Piterrrrr Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Spawnera nie mam i miałeś rację, gra go nie potrzebuje. Już na samym początku można zdobyć dużo szpeju :) . Mod zapowiada się całkiem fajnie. Jestem na etapie misji szukania schowków sojuszu. Występuje gdzieś postęp umiejętności złodziejstwa? Na razie nie udało mi się nikogo obrabować spoza misji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Piterrrrr Kiedy uczono Cię kradzieży, określono warunki. Jest ich kilka. Jeśli nie spełnisz, nie okradniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 W pierwszym poście są wskazówki jak okradać. Będę próbował aż się uda. Tak z ciekawości, jakbym nie dał 100 000 szefowi "świadomosci Z" to co by się stało :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @Piterrrrr Ale ta opcja okradania pojawia się dopiero po chyba trzy etapowym przeszkoleniu przez szefa złodziei. Robiłeś już te zadania? Musisz je zaliczyć. A co dotyczy kasy. Możesz dać lub nie. Mod pozwala grać tak i tak. Od Twojego wyboru zależy dalsza trudność gry i możliwość wykonania kolejnych zadań. nie dasz, łatwiej nie będzie. Wszystko zależy od tego, co wcześniej wybrałeś. Nie ma jednolitego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Tak już jestem dawno po tych zadaniach, teraz będę robił pierwsze zadania dla naukowców. Może właśnie na ochronie naukowców poćwiczę, bo oni siedzą na zewnątrz i łatwo będzie się podkraść do nich :) . A co do opcji wyboru wiem o tym że są różne. Pytam z ciekawości co by było jakbym nie dał okupu 100 000. Jakaś wielka walka czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 @Piterrrrr O ile pamiętam, to stracisz kwestową postać i czegoś potrzebnego do gry nie dostaniesz. I trzeba też zrobić to w wyznaczonym czasie, bo inaczej mod sam narobi problemów. Ale nie przeszkodzi to w dalszej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 @kondotier Gram sobie dalej czasami w tego moda. I tak utknąłem . Po wysadzeniu X5 znalazłem się w Rudym Lesie. Mam zabrać od Stalkera moduł do sterowania mostem. Jestem przy tym stalkerze między anomaliami. Schodzę po kamieniu, nachylam się nad nim by go przeszukać i nie mogę. Próbowałem na różne sposoby i nie da się go przeszukać. Coś pewnie robię źle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 @Piterrrrr Nie wiem czy to o ten moduł Ci się rozchodzi, ale zobacz filmik od 9 min. https://www.youtube.com/watch?v=s6QqQRWQPAM A jak to nie to, to daj screena kamieni i screena mapy gdy przy kamieniach stoisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Chciałem sobie odświeżyć moda, ale przy próbie instalacji AtmosFear takie coś ... Po wielokrotnym kliknięciu "Ignoruj" instalacja dobiega końca, ale w grze całe niebo jest czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) @kondotier Witam :). Twój filmik był bardzo pomocny. Jem chleb jest teleport wchodzę. Potem jem lekarstwa i jest komunikat "a więc co będzie" czy coś takiego. Według poradnika mam porozmawiać ze Sztermem ale nie wiem gdzie on jest, są same zombiaki zabijam je i też nic. Nie wiem co mam zrobić . Zobaczyłem na filmik, trzeba się od razu napić wody Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Piterrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Jestem właśnie po rozmowie ze sternem który ma po prostu genialny plan to trzeba mu przyznać , i teraz mam właśnie znaleźć dowody , a raczej dokumenty dla sojuszu ze istnieje jeszcze jedno laboratorium na janowie, i teraz zaczyna się problem, żaden wróg nie respi dokumentów, wszystkich wytłukłem na na mapie i nic, więc wczytałem save przed rozmowa z naszym jak na razie wrogiem i znowu to samo , znowu wszyscy poszli do piachu, i żaden nie miał dokumentów , Dlatego mam pytanie czy zrobiłem coś źle ? , chodź sprawdziłem poradnik na necie i niczego nie pominąłem , dokumenty mają się respić randomowo. Ewentualnie Czy ktoś właśnie gra w moda i mógłby dać mi save ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Kamilxx2 - zapisy moje stanu gry ci się nie przydadzą bo gram tylko w rus. masz jakby co tzw. spawner: http://www.unibytes.com/HTHS_yUbP1ULqw-Us4P3UgBB https://yadi.sk/d/zmTqpZDc3UaicT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 22.02.2020 o 04:53, vidkunsen napisał: Kamilxx2 - zapisy moje stanu gry ci się nie przydadzą bo gram tylko w rus. masz jakby co tzw. spawner: http://www.unibytes.com/HTHS_yUbP1ULqw-Us4P3UgBB https://yadi.sk/d/zmTqpZDc3UaicT Wiesz może , gdzie w opcjach spawnera można znaleźć dokumenty ?, wiem tylko tyle że zajmują 2 kg , nie znalazłem w opcjach , więc dodałem wszystkie dokumenty, notatki i nic. Edytowane 24 Lutego 2020 przez kamilxx2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W spawnerach zazwyczaj dokumenty są w dziale - kwestowe, jednak lepiej zawsze po pierwszym otwarciu spawnera zapoznać się z każdym działem i spawnera i jego asortymentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 @vidkunsen Postać z dokumentami nagle się pojawiła koło lokacji "teleporter", cały czas pojawiała się tam inna drużyna wrogów bez dokumentów, obojętnie ile razy wczytywałem gre, dzisiaj nagle po wczytaniu save jak nie ostał się nikt, łaskawie się pojawili , chodź nic nie zrobiłem, kolejny raz po prostu wczytałem grę , co to spawnera, znalazłem dokumenty ale fabuła nie ruszyła dalej , Tak czy inaczej dzięki za pomoc , może uda się skończyć moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Skąd mogę pobrać moda? Linki na 1 stronie są nieaktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Wstawiłem dwa linki. Spróbuj pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 12 minut temu, Agrael napisał: Wstawiłem dwa linki. Spróbuj pobrać. Jeśli piszesz o tych: https://yadi.sk/d/0N1pRGyn3RbLfr http://www.unibytes.com/KgMRnfAC-pYLqw-Us4P3UgBB To niestety nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 3 strony z modem i dodatkami: https://stalkermod.ru/MODYI-Zov-Pripyati/stalker-svyaz-vremen-vremya-alyansa-3.html https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_novyj/zov_pripjati_repack/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_svjaz_vremjon_1_6_02_2018_repack_rus_ot_serega_lus/135-1-0-2696 https://ap-pro.ru/forum/36-90700-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Z UniBytes można pobrać, bo sprawdziłem przed chwilą. Musisz odczekać 20 sekund. Będę szukał nowych linków. Do torrenta zwłaszcza, bo to spory mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @Agrael na ap pro są 2 linki do yandeksa, nie sprawdzę teraz bo jestem na tel ale mogę dorzucić. Dodane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @tom3kb Właśnie sprawdziłem. Działają te linki, które dodałeś. Wszystko ładnie się u mnie pobierało. @prozmus84 Według mnie wszystko jest jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Na stronie Yandex jest komunikat: Save to Yandex.Disk and download. Z UniBytes pobieram, ale z szybkością 20 KB/s i potrwa to 1 dzień :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 34 minuty temu, prozmus84 napisał: Na stronie Yandex jest komunikat: Save to Yandex.Disk and download. No i tak często jest, załóż sobie konto na yandeksie, najpierw pobierze ci na twój dysk w chmurze, a potem na pc sobie ściągniesz. No unitybites sssie ja bym sobie darował z tego pobierać. Zaraz zerknę czy z google disk coś nie znajdę. @edit Nie widzę z googledrive linków niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Założyłem konto i pobrałem. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi