Anton Gorodecki Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 3 godziny temu, Łobuz napisał: Na radarze w budynku gdzie (siak stacjonował w starej wersji ) był pleyboy gdzie on teraz jest. W pieczrze nie mogę znaleźć skarbu poza szkieletem nic nie ma . Playboy dla Iwancowa TUTAJ WIDEO. Skarb w pieczarze TUTAJ WIDEO. No chyba, że monety wpadły w tekstury... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Właśnie nie MA Dzbanka w okolicy spalaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @Łobuz - Na innym video, dzbanek jest między nogami szkieletu. Jeśli nie masz, to niestety, czeka Cię ponowne wejście do pieczary. Musisz zagrać z zapisu przed nią, a nie z autosejwa lub takiego już po wejściu. Spoiler No i w ostateczności, spawner. A w uzupełnieniu playboja dla Iwancowa. Kod do tych drzwi dostaje się dopiero w Prypeci, po wykonaniu w niej zadań. Nagroda za przyniesienie Playboja jest mocno spóźniona, bo grubo wcześniej powinniśmy mieć już takiego samego Wintoreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Totalnie utknąłem fabularnie i nie wiem co robić dalej, mam jeszcze dwa zadanka do wykonania, może po nich coś się ruszy. Gdzie zdobyć uzi? Brakuje mi dwóch lub trzech anomalnych bizonów dla krzyża, szukałem u wszystkich wojskowych na kordonie i jupiterze, nigdzie nie ma tak jakby sam diabeł dupą nakrył Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ja dużo bizonów analnych zdobyłem na radarze -wojsko tam sie desantuje i próbóje opanować teren wokół wejścia do x -10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) U mnie oni nie mają tych bizonów, mają tylko ak a ci lepiej wyszkoleni w skatach as wały Co do uzi, widziałem filmik na yt jak facet zdobył ten automacik od gościa na niezbadanych terenach, problem w tym że przejście na tą lokację mam zablokowane, handlarze też nie mają uzi w ofercie Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @ZwinnyWstaw sejwa to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Save quicksave.sav quicksave.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Masz komplet bizonów uzi i toz. Nie masz otwartych drzwi na radarze tam jest potrzebny Playboy i X-25 z prototypem IRT. Z tego co pamiętam kod do drzwi daje Siak który w NS2016 jest w Prypeci razem z doktorem w piwnicy kina. test123.ddstest123.sav p.s. Już sprawdziłem idź do Prypeci załatw ekipę Monolitu w kinie podnieś notatnik doktora w piwnicy. Pojawi się doktor z Siakiem. Siak da Ci zadanie na przesyłkę dla Sidora z powrotem przytachasz narzędzia i Siak da Ci kod do drzwi na Radarze. Tam będzie Playboy i drzwi do x-25 w prawo a w lewo wejście do Warlabu. W labie x-25 znajdziesz prototyp IRT. Zanosisz go do Sacharowa i zyskujesz możliwość teleportacji między lokacjami tymi na których byłeś (na inne nie próbuj). W piwnicy będzie też Charon z notatką która rozpoczyna cykl jego schowków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Wielkie dzięki, sam bym raczej nie zgadł że trzeba iść do kina po notatki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Mam problem i ból głowy Miałem znaleźć 3 części kodu znalazłem 972 oraz 813 ale w x-10 znalazłem kod 2-9-7 . Ostatni kod jest od drzwi które dawno otworzyłem z teleportem. Co z tymi kodami mam zrobić bo żadnej informacji nie otrzymałem. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 @Łobuz - Czyli że znalazłeś komplet. Teraz tylko trzeba to połączyć. Masz przy chyba tym 2-9-7 opis, w jakiej kolejności. https://www.youtube.com/watch?v=fIy_l24_eQ8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie zrozumiałeś mnie Ten schowek dawno otworzyłem. Chodzi mi o ( osobiste notatki na temat poszukiwań) - mam obydwa kody i co dalej z tym robić miałem znalęźć fleszki z kodem 58 oraz 813 -znalazłem aż za dużo Co mam z tym kodem 58 813 zrobić !!! Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 @Łobuz - czy to są kody z fleszek, znalezionych na ATP i w X16 ? Jeśli tak, to zobacz 6:30 https://www.youtube.com/watch?v=XXanDViPdcM Trzeba znaleźć schowek Kostii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie to zadanie jest w dzienniku ( osobiste notatki na temat poszukiwań) Szukamy zwłok na wysypisku ,później fleszek z kodem i co dalej Tajne Labolatorium jest ukryte w alejce po drodze do muzgozwęglacza ale to nie x 25 Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 x25 jest po lewej stronie za siatką, niemal naprzeciw drogi do prypeci trzeba obejść tą siatkę przez las i wejść po schodach na górę i tam są drzwi na kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Czytać ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 @Łobuz Jestem przy kompie i mogę sprawdzić co i jak ale wstaw sejwa bo tak prawdę mówiąc nie wiem o co do końca chodzi. Widocznie u mnie też kiepsko z czytaniem ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 gra dopiero teraz podała komunikat że znaleziono kod dostępu do x -8 Ze zrozumieniem bo napisałem (ale to nie x-25 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 U mnie jest coś chyba pochrzanione, bo to że doszedłem do x25 to nic nie dało, mam już działający teleporter ale fabuła jak stała i tak dalej stoi w miejscu, mogę się teleportować tylko w te miejsca które już odwiedzałem ale tak ma być chyba Mam 4 questy których nie da się wypełnić Schowek charona w czerwonym lesie - było by ok gdybym miał aktywne przejście do lasu Znaleźć dla ducha na cea2 2 arty złoty kotlet - jak wyżej, brak przejścia na cea2 Fleszka dla kostii na starej wsi - brak przejścia na starą wieś 2 karabiny snajperskie wydech dla matwieja kulinara - mam jeden ale drugi nie wiem skąd wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Więc wstaw sejwa może coś ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 ja_quicksave.dds ja_quicksave.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Sprawdzam może coś wymyślę. Jesteś na Bagnach przy Kocie zagadaj z nim: oldman_quicksave.ddsoldman_quicksave.sav p.s. Załatwiłem Ci dwa Wydechy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Nie mogę zrobić tego questa z kotem ponieważ: FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : _VertexStream::Lock [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\R_DStreams.cpp [error]Line : 44 [error]Description : (bytes_need<=mSize) && vl_Count Edit: Dobra jakoś poszło za 10 razem Edytowane 3 Maja 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rexio Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Witam. No niestety ale muszę się do was zwrócić o pomoc. Utknełem na dobre i nie wiem co dalej począć. Robie nitkę na Kwesty Kła (wędrówki do Warlabu i Czerwonego lasu). Jestem w chwili obecnej w zadaniu 29. Idę do klonowa oddaje serce poligresta i 10 brukowców. Zadanie zalicza i dalsze zadanie mam na pancerz niejakiego Volazara. Nie ma sms od astronoma. Kieł powinien mi dać kord. przejścia na Czerwony lasa takiego ifo u niegi nie ma. Wczesniej kieł wspominał o odniesieniu mapy do astronoma na kordon ale ja go tam nie widzę. 2 opcja to ta że w nitce zadań Kwesty Kota albo poszukiwania Czarnego Doktora nie mam telewizora tj przy przejściu z kordonu na wysypisko pierwszy raz sprzedałem telewizor akimowi. Wiem teraz że to był błąd. Ale cofać sie teraz na sam początek gry to nie ma sensu. Respawnera nie mam a jak znalazłem jakis to mam wyloty na pulpit. Podaje ostatni sejw czy ktoś mógłby zrespawmować telewizorek. I pomóc w zadaniu z kłem. problem z klem i droga na czerwony las.dds problem z klem i droga na czerwony las.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi