kondotier Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 A zrobiłeś zapis przy Suchym i wgrałeś ponownie? Bo o tym nie piszesz. Spróbuj na PW do cichego, on mocno w tych zawiłościach siedział. Coś musiałeś nie wykonać z nowej fabuły, z wcześniejszych zdarzeń, dlatego Cię mod dalej nie puszcza. A czego nie zrobiłeś, nie jestem w stanie określić. Zrób to Wysypisko jeszcze raz, od sava z poprzedniej lokacji. Coś w rozmowach z bandytami w hangarze mogłeś pominąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Wstawiam zapis gry dla cichego. Edytowane 16 Listopada 2013 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Nie mogę pobrać z linka powyżej - dostaję komunikat - "nie masz uprawnień do tej operacji". Wstaw proszę gdzie indziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Wstawiłem na przeklej.net i zamieszczam tu jeszcze raz, może się uda.Sejw bolo.rar Edytowane 17 Listopada 2013 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Nie wiem czemu uparliście się zabić tego Bogu ducha winnego Bduna . Położeniec to cwaniak i manipulant - nie postępujemy zgodnie z tym co mówi tylko po swojemu. Nie zabijamy bandyty i idziemy do Suchego - jest dialog.ps. Bolo - zapis masz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 To tak jak się ma długą przerwę od zakończenia moda i nie ma się go na dysku, aby zajrzeć. Jest tam jednak taki na dachu, którego trzeba sprzątnąć po cichu ( nomen omen ). On mnie zmylił . Mea culpa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Teraz mam wszystko wyprostowane ale mam wrażenie, że chyba nie do końca. Na Wysypiski Dziki Napr marudzi o PDA jakiegoś kopacza i to PDA powinno być w podwójnym dnie skrzynki narzędziowej lecz tego tam nie ma, a pamiętam z podstawki, że tam powinno być. I potem sprzedawał apteczkę i następnie trzeba było zrobić jakieś zadanko z dostawą broni oraz atak na tzw. obóz koncentracyjny aby odbić kopaczy. Mod jest bardzo zagmatwany i teraz nie wiem czy tak powinno być, że tego PDA tam nie ma czy ja znowu coś sknociłem. wydaje mi się, że po tych zadaniach była wskazówka odnośnie Kła i kierunek Dolina Mroku , ja tej wskazówki nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 W Twoim zapisie było jasne, że zadanie na Kopaczy wypełniłeś. W lasku w parowie równoległym do tego gdzie jest wejście do Doliny Mroku powinieneś pomóc Stalkerowi - jeżeli to zrobiłeś ruszaj do Doliny - fabuła Cię poniesie. Pamiętaj, że oprócz fabuły moda musisz robić tę z podstawki. Mod pogięty - ale ten kop jaki daje jest fajny :yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ok, bardzo dziękuje. Jest jeden maleńki problem w tym, że ja nie robiłem żadnych zadań dla kopaczy a i temu stalkerowi nie pomagałem. Po wejśćiu do Doliny Mroku powinna mnie zatrzymac na posterunku Wolność a oni stoją jak słupy, wchodząc na bazę dostaję zadanie na dzięcioła i 2 grupy najemników, ale nie mogę wejść do budynku bazy( tego z cegły ), jest zamknięty. Chyba zrobię jeszcze raz wszystko od nowa od wejścia na wysypisko i zobaczę czy coś się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 I będzie brama do ceglaka zamknięta tak długo, dopóki nie wykonasz zadań. Z byle kim nie chcą gadać. Czytaj w obu PDA. Coś opuściłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 W PDA nic nie mam zaległego, wszedłem jeszcze raz na Wysypisko i zrobiłem zadanie na Suchego , dialog z Dzikim Naprem taki sam, chce PDA Świeżaka, który ponoć ma byś w tej skrzynce narzędziowej , czy ten Świeżak może żyje i ja mam go zlokalizować aby ten Napr mial dialog odnośnie zakupu broni i ataku na Cmentarz Maszyn aby uwolnić kopaczy, czy ten mod jest tak pokręcony, iż tych zadań nie ma. Mam nerwy na tego moda , jednocześnie jest on dobry i jestem w tzw. rozkroku mentalnym. Wiem, że marudzę i często proszę o porady ale kogo będę pytał jak nie Was doświadczonych weteranów Zony, za co bardzo dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tak, ten mod "jest pokręcony". Kiedy w niego graliśmy, było nas wielu, więc łatwo było jeden drugiemu pomóc.Gra się go na zakładkę. Raz nowa fabuła, a następnie podstawka. I jak nie zrobi się zadań podstawki, to nie ma nowej fabuły. A czasem można z nową fabułą ( szczególnie na Agropromie ) pójść za daleko i wtedy mod się plącze.A wszystkie niuanse przechodzenia tego moda, trudno spamiętać, a poradzić jeszcze trudniej, jak moda już się nie ma na dysku.Ja tego moda skończyłem, ale niektórych zadań ( pendraiw dla Borodina ) nie byłem w stanie, bo żadna z zabitych pijawek nie chciała być "krwawą brodą". Było to zadanie poboczne, więc fabuła poszła, ale niesmak pozostał.Szkoda, że nie masz naparnika do grania, byłoby obu łatwiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wstawiam zapis gry. Może znowu ktoś mi podpowie w takiej sprawie, po rozmowie z Prowodyrem zostaję przeniesiony do bazy Wolności do kamerlika gdzie rozmawiam ze Szczukinem, który daje zadanie na ubicie psa za bazą z tym, że zadanie się nie zapisuje i drzwi z kamerlika po rozmowie nie można otworzyć a i przed rozmową też są zamknięte. Nikt nic sobie nie przypomina w tej materii? No to mam przechlapane, muszę na tym etapie zakończyć moda.Zapis dla cichego.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie rezygnuj - mod świetny. Na PW masz zapisy i mały bonus który Ci pomoże :woot: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Panowie, mam takie pytanie odnośnie Leśnika, czy przy pierwszej rozmowie daje zadanie na kompas czy tylko na narzędzia. Mnie dal tylko na narzędzia i kazał iść na MW pogadać z dowódca posterunku, ten z kolei odsyła mnie do wioski po informację do najemników, tam jakiś gostek wysyla mnie do bazy Czystego Nieba do Lebiediewa i jego gośći. Idę i po rozmowie aktywuje się zadanie na rozmowęz chyba Kłem. A i jeszcze jedno po wejściu na lokację Czerwony Las rozmawiam ze Striełokiem i mam go odprowadzić do tuneli, no i jest oczywiście zasadzka , czy mam gości wybić co zrobiłem czy odpuścić i szukać drogi do anomalii co przenosi nas do Leśnika? Pytam bo może się okazać, że sam gmatwam rozgrywkę i szkoda czasu na ponowne przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zadanie na Kompas będzie potem. Gości w bazie CN - możesz zabić po wnikliwej rozmowie. Tych z zasadzki bez skrupułów też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jestem na bagnach i od początku gry ciągle tracę zdrowie pomimo że nie krwawię i nie świeci mi się ikonka napromieniowania nie mogę realizować przez to normalnie zadań bo ciągle ubywa mi życia a apteczek nie wystarcza a zużyłem ich już bardzo dużo. Czy tak jest i u was, czy mam jakiś błąd. Może ktoś ma na to jakąś radę zanim się zniechęcę do tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Przyczyną Twoich problemów jest anomalia. Przeczytaj post 79, tam @kondotier wszystko opisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Elkitrim - Musisz wgrywając wcześniejsze savy ustalić w którym miejscu wlazłeś w taką anomalię. Jeśli nie jesteś w stanie się przed nią zabezpieczyć artem, to musisz grać, omijając to miejsce szerokim łukiem.A szczególnie, gdy po przebudzeniu zwiedzasz bazę.Co potrzebne do ochrony masz w kolejnym postcie po moim ( #80 ). A to możesz uzyskać, po kawałku gry. Rób sobie częste zapisy, nawet w sytuacjach gdy wydają się nie potrzebne. jak złapiesz taką zarazę, mniej będziesz miał do powtarzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Czy ktoś wie, gdzie można znaleźć tą fleszke, bo dokumenty już mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 O którą fleszkę Ci chodzi ? Jest ich w modzie bez liku. Podaj treść zadania do którego jej szukasz - wtedy będzie wiadomo o co chodzi :yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Będę musiał zagrać jeszcze raz, bo wszystko mi się poprzewracało. A o tą fleszke to chodziło mi o Posła. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez kamil190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ciało Posła leży tuż za wyjściem z Bagien na Kordon - ale jest oskubany - jego fleszkę ma najemnik ukrywający się na posterunku wojskowych - by zdobyć fleszkę musisz spacyfikować kompleks. Czasem ten najemnik spawnuje się przed posterunkiem - ale rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Najemnik z fleszką Posła spawnuje się też , w obozowisku bandytów, tym na skarpie przy jeziorku.Przynajmniej ja tam go załatwiłem razem z bandytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 U mnie leżał sobie na tunelu którym wchodzimy na Kordon. Posterunku nie musiałem rozwalać. Wychodzi na to, że jest sporo miejsc spawnu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi