kanon1022 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzięki tak właśnie było instalowałem nano hud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Witam mam problem w Mrocznym Parowie nie ma wolnościowców przy tunelu na przejściu na Kordon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 A nie pochowali Ci się za kamieniami? Masz gameplaya z działań w Parowie. Twój problem od 28 min. https://www.youtube.com/watch?v=mDSmkGeqSmM Obejrzyj cały i zobacz czy jakiego zadania nie opuściłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zadania chyba nie ,kolejność chyba nie jest obowiązkowa,za kamieniami nie ma ,jedynie to nie używałem btra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 W dniu 3.06.2018 o 13:12, DaarMoo napisał: Jest to mod z grupy modów kompletnie bezstresowych. Prowadzi gracza za rękę i nie zmusza do intensywnego myślenia. Tak opisał tego moda @DaarMoo i całkowicie się z tym zgadzam. Nie wiem jak Ci pomóc, bo nie wiem jak grałeś. Być może nie zrobiłeś czegoś wcześniej, trudno powiedzieć. Ja z tym modem nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Ale wcześniej przed wejściem na tą lokację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Z braku innych modów ponownie ( tym razem ze spolszczeniem ) bawię się tym modem. No i natknąłem się na miejsce z którego jest poniższy screen. Ale nie szukajcie go w grze, bo się wspomogłem programem graficznym. Ale nic by się nie stało, jakby takie coś w modzie naprawdę było, bo co na nim, to prawda. A tak na marginesie. Wiecie z jakiego to miejsca w modzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Ktoś podpowie, czemu take wyglądają postacie przemytników? Zauważyłem to dopiero wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Brakuje jakichś tekstur, były o tym tematy ale na tel nie chce mi się szukać. Zerknij w szukajce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @tom3kb a addon graficzny zmieniający ikony przedmiotów? masz może aktualny link, bo ten z 1 postu nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @Gh0sTp ja tego addonu nie używałem ale weź skopiuj jego nazwę do Googla i dopisz Ap pro. Jak ci wyskoczy temat z forum to w pierwszym poście będą linki. Jak nie to już raczej nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @Gh0sTp Fioletowe tekstury to skutek nazwy pliku lub folderu grażdanką. Windows dla naszej strefy czasem nie radzi sobie z translacją grażdanki i mod nie może znaleźć odpowiedniego folderu. Było to usunięte, więc małe zaskoczenie dla mnie. Dla porównania możesz takie coś zobaczyć w cz.1. Tam też to występowało i jest opisane jak usunąć. Nazwy katalogów mogą pasować. Zobacz w katalogu textures, czy nie ma w nim takich katalogów lub plików. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) @kondotier posta sprawdziłem, dokonałem zamiany nazw. Odpalę i zobaczymy. EDIT: dziękuje @kondotier za pomoc w rozwiązaniu problemu Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @Gh0sTp Kopia zapasowa katalogu się kłania przed zmianami i na 100% nazwy muszą być takie same. Choćby jeden znak inny i nic z tego. Zobacz w spolszczeniu, czy ich przez przypadek nie ma. DODANO: Z Twojego EDIT wnioskuję, że nazwy były adekwatne. Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Za wyjątkiem 1 folderu, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @Gh0sTp @tom3kb Wymieńcie się informacjami o nazwach katalogów w grażdance i wskazane taką informację na jakie "robaczki" zamienić w razie występowania fioletowych, dać w #1 przy instalacji. Jest jeden przypadek, może być więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dodałem info do pierwszego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Z tym pytaniem zwracam się do osób, które ukończyły moda, i mogą podpowiedzieć jak znaleźć artefakty anomalne koło i ten drugi . Było wspomniane o Limańsku i burerach, sprawdziłem całe miasto i nic nie znalazłem ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Gh0sTp - te artefakty z tego co pamiętam to chyba są w przejściu podziemnym, ale jak nie chcesz się bawić w szukanie to masz spawner który kiedyś zamieścił Anton Gorodecki: https://cloud.mail.ru/public/AEcw/ByevFj3kp Спавнер - Связь Времён (Время Альянса 3).7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 @vidkunsen właśnie nie chcę iść za bardzo na łatwiznę, bo odbierze to sens gry dodatkowo ciężko jest znaleźć jakiś informacje o kluczach do drzwi na niektórych lokacjach ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Gh0sTp - grałem w rus i tam było pełno tekstów mówionych - jako wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) nie znam rosyjskiego, a takiego języka używa Paszka podczas cutscenek i dialogów mówionych EDIT: i czy ktoś podpowie jak odblokować opcję modyfikacji exo w całości, wszystkich ulepszeń ? Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 @Gh0sTp Odmienione koło sam początek filmiku. Dalsza część pokazuje gdzie jest fleszka dla żołnierzy, schowki i spotkanie z Diegtiarowem. https://www.youtube.com/watch?v=V3CJN5JUI1k A "ten drugi" jak Ci znaleźć bez nazwy? Nie pamiętam, czy egza ma kompletne ulepszenie. Ale z doświadczenia, to lepsza jest SAVA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Wie ktoś jak rozwikłać zagadkę związaną z 2 trupami w bajorku wioski Kopaczi? mam maksymalnie ulepszoną ochronę psi+ artefakt serce wdowy, a i tak ginę po 2 sek od wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 @Gh0sTp Zaczynasz od złego trupa i od złej strony bagienka. Przejdź na stronę bagienka od płotu i idź do trupa chyba z lewej strony. To on jest kwestowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi