VenoM-DemoN Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Oto i on sound_theme.script Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Spróbuj teraz. Podmień plikisound_theme.script 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VenoM-DemoN Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Super, działa idealnie, prawdopodobnie z pobranej instalce moda był uszkodzony plik, dzięki za pomoc i Spokojnej Zony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Plik nie był uszkodzony, uszkodzony jest skrypt. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VenoM-DemoN Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 coś nie mam szczęścia do tego moda <wersja z darmową naprawa> po oddaniu PDA agentowi wywiadu w barze czekam na jego rozkodowanie, przekimałem już 16 dni w grze i nic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
64C3K Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Mam problem z poruszaniem się BTR-em. kiedy wciskam " W" jedzie do tyłu bardzo szybko , a kiedy wciskam "S" jedzie bardzo powoli do przodu. Jak to poprawić? Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez 64C3K błąd merytoryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ustaw pojazd przodem do kierunku północ - wysiądź, zrób zapis i wczytaj ponownie. Pojazd powinien jeździć normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Świetny mod , jestem może w połowie ale większych problemów nie miałem bardzo stabilny i dopracowany . Poradnik przydał się na razie dwa razy przy teleporcie w Limańsku i kodzie do plecaka z tłumikiem . Śmieszy trochę chowanie się przy emisjach gdzie reszta stoi sobie spokojnie na zewnątrz . czasami bieganie z lokacji na lokację tylko po jakąś informację podobnie było w Lost Alpha i misje strzelca na śmigłowcu z którego czasami można spaść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 mkk7 - a w prekwel tego moda zagrałeś? Czas Rozliczeń? Jeśli nie, to po skończeniu tego, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 OK kondotier na pewno zagram jak polecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy400 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Hej - mam nietypowy problem - mam brak noża w grze, kurna nie da się przez to zrobić misji na budowie w Limańsku. Uruchamiałem samego ruskiego moda bez ulepszen na PL wersji i lipa. Sprawdzałem w opcjach i jest weapon 1 pod 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Link do moda na MEGA dodany do #1 postu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Witam mam problem zatrzymałem się przy zadaniu, po rozmowie z technikiem nie wiem co robić wydaje mi się, że szukać jakichś narzędzi, ale polonizacja tego zadania lekko mówiąc jest rosyjska (a przynajmniej u mnie). Reszta zadań jak dotąd była w języku polskim. Edytowane 9 Lutego 2016 przez maTcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Trudno zrozumieć, co sugerujesz pisząc że polonizacja jest rosyjska. Wstaw screena i napisz jaśniej. Rozmów z technikiem jest sporo. Jesteś pierwszym, zgłaszającym takie coś, a grało w moda sporo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Zadanie główne po pierwszej rozmowie z technikiem w pierwszej lokacji. Nazwa zadania oraz opis ma rosyjskie znaki, a zadania poboczne oraz dialogi są po polsku. Zainstaluje to jeszcze raz ale... za każdym włączeniem coraz bardziej mnie ten mod wnerwia teraz już nie ma paska zdrowia.PS. jakim klawiszem się robi/wstawia screeny? Edytowane 9 Lutego 2016 przez maTcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie dodawałeś jakichś ulepszeń do moda? Bo przy błędach w tłumaczeniu nie ma grażdanki tylko znaki takie jak te: Äŕâŕé ďîńěîňđţ. Mod miał swoje 5 minut, już dawno temu, tak że teraz podpowiedzi tylko w Poradniku ( może w tych u cichego ), albo od forumowiczów z zakamarków pamięci. Konieczny screen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ulepszeń nie dodawałem, a mod biały oddział skasowałem. Nic więcej nie mogę napisać. a dalej nie wiem jak zrobić screenshota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Screenshots to najprostsza rzecz jaką można zrobić. Domyślnie jest to ustawione na klawisz F12. Masz to w opcjach sterowania, jako zrzut ekranu. Możesz więc przypisać Tobie najbardziej pasujący. A katalogu ze screenami szukasz tam, gdzie są logi i zapisy. Powstaje dopiero po zrobieniu pierwszego zrzutu. Na dole okna do pisania masz spinacz i napis "Przeciągnij pliki do przesłania lub wybierz pliki... Klikasz w wybierz pliki i postępujesz zgodnie z opisem pojawiających się okienek. Ikona screena pojawi się pod tekstem. Przyjrzyj się ikonkom na niej. Kosz i znak +. I to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jak wyjść z mrocznego Parowu? (to ta lokacja, gdzie mamy na początku rozwalać alfabiotyków po cichu, bo nad głową krąży helikopter i uratować naukowców zamkniętych w bąblu). Zadania wszystkie wykonałem, wracam z wyciągniętym detektorem teleportów w miejsce zaznaczone na mapie jako teleport i tam mi nic nie wyskakuje :( Z góry dzięki za pomoc. PS. Ktoś napisał wcześniej, że w tym modzie "dużo się strzela". DUŻO?! Przez całą trylogię nie wywaliłem tylu pocisków co przez pierwsze 2 godziny strzelania tutaj...Na poziomie Mistrz te sssssyny potrafią przyjąć na klatę półtora maga 5,56 AP. Dodać do tego naboje które nie zawsze trafiają i wychodzi po dwa magi natowskich APeków. Po walce z 10 alfabionikami muszę lecieć do naprawy bo karabin ma 50% zużycia. Poza tym na razie mod miodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Trudno pamiętać moda, w który grało się kilka lat temu. Zerknij tutaj, pewnie znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) pod koniec 7 odcinka jest jeszcze w parowie a na początku 8 już w barze :( Ktoś może jeszcze pamięta jak to przejść? OGARNIĘTE: Trzeba wtem i nazad przejść niezauważonym Edytowane 5 Marca 2016 przez Witia Kontroler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakub Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam dysponuje ktoś z was może poradnikiem cichego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Przecież jest na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakub Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Wielkie dzięki linki z tematu do jego poradnika nie działały a google nic nie wyszukiwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam mam problem z Jokerem nie dał współrzędnych na przejście na radar znalazłem jego schowek i według poradnika Daje nam również informację o "gołodupcu" którzy barmance zapłacił kamieniem i radzi pomówić z Marusią. Od Barmanki dostajemy za komplementy kolejny kamień. Marusia za uratowanie Barriego daje ostatni jaki potrzebujemy. Wszystko niesiemy do naukowca Leśnika. Ten robi nam kombinezon ochronny który odbieramy po kilku godzinach. Ruszamy do Limańska dokończyć zadanie i pomówić z dowódcą wojskowych. U mnie niema takiej rozmowy jak to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi