Gh0sTp Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 @kondotier do zadania na 1 mln rubli, bo słabo z jakością broni od bioników jest i mało warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Pół miliona w tym filmiku 6:50 https://www.youtube.com/watch?v=_zbOOFuWN94 A jak pamiętam, to któryś NPC ma opcję zamiany pieniędzy elektronicznych na papierowe i odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolkin Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) . Edytowane 24 Grudnia 2021 przez koolkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Tyle backtrackingu nigdy w życiu nie doświadczyłem, to już jest zdrowo chore(żeby nie napisać dosadniej). Jak mamy zwykłą broń to jest za trudno, jak specjalną to znów za łatwo. Do dziś nie znalazłem kodu do plecaka z tłumikiem(znam poradnik, dobrze że kody z neta działają). Gram bo to Stalker ale 3 na szynach za ten mod. No i fabułę to ktoś na niezłych dropsach pisał. Edytowane 14 Marca 2019 przez MOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 @MOS Napisz szczegółowiej, kto i kiedy dał namiar na ten plecak z tłumikiem i ewentualnie gdzie go szukać. Trudno spamiętać takie szczegóły. Postaram się znaleźć gameplaya. Tu filmik z wszystkimi zapiskami kodowymi. https://www.youtube.com/watch?v=VMC7tHxEgpE A tu na jakiś tłumik. https://www.youtube.com/watch?v=atF78uP7OHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nieważne, mod skończony. A kod potrzebny był w Limańsku do plecaka w którym jest specjalny tłumik do SVD, akurat ten świstek koło samochodu z film w 2 linku(nie było kartki jak na nim). Ciesze się że go zaliczyłem, choć były momenty niezłego wkurw...(dużo). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dzięki wielkie ale już nie mam na czym grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 @prozmus84 Nie zapominaj, że trzeba precyzyjniej opisywać sytuację. Nie za bardzo pamiętam po latach. Patrz 37 min. https://www.youtube.com/watch?v=x5oGjbNwJQw&list=PLzfDVYPTAegq4jyUBLCvOrZEc55cjxat7&index=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Dzięki - pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Cześć wszystkim Zainstalowałem sobie tego moda bo tyle co skończyłem I część Czasu Sojuszu i mam troszku problem - nie mogę w menu gry wejść w opcje bo dostaję od razu wylot, mogę grać ale bez wchodzenia w opcje gry, co z tym zrobić Dzięki za pomoc errorlog.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Już naprawiłem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Gram ponownie w moda i mam problem. Mianowicie w Mrocznym Parowie mam ochraniać naukowca Supermana gdy będzie robił pomiary powietrza. Docieramy na miejsce, robi pomiary i robi, robi, robi - nic się nie dzieje. Trzeba coś robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 7 minut temu, prozmus84 napisał: Docieramy na miejsce, robi pomiary i robi, robi, robi - nic się nie dzieje. Trzeba coś robić? Weź wczytaj zapis z przed wzięcia zadania i spróbuj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 próbowałem tak, i to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolkin Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) . Edytowane 24 Grudnia 2021 przez koolkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolkin Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) . Edytowane 24 Grudnia 2021 przez koolkin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwertyl Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Witam. Moglby ktos wrzucic link do fixa na tekstury? Ten z 1 strony nie dziala. Edit: Chodzi o Nowy fix kumulatywny z dziś (10.XI.2013) - nowa gra nie wymagana: 1. Naprawiony wylot na MW w czasie wyłączenia psi - instalacji. 2. Naprawione zawieszające się zadanie na wyszukiwanie narzędzi. 3. Naprawione zawieszające się zadanie na pomiary w Ciemnym Parowie. 4. Naprawione tekstury. Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Qwertyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 @Qwertyl Nie zdziwiłbym się, gdyby ta wersja ''full" z naszego serwera go zawierała, bo sam fix jest z 2013. Ja w każdym razie takiego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwertyl Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Problem mam w tym ze nie ma wszystkich tekstur, wiec mysle ze nie mozliwe ze wersja full zawiera wszystko. edit: Nie wazne pobralem "droga we mgle" teraz bede ogrywal Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Qwertyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Najnowszy jaki znalazłem fix kumulatywny do II części czyli do Czasu Aliansu (- NIE do Gladiatora II -) Taki mam i wrzucam: fix_alliance_time_2.7z A tutaj link do "waniliowego" - fix kumulatywny z 10.11.2013 - nowa gra nie wymagana. Кумулятивный фикс от 10.11.13 г. http://yadi.sk/d/pvaEgsqHFbHuW Źródło (ten link zaraz wyżej): https://stalkermod.ru/forum/63-vremya-alyansa/32168-prohozhdenie-moda-vremya-alyansa/Page-2.html A tutaj malutki fix na sytuację z niekończącymi się pomiarami Superman'a. Polecane cofnąć się w zapisach do momentu przed wzięciem zadania. I jeszcze raz, po fix'ie, brać zadanie. fix_superman.7z Pomiary trwają, po patch'u, wyraźnie krócej i jest mniej mutantów - w sumie minus - ale można doczekać końca, a o to właśnie chodzi. Chyba nie ma na co czekać - tylko wrzucać przy instalacji. Mniej nerwów. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez qlkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwertyl Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 @qlkin Dzieki, mam nadzieje ze pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 @Qwertylfixy pomogły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwertyl Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 @prozmus84 Się okaże jak zainstaluje moda ponownie, teraz ogrywam inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi