baris Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Fabuła, fabuła i czekac bo czasem lepiej pójśc w kime i po obudzeniu się mnozna juz grac dalej, "pustak z baru", ta miła brunetka tez nie jest w moim typie ale daj jej szansę, moze tylko powierzchownie się tak tobie wydaje, moze jest miła i uczynna - fabuła i faaaaaaaaaaaajne koleza nki np. "moją" Sjesę/saszę... ;) p.s. ujmij to po fachowemu, np.: suporeks... ;) Aha ! Baris! nie przyzwyczajaj się do mojej Sjesy/Saszy, innymi słowy nie wywołuj nutrii z lasu! ;) Sorki, pisząc "pustak z baru" miałem na myśli tego stalkera przy którym respownuje kiedy bezskutecznie próbuję dostać się do magazynów. To właśnie jego jest ta kwestia dialogowa dotycząca "cierpliwości" :)Miłej brunetki nigdy bym tak nie nazwał ! Witam Mam naprawdę zabawny problem, ..otóż nie mam noża, zgubiłem go kiedy ustawiałem sobie 1 i 2 broń w inventory. Teraz nie mogę kontynuować misji w budynku gdzie mam pozbyć się przeciwników za pomocą noża :(.Wiem że sytuacja jest bardzo zabawna, ale noża nie mogę kupić bo handlarze go nie mają w ofercie, natomiast zwłoki nie można przeszukiwać ponieważ w trakcie gry znikają. Pozostaje jedynie "dodać" sobie ten nóż modyfikując pliki gry..ale jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Spawner M0D Final 2012.rar Spróbuj tym spawnerem poszukaj noża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baris Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Spróbuj tym spawnerem poszukaj noża. Nie przypuszczałem ze mod ten pozwali na wgranie spawnera. Dzięki Allen, wieczorkiem jak będę miał wolny czas sprawdzę :) Udało się, co prawda musiałem ręcznie dopisać nóż w pliku ui_main_menu.script, ale w końcu mogę grać dalej, dzięki Allen :) Edytowane 8 Lipca 2014 przez baris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 jesli spałner działa to fajnie, mozna go wtedy stosowac do innych modów na zewie, misja z nożem, ja ich ukatrupilem z wintara, nie rzucałem kordzikami ale cel osiągnąłem mimo zawalenia misji z zabawy w nozownika kuczilio(taki tam western z lat 70-ych ;) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mi ten spawner działał na większości modów od Zewu szkoda że nie ma do SoC tego samego autora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Do socu stosuje moda na wszycho z NS5 TT2, działa na cieniach po wciśnieciu s , nawet na LA ale wybuierac tylko opdstawowe dodatki(bron, ammo, apteczki) ktore są wspólne dla wszystkich.Ściągnąłem go z chomika i daje radę. ;)A do czasu sojuszu mozna stosować trajnera do podstawki zewu, tez daje radę: http://www.gamecopyworld.com/games/pc_pariah.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baris Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 uff wreszcie skończyłem ten wspaniały mod, jednak jedno zadanie pozostało anulowane "zabić sobowtóra mechanika" - czy tak ma być i gostek zginie w III części moda ? ,czy ja coś ominąłem w grze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Uch nie pamiętam ale chyba jakieś zadanie przechodziło na 3 część na którą mam nadzieję się doczekamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Na feirant dostajesz ostatnią - ustna misję: masz czekać z wyciweczką na radar i sobowtór ci sie niweluje jako zadanie bo ...bo za dużo tam psi energii czyli jak w/w mamy/masz czekać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baris Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dzięki za info :) , czekam więc cierpliwie na III część.BTW, moje spostrzeżenia z gry:1. Najlepszy mod w który zagrałem po LA.2. Nowa fabuła.3. Mega ilość zadań..dosłownie przytłoczyła mnie, klimat !!, alpha bionki - super pomysł, nie pamiętam kiedy gra mnie tak wciągnęła (całe dwa weekendy). Zazwyczaj pogrywam sobie w coś 30 min a potem robię coś innego (stary już jestem i 40 tka stuknęła:)3 Szacun dla ekipy tłumaczącej, nie miałbym takiej zabawy gdyby Wy kochani tłumacze :)4. Stabilność Co mnie trochę irytowało:1. Dwie pijawki w domku w Limansku.No i właśnie ten respown AI w tych samych miejscach na mapach, a-life chyba słynie z tego że AI pojawiają się losowo i "żyją własnym życiem" ?Pozdrawiam (Dolina Szeptów czeka...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Czasem jak np. w ciemnym parowie pokazywało mi plecak na rozwalonym wiadukcie a on był z boku w okolicy tunelu, są dwa plecaki naprzeciw siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Obudziłem się. Zainstalowałem. Uruchomiłem.Oto wynik (zaraz po rozpoczęciu nowej gry):FATAL ERROR[error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatascripts_g.script:481: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil) O co chodzi? Logi wstawiamy w code !!! @Allen @Allen: BARDZO dziękuję za odpowiedź. Dzięki Tobie wszystkie moje problemy rozwiały się jak dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 To nie była odpowiedź tylko upomnienie aby wstawiać logi w znacznik code, ponieważ potem "my" musimy "biegać" po wszystkich postach na forum i sami je poprawiać. Wbrew temu jak niektórzy sądzą moderatorzy są od pilnowania porządku a nie od poprawiania postów. Co do twojego problemu to według autora Expression : !m_error_codeFunction : raii_guard::~raii_guardFile : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cppLine : 748Description : ....a.l.k.e.r. - Зов Припятиgamedatascripts_g.script:481: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)Лог говорит, что файл actor.ltx не из игры, либо правленный. Скопируйте из архива игры "родной" actor.ltx Czyli musisz skopiować jeszcze raz plik actor.ltx z plików które ściągnąłeś, jeśli nie pomoże to ściagnij moda jeszcze raz i przeinstaluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dzięki! Nie można było tak od razu? Czepiasz się braku kantów na spodniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Niczego się nie czepiam taka jest moja praca tutaj na forum.. postaraj się to zrozumieć i na przyszłość umieszczaj logi w code ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necrontyr Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ilekroć próbuje pobrać to pobieranie sie zawiesza w różnych momentach i musze to pobierać od nowa. Weźcie ogarnijcie te swoje serwery albo wrzućcie je na normalne serwery bo od 3 dni już mnie bierze!!! Złamany regulamin w punkcie "...Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem...."Przyznałem ostrzeżenie na 30dni. @Allen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nie ma to jak taki pierwszy post. Nie pasuje ci pobieralnia itd to google i działaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Karny minus za wulgaryzmy. A pomijając musisz pisać posty i być pozytywnie ocenianym w nich by mieć transfer dotyczy to każdego użytkownika więc nie płacz bo taka jest filozofia forum a jak nie pasuje to idź sobie z tąd i bądź wulgranym gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 http://apo-game.ru/forum/127-379-2 Czyli jednak będzie jakakolwiek kontynuacja tego moda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Właśnie zacząłem grać w tego moda i jest bardzo fajny, jedyne co mi się nie podoba to śmiesznie niskie ceny modyfikacji pancerzy u technika w barze. Kasy mamy w bród jak tylko przyniesiemy parę giwer do sprzedania, a modyfikacje kosztują 1,2 czy 5 rubli WTF. Parę chwil i już mamy najlepszy pancerz i w dodatku zmodyfikowany na full za powiedzmy 100 rubli. Naprawy kosztują normalnie ale z tymi modyfikacjami to lipa straszna moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nie grałem w tego MODa . W opisach czytałem , że możemy latać śmigłowcem , wydało mi się to lekką przesadą (chociaż w którymś MODzie był przelot ) , ale chyba się skuszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Latanie śmíłowcem to za dużo powiedziane ;) Chyba, że później jest tego więcej ale w początkowych misjach raz jesteśmy strzelcem. To latanie trwa może minutkę, dwie i misja zaliczona. :) Jako ciekawostka całkiem fajne bo czegoś takiego nigdzie nie widziałem w modach do stalkera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No to pobieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Właśnie zacząłem grać w tego moda i jest bardzo fajny, jedyne co mi się nie podoba to śmiesznie niskie ceny modyfikacji pancerzy u technika w barze. Kasy mamy w bród jak tylko przyniesiemy parę giwer do sprzedania, a modyfikacje kosztują 1,2 czy 5 rubli WTF. Parę chwil i już mamy najlepszy pancerz i w dodatku zmodyfikowany na full za powiedzmy 100 rubli. Naprawy kosztują normalnie ale z tymi modyfikacjami to lipa straszna moim zdaniem.Żadna lipa, to typ moda do Stalkera, gdzie postawiono bardziej na akcję niż rozwój postaci - stąd od razu dostępne prawie wszystkie giwery i kombinezony. Przeciwnicy toż to gladiatory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi