Junx Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 @najdrok można dodać "w locie" nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gvlix98 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Witam, czy aktualna wersja moda i jego dotychczasowe zmiany są na pierwszej stronie? Czy trzeba być na bieżąco z aktualnymi zmianami na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 @Gvlix98 z tego co widzę to @Junx zapomina na bieżąco aktualizować pierwszego posta jak wypuszcza nowego patcha ? ale zajrzyj na poprzednią stronę, tam jest najnowszy patch z 30.11.2018r, na dole strony. Zawiera wszystkie poprzednie łatki w sobie, więc wrzucasz tylko jego po tym jak zainstalujesz moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 @Junx do Sarkofagu już nie chce mi się iść. Tym bardziej, że Generatory nie mają mapy w PDA i trzeba się trochę nabiegać żeby wyjść. Poza tym to ciągłe, automatyczne włączanie i wyłączanie noktowizora strasznie denerwuje. Z resztą, w Rudym Lesie jest tak samo. Brak mapy i zwariowany noktowizor. Kończę grę. Mod ma jedną niezaprzeczalna zaletę. Bujną przyrodę. Tak. Jest na co popatrzeć. Niektóre lokacje ciężko poznać. Taki Jantar na przykład. Piękny jest. Problemy. Outfity - miałem 8 errorów, dźwięki broni, brak namierzania w lornetce, rzucanie granatem (brak kółeczka), scenariusz - szczątkowy. Ale generalnie można pyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 @Gvlix98 Już w #1 poście jest aktualny link, zawsze o nim zapominam @DaarMoo 15 minut temu, DaarMoo napisał: Generatory nie mają mapy w PDA Bo jeśli jest "mglista" pogoda to nie ma żadnej mapy, ficzer w Dead Air 15 minut temu, DaarMoo napisał: Poza tym to ciągłe, automatyczne włączanie i wyłączanie noktowizora strasznie denerwuje Bo jest pewnie w złym stanie, napraw go a problem cudownie zniknie 16 minut temu, DaarMoo napisał: Problemy. Outfity - miałem 8 errorów, dźwięki broni, brak namierzania w lornetce, rzucanie granatem (brak kółeczka), scenariusz - szczątkowy. Kolejno: Pancerze naprawione, dźwięki (możesz jaśniej), Brak namierzania jest od Dead Air a poza tym nie trzeba skoro masz rozbudowane PDA i minimape, Brak kółka przy granacie nie jest potrzebne. A scenariusz jaki był taki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gvlix98 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Czyli z czystym sumieniem można pobierać już z pierwszego posta rozumiem, dzięki wielkie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Niestety, ale prace są chwilowo wstrzymane, zasilacz padł, spoczywaj w pokoju [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Pograłem kilka godzin w Hibrida i jestem pozytywnie zaskoczony. (Złe wspomnienia z moda Anomaly - długie loadingi, niskie fpsy i gra wywalająca nawet w menu, myślałem że to ze względu na przejście tego moda na zmodyfikowany silnik, jednak nie). Na około 5 - 6h rozgrywki tylko dwa crashe. Gra chodzi ładnie, bez większych zacięć na średnich ustawieniach graficznych. Źle za to zrobiłem, że w opcjach nie zmieniłem współczynnika populacji (4), przez co co 15 -20 minut po wykonaniu zadania na wyłączenie szczekaczki na posterunku musiałem odpierać patrol wojskowych w sile 4-6 osób( a propos jaki polecacie balans tych współczynników, tak aby zona nie była przeludniona, ani na odwrót?), oraz ustawiłem sobie opcje na więcej chrabaru z trupów ( musiałem, aż 3 razy biegać na pusto by wszystko powynosić z posterunku do Sidora. ;). Na plus iż prawie każdy napotkany stalker mógł zlecić jakieś zadanie oraz balans w udźwigu i wytrzymałości. Jedyne co boli to możliwość śmierci ważnych NPC (np. Wilk), czy nie można by im zaimplementować, kiedyś większej ilości hp, bądź nawet w ostateczności nieśmiertelności? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Po długiej przerwie powoli wracam do Zony, dziś przychodzę z dwoma screenami, pierwszy przedstawia nowe modele NPC (bez samotników) a drugi rozbudowany bardziej crafting, teraz z "pełnej" wódki zrobimy 3 bandaże a nie jeden. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Link do nowej wersji, trochę nowych modeli dla NPC + zadań losowych, spolszczenie będzie w weekend https://mega.nz/#!Jw4WSajL!eN78M0jk31Nb1EkEMhI2kGX_5Hq7EtS3LLJhwhbCiUA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Nowa wersja z dnia 20.01 - https://mega.nz/#!8o5wASqb!M05T5XAMJrtDeAr4Ca_7uDtLxRpkCFWwyI_llM_QjKs Co nowego: - Spolszczona część dynamicznych wiadomości (Wielkie podziękowania dla mateoso583 z discord'a Hybrid'a) - Naprawa drobnych błędów - W miejsce noża można wstawić pistolety - Zawiera poprzednie wersje + patch'e Nowa gra NIE WYMAGANA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G44 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Pograłem trochę i jest jak zwykle... to znaczy fajnie. Nowe modele super, ale co ważniejsze miałem tylko dwa wyloty na kilka godziny gry (a sprawdziłem kilka ustawień graficznych). Kawał dobrej roboty. Ps: Dało by się dorzucić nieco polskiej broni? (Fajnie biegało by się po Zonie z berylem w dłoni [mam jakiś dziwny sentyment do tego ustrojstwa;p]) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 @G44 jeśli znajdę modele to nie ma problemu, broni poza tym będzie więcej tylko muszę "oddzielić" bronie z różnych modów i dodać do Hybrid'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jest w ogóle jakiś mod dodający takiego Beryla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Z 10 lat temu był jakiś mod do Cienia co dodawał Beryla, Visa itp ale to było dawno i umarł, no i to chyba były słabe retekstury. Trzeba by przejrzeć opisy czy w jakich nowych weapon pakach typu STCoP nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 @TheSoldy i @tom3kb poszukam u ruskich i dam znać czy coś znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Chyba w 3 części Sojuszu był Beryl. I w jeszcze jakimś modzie, ale jakiś niedokończony. Miał tylko szynę, brak otwartych celowników i jakiejkolwiek optyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Wideo i screen z możliwością założenia 4 broni na raz @kondotier dzięki za info, sprawdzę. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jeśli chodzi o visa to na pewno jest w najnowszej Misery, o beryla będzie ciężko, bardzo dobry model tej broni jest w Project Reality, ale to zupełnie inna gra i silnik... więc raczej ta informacja nie pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) No cóż...Z trawą coś słabo, tak powinno być? Edytowane 23 Stycznia 2019 przez TheSoldy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 @Attilan02 dzięki za info @TheSoldy na tych ustawieniach to tak, jeśli chcesz daj na maxa to będzie gęsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 W dniu 20.01.2019 o 23:00, Junx napisał: Nowa wersja z dnia 20.01 @Junx, mógłbyś napisać dokładny opis instalacji tej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 W dniu 25.08.2018 o 09:17, Junx napisał: Instalacja: 1. Dead Air .98b (do wyboru) Torrent Cloud.Mail.Ru 2. Hybrid 20.01 Mod https://mega.nz/#!8o5wASqb!M05T5XAMJrtDeAr4Ca_7uDtLxRpkCFWwyI_llM_QjKs @smox prościej się nie da Wszystko jest w #1 poście. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jestem dzbanem, ale na prawdę tego nie wiem, pobrałem DA przez torrent otworzyłem w folderze i teraz mam 4 pliki Setup wszystko po rosyjsku i po prostu nie wiem co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ja bym kliknął w setup.exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi