kondotier Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @prozmus84 Pisałeś, że miałeś w spolszczeniu spore braki. W #1 Linki do pobrania, pierwsza pozycja od góry, masz kompilację moda + spolszczenie. Pobierz sobie z tego odsyłacza, powinno wszystko być jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @kondotier niestety link nieaktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 W sprawie tego linku napisałem już do @portalsa. Jutro spróbuje go wyciągnąć i da znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @Agrael dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @prozmus84. Z tego co widzę, to brakuje Ci plików. Poniżej masz spolszczenie z nałożonym patchem finalnym. Spolszczenie moda Hardwarmod - v3.2 RC.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) @gawron teraz wszystko jest tak jak powinno, wielkie dziękuję. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nimble666 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Cześć, mam pytanko. Zainteresowałem się tym modem, a w czasie poszukiwań jakichś filmów pokazujących jak wygląda gameplay dotarłem do wersji tego moda na rosyjskich stronach (HARDWARMOD [v3.2] + LAST DAY + weapons MOD 1.0). Próbowałem pokombinować ze spolszczeniem tego na podstawie plików dostępnych stąd, ale nic z tego. Albo krzaki, albo gra się nie włącza. Macie może jakieś info lub wskazówki jak to zrobić? PS: Nie wiem czy dobry dział, jak coś to z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 @Nimble666 nic nie zrobisz, w najlepszym razie jakby spolszczenie działało to byś miał "głównego moda" po polsku, a np opisy broni po rosyjsku (np te krzaki co masz) albo byłby ich brak tylko coś w stylu "weapon_description_blblabla". Te dodatki zmieniają sporo rzeczy, tekstury, podmieniają, bronie, dodają nowe, są różne zmiany w grupach i gameplay-u, poprawki błędów, pewnie tekstów też. Także niema szans żeby po wrzuceniu spolszczenia chodziło to normalnie, prędzej czy później spotkają cie wyloty i nic nie zrobisz. Zostaje ci tylko granie po rosyjsku albo ktoś musiałby dostosować spolszczenie do tej wersji moda. Ale i ta wersja tutaj to jeden z lepiej zrobionych modów do Czystego Nieba więc powinien ci wystarczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nimble666 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 @tom3kb Okej, rozumiem. W takim razie pozostaje pograć w wersje oryginalną, bo niestety, ale nie znam na tyle dobrze cyrylicy żeby swobodnie grać. Dzięki za szybki odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Wieści z moda HWM 3.3: Trwają dość aktywne prace nad fabułą. Gotowość fabuły - 65%. Gotowość pozostałych rzeczy - 99%. Źródło: [KLIK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabre3PL Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Jest może wersja z Last Day oraz Weapons Mod dostępna po Polsku? Czy tylko sam Hardwarmod jest przetłumaczony? Znalazłem jednak odpowiedź wyżej. Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez Sabre3PL Znalazłem jednak odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek72 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Problem z znikajacym spiworem i nowym pdf .jedzenie nic nie pomaga na glod pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Witam,mam problem z modem Hardwarmod,otóż postać nie chce mi wytrzeźwieć.A mnie już denerwuje te bujanie.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Jak to bug podstawki to najprościej załadować zapis, kiedy tego jeszcze nie było. Jeśli chodzi ci o lekką modyfikację to można też grzebnąć w items.ltx i zrobić "bezalkoholową" wódkę, można w actor.ltx dać kosmiczny alcohol_v, można w effectors.ltx trochę GG uspokoić w bobbing_effector. Czego konkretnie dotyczy pytanie to nie wiem. Może coś dopasujesz albo pytaj w temacie moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 @Karozilla86 A co wspólnego Twój problem ma z Tłumaczeniami? Ten dział jest dla tłumaczy i ich problemów. Zgłoś problem w temacie moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Ja mam znowu problem bo postać nie chce mi wytrzeźwieć..ktoś coś?Czy znowu zj*e dostane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Oj tam, oj tam. Trochę mało konkretnie pytasz. Jest taki bug podstawki CzN. Próbuj save'a sprzed pojawienia się problemu, albo lepiej to opisz. Łap plusa na otarcie łez. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Przed tym jak się opiłam bo się napromieniowałam, a leków przeciwpromiennych nie miałam.Więc kupiłam u pierwszego lepszego butelke wódki,żeby mnie radiacja nie położyła i tak chodzę już chyba z 3 dzień nawet spanie nie pomaga jedzenie nic.A już mnie to irytuje,bo nic nie moge normalnie zrobić bo mnie buja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 (edytowane) mały UpDate. (post edytowany) Póki co prace jeszcze trwają nad nową wersją HWM 3.3 (sytuacja z 18.06.2021) Spoiler Były wcześniej wzmianki @Sabre3PL ,@Nimble666 - tymczasem "odkopany" został temat @Pancerniak77 tutaj: https://ap-pro.ru/forums/topic/809-hardwarmod-v32-last-day-weapons-mod/ https://www.moddb.com/games/stalker-clear-sky/downloads/hardwa Edytowane 20 Lipca 2022 przez qlkin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi