mkk7 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 @smox mod nie tylko zapowiada się na niezły, jest po prostu całkiem fajny . Warto zerknąć w spoiler @gawron-a jeżeli chcesz trochę inne i dłuższe zakończenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 @kondotier. Generalnie fabuła nie została zmieniona, zmienione zostały, niektóre zadania, dodano nowe questy poboczne. Kosmetyka, której dokonano to nie tylko zmiana wizualnej strony modyfikacji, jak przebranie stalkerów, tekstur otoczenia czy nowa paczka broni, ale przede wszystkim zmiana charakteru i atmosfery całej historii. Zakończenia są trzy: 1. Można z Hunterem opuścić Zastawę. 2. Końcówka ze Stroigławem (tak jak w 4.0). 3. Dotrzeć do Stacji Diggerów i spotkać się z Markusem. Do tego trzeba zastosować się do wskazówek ze spoilera na poprzedniej stronie, o których wspomniał @mkk7. Przykłady kosmetyki, której wcześniej nie było: wprowadzenie do każdego rozdziału, które wygłasza nasz GG i dodane małe podziemia na Kordonie. Jest to część zmian. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 @gawron Czyli muszę poczekać, aż mi mod mocno wywietrzeje z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Gdyby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda wersja 4.1, ewentualnie wystąpiły jakieś problemy w rozgrywce, to tu jest przejście moda na Youtube - 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 W zasadzie problemów z przejściem moda nie powinno być, ale podpowiedzi zawsze nigdy za wiele i ewentualnie można popatrzeć jak grali inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Kordon - Wioska nowicjuszy - Bar nr 92. Na Kordonie jest sporo innych zmian, jestem pod wrażeniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Myślę, że Zastawa też Ci się spodoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Gdzie znajdę Lewsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @Strielon Budynki, lewy górny róg mapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Piękny mod wciągnął jak bagno, daje 9/10 bo przeszedłem za jednym podejściem. Dziękuje za polonizacje Miałem zakończenie z samobójstwem :( może ktoś opowiedziec o drugim zakończeniu? Edytowane 3 Lipca 2018 przez Strielon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 @Strielon Przecież są opisane wszystkie zakończenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 @kondotier zakończenie z Markusem wydaje się kanoniczne, co on nam tam mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 @Strielon - O to musisz zapytać tego, kto opisał zakończenia. Ja jeszcze w 4.1 nie grałem. Chyba że znajdziesz jakiegoś gameplaya z tym zakończeniem i dasz mi naprowadzenie, to odsłucham wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 @Strielon. W końcowej scenie Markus wyjaśnia Zwierowi, kim naprawdę jest Stroigław i jaka jest w tym wszystkim rola naszego najemnika. Ostatnie słowa Zwiera (dzięki Rangers801), każdy, kto zagra i dotrze do Stacji Diggerów, będzie mógł sobie przeczytać, tak zresztą jest w przypadku każdego zakończenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 3 godziny temu, gawron napisał: @Strielon. W końcowej scenie Markus wyjaśnia Zwierowi, kim naprawdę jest Stroigław i jaka jest w tym wszystkim rola naszego najemnika. Ostatnie słowa Zwiera (dzięki Rangers801), każdy, kto zagra i dotrze do Stacji Diggerów, będzie mógł sobie przeczytać, tak zresztą jest w przypadku każdego zakończenia. Masz może zapis z gry? już usunąłem moda a popełniłem błąd na początku rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 1 godzinę temu, Strielon napisał: Masz może zapis z gry? Za chwilę dostaniesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Mod ukończony. Niestety, coś pomyliłem i mod kończy się na Stacji Diggerów. Spotkałem tam Pustelnika, który wyjaśnia kim jest Stroigław i się zabija. Chwilę później spotykamy samego Stroigława i nasz GG również popełnia samobójstwo. Przyznaję, że takiego zakończenia, to się nie spodziewałem Mały błąd - Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Czyli nie spotkałeś się z Markusem, w tym zakończeniu mod się kończy, pozostawiając obu przy życiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Mod ukończony, za spolszczenie serdecznie dziękuję. Mogłem dzięki temu poznać naprawdę świetnego moda z ciekawymi pomysłami na zadania i zaskakującymi momentami (choć waleń kolbą po głowie tyle że pewnie Zwier ma pękniętą czaszkę). Na Zastawie artefakty się nie odnawiały w anomaliach, to normalne? Udało mi się jednak dorobić osiągnięcia Bogaty Klient ale asortymentu to u Rasputina nie zmieniło. No i jak w poprzednim modzie który grałem (Wiatr Zmian 1.3) były brakujące tu i ówdzie tekstury czy gibanie postaci ale to tylko przy wchodzeniu po schodach na szczęście (choć nadal mnie trochę ciekawi powód tego zachowania, ale tylko trochę). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 7 godzin temu, ZapomnialemLoginu napisał: waleń kolbą po głowie tyle że pewnie Zwier ma pękniętą czaszkę Ciekawe spostrzeżenie. Faktycznie parę razy dostał. 7 godzin temu, ZapomnialemLoginu napisał: Na Zastawie artefakty się nie odnawiały w anomaliach, to normalne? Udało mi się jednak dorobić osiągnięcia Bogaty Klient ale asortymentu to u Rasputina nie zmieniło. Z wiadomych względów przechodziłem moda kilka razy, za każdym razem arty pojawiały się tylko raz. Nie zostałem Bogatym Klientem, ale skoro piszesz, że to osiągnięcie nie ma wpływu na ladę u Rasputina, to pewnie tak jest. Nie wiem, czy odwiedzałeś Bukmachera, u niego można się szybko dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Dla przyszłych grających - spawner. Спавнер - Пространственная аномалия 4.1.7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Dla przypomnienia, cenne rady odnośnie użycia spawnera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Tak. Mod godny polecenia. Gra się przyjemnie i z pełnym spokojem. Grający nie ma czasu nudzić się. Czekając na ciąg dalszy głównego wątku, autor natychmiast podrzuca zadania poboczne. A wydawałoby się, że trzeba czekać. A tu nie. Coś drobnego do zrobienia. I znowu główny wątek. Bez leniuchowania. Ja postanowiłem poświęcić się dla Zony i załatwić drania raz na zawsze. Kulka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witajcie.czy jak na nowo ogram Przestrzenną Anomalię jutub potraktuje mi ją jako duplikat,bo widzę że modzik został podrasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 "jutub" nie może cię oskarzyc o duplikowanie własnych filmów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi