. Dalej nie wiem, bo sam początek aż do ucieczki z posterunku działał dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 dzięki , na razie gram na starej wersji, moze następnym razem jak będzie zima to zapodam lato Albo jakiś inny mod bo na Stalkera 2 jeszcze poczekamy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Polecam całą serię modów od zaurusa czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Znalazłem artefakt Mobius, ale za każdym razem ucieka mi z plecaka jak go podniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Witam, mam problem XD, mam reduktor do btr i sejf szabrowników, ale jak wracam do baraku wasiliego to go tam nie ma, jest pusto, dostaje tylko info o atakach na oboz ale nikogo tam nie ma jakis blad czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 @Typowy_Monoliciarz Jeśli ten Mobius to artefakt z osobówki w anomaliach na Obrzeżach, to tak jest. A w drugim przypadku po powrocie na Wysypisko, najpierw trzeba pogadać z wojskowym którego tu przyprowadziłeś. Stoi w tej kotlince zaraz przy baraku. Bo teraz nastąpi jak gdyby koniec aktu pierwszego moda. Po przejściu do Rostoka powrotu nie będzie i jeśli masz jakieś zaległe zadania na już odwiedzonych lokacjach, to trzeba je ukończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 właśnie chce skończyć parę questow A żeby wrócić na kordon muszę mieć artefakt od wasiliego A on zniknął z baraku wraz z wojskowym, tak samo nie mogę naprawić btr choć posiadam rozrusznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 @Typowy_Monoliciarz Arty aby zrobić ten który zdejmuje tę blokadę na torach zbierasz sam i przekształcasz w takiej strefie jak się idzie do DM. A jak nie ma Wasiliewa, to coś jeszcze nie zrobiłeś. Może nie zebrałeś kolb, albo nie odwiedziłeś wszystkich mogilników. Jest sporo możliwości blokady fabuły. Zdjęcia UFO zrobiłeś? A BTRa nie naprawiasz sam, tylko rozrusznik dajesz Wasliliewowi, to on naprawia i jest jego kierowcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Zdjęcie udo zrobiłem, na agropromie byłem, kolbę mam tylko 1 sztukę no i mam części do auga ale jak wrócić na kordon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi