tom3kb Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 @cez137 Musisz iść w pół-zach rejon mapy, tam gdzie jest ten zarwany most kolejowy, tam będzie wagon towarowy leżał obok przęsła i koło niego jest dziura i taka mała jaskinia Tam pod trójką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 @cez137 moja propozycja wstaw ostatniego sejwa i napisz z czym (jaki zadaniem) masz konkretnie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 @tom3kb no to właśnie to jest ta jaskina o której mowilem, pod wagonem, za mostem @OldMan teraz nie mam problemu z niczym tzn z żadnym zadaniem, ale chętnie przygarnął bym transmutator bo go nie mam a Kuzniecow nie żyje a ty podobno wiesz jak go zespawnowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Dlatego wstaw sejwa i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 (edytowane) @OldMan jestem już kawałek dalej, po rozmowie z Arharą, obecnie jestem na wysypisku i kieruje się do X18 po kompa (gdzie jest ten komp tak przy okazji?) ale tam mam tylko quicksavy a to jest ostatni twardy zapis, jak możesz to wrzuć mi screena konkretnie przed tą pieczarą bo jeszcze wrócę na bagna no i co z tym transmutatorem? Podobno w menu moda jest gdzieś "coś" gdzie można wpisać konkretny item i go kupić, przeszukałem całe menu i takiego czegoś nie posiadam, albo źle szukam, posiadam ok 600k rubli, pozdro monolitowcy.dds monolitowcy.sav Edytowane 27 Września 2018 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 @cez137 - To filmik z zadania na znalezienie Dezertera, ale pokazana jest precyzyjnie droga do pieczary. https://www.youtube.com/watch?v=wk5rKrKAbt8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 @kondotier ja to tu widzę drogę do pieczary w której jest dezerter i nic więcej, chociaż ja i tak inaczej tam doszedłem bo wtedy nie miałem zielonego pojęcia że jest jakaś dziura w siatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 @cez137 Chciałeś screena przed pieczarą, a dostałeś prawidłową drogę do niej i ją samą. Co Ci jeszcze więcej potrzeba. Ja pisałem o podporach trakcyjnych, a Ty liczyłeś słupy wysokiego napięcia. Teraz jak tylko znajdziesz się za płotem, po lewej stronie widzisz pierwszą i drugą trakcyjną. I obojętnie które zadanie będziesz z tą pieczarą robił, zawsze do niej bez kombinowania droga taka sama. Nie kombinuj, bo wyjdzie to samo co z Kuzniecowem. Ten mod takich błędów nie wybacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 @kondotier ale nadal Ci tłumacze że tj ta pieczara od dezertera, a ja zrozumiałem z tego co wcześniej pisałeś że jest jeszcze jakaś inna pieczara, to o której pieczarze my w końcu rozmawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 @cez137 Pisałeś, że nie możesz znaleźć pieczary na płn-zach. A przynajmniej ja to tak odebrałem. I nie jest to tylko miejsce z zadania na Dezertera. Moim celem było tylko pokazanie drogi do niej. A innej pieczary na Bagnach nie ma. Więc skoro wiesz jak do niej docierać, uważam że jest po problemie i dalszej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 @kondotier nie że nie mogę znaleźć pieczary tylko że myślałem że tam jest baza czystego nieba , a co do pieczary to myślałem że są dwie pieczary na bagnach. Ale skoro jest jedna to nie było tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 To nie tak. Wchodzisz na bazę wolności. Na skrzyżowaniu przy czołgu skręcasz w lewo. I idziesz wzdłuż budynków po lewej. I chodzi o ten drugi. Wchodzisz i na końcu pomieszczenia stoi złoczyńca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Witajcie. Mam kolejne problemy fabularne i nie wiem co robić, nadal nie mam znacznika do wejścia do X8 a mam tam zadania od: 1. Naukowca z Jupitera 2. Kostii Zrobiłem wszystkie zadania dla Gawra, jeszcze go nie zabiłem bo on chce trochę czasu na "coś tam", nie wiem co więc czekam, znalazłem 3 fleszki dla Kostii, znalazłem laptopa dla Arhary na radarze a Jakut nie chce gadać ze mną o Duchu, znalazłem imadło dla Wkręta, jestem już po wszystkich tych zadaniach i nadal nie mam wejścia do X8. Druga sprawa to specjalna maść dla Kota, dostarczyłem Kałmukowi niezbędne rzeczy, kazał czekać 12 godzin na lek, minęło chyba z 50 i nic. Kupiłem Bioradar od Sacharowa, chyba później będzie potrzebny zdaje się Gdzie jest Toz 34 i Uzi dla Matwieja Kulinara? żaden handlarz tego nie ma bo bym kupił aha No i co z tym wejściem na Niezbadane tereny, tez nadal go nie mam, a z chęcią bym tam się wybrał, co jeszcze muszę zrobić i dla kogo żeby to wszystko poszło do przodu? @OldMan jakbyś miał ochotę to rzuć okiem proszę, obecnie wracam do Centralnej Prypeci i po drodze rozwaliłem kilku monolitowców Pozdro. wsch prypec1.dds wsch prypec1.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 @cez137 Tutaj w 18 min masz drogę do X8 https://www.youtube.com/watch?v=Hm-P2wTlXEA Ale wcześniejsza droga do kodu jest długa. Tu masz ją pokazaną. Zrobiłeś wszystko? Gawr cię okradł? Masz PDA Śruby? https://www.youtube.com/watch?v=4TnnPauErpc Tu w 3 min odbiór lekarstwa. Musisz być dokładnie po 12 godzinach. W dialogu miałeś to zastrzeżenie, że inaczej lekarstwo się zepsuje. Nie musisz rozumieć co mówią i co pisze, sam obraz wystarczy. https://www.youtube.com/watch?v=-rzvY_CaFcs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 5 godzin temu, cez137 napisał: Witajcie. Mam kolejne problemy fabularne i nie wiem co robić, nadal nie mam znacznika do wejścia do X8 a mam tam zadania od: 1. Naukowca z Jupitera 2. Kostii Zrobiłem wszystkie zadania dla Gawra, jeszcze go nie zabiłem bo on chce trochę czasu na "coś tam", nie wiem co więc czekam, znalazłem 3 fleszki dla Kostii, znalazłem laptopa dla Arhary na radarze a Jakut nie chce gadać ze mną o Duchu, znalazłem imadło dla Wkręta, jestem już po wszystkich tych zadaniach i nadal nie mam wejścia do X8. Druga sprawa to specjalna maść dla Kota, dostarczyłem Kałmukowi niezbędne rzeczy, kazał czekać 12 godzin na lek, minęło chyba z 50 i nic. Kupiłem Bioradar od Sacharowa, chyba później będzie potrzebny zdaje się Gdzie jest Toz 34 i Uzi dla Matwieja Kulinara? żaden handlarz tego nie ma bo bym kupił aha No i co z tym wejściem na Niezbadane tereny, tez nadal go nie mam, a z chęcią bym tam się wybrał, co jeszcze muszę zrobić i dla kogo żeby to wszystko poszło do przodu? Zabijesz Gawra - odblokujesz NT . Nie wczesniej. TOZ 34 - za jakiś popularny art u Sidora ( niestety nie pamietam który) UZi - za znalezienie skrzynki ze śmigłowca na NT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 5.10.2018 o 11:52, cez137 napisał: @OldMan jakbyś miał ochotę to rzuć okiem proszę, obecnie wracam do Centralnej Prypeci i po drodze rozwaliłem kilku monolitowców Grałem na Twoim sejwie i: lzy ognie.dds lzy ognie.sav W ekwipunku masz art Łzy Ognia. Oddaj Barmanowi. Potem idziesz do Łukasza na MW. Na jego zlecenie razem z Maksem atakujesz siło gdzie jest Powinność. Potem Łukasz daje zlecenie na zdrajcę. Potem banda Siwego na Dziczy potem Sacharow potem... To jest nitka "Zaginiona Ekspedycja" trzeba ją zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 @OldMan dzięki, a co z tą maścią dla kota? Rozumiem że zadanie już jest spalone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Zapomniałem o tym zadaniu. Jak wrócę z pracy dam Ci znać. Na razie masz do zakończenia "Poszukiwanie zaginionej ekspedycji" a trochę się ciągnie i zakończenie odblokowuje parę rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 @OldMan dzięki, jesteś wielki, a przy okazji zapytam bo nigdzie nie widzę tego typa Siwego, ma być niby gdzieś w okolicy tego drzewa z foto, nikogo tam nie ma, to gdzie on? na drzewie? czy ma ten niewidzialny pancerz? aha i Barman nie wziął tych łez ognia, nadal je mam w ekwipunku PS: Dzięki za teleporty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 41 minut temu, cez137 napisał: @OldMan dzięki, jesteś wielki, a przy okazji zapytam bo nigdzie nie widzę tego typa Siwego, ma być niby gdzieś w okolicy tego drzewa z foto, nikogo tam nie ma, to gdzie on? na drzewie? czy ma ten niewidzialny pancerz? aha i Barman nie wziął tych łez ognia, nadal je mam w ekwipunku. Skoro nie oddałeś Barmanowi Łez Ognia (u mnie w Barze pojawił się jakiś dialog: Barman znalazłem Twój artefakt. Potem jest Łukasz na MW. Atak z Maksem na sioło Powinności. Potem zlecenie od Łukasza na zdrajcę (chyba nazywa się Ara) i dopiero w jego PDA będzie wzmianka o Siwym na Dziczy) to Siwego na dziczy na pewno nie będzie. Jak wrócę do domu z pracy około 18stej te lekarstwo dla Kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 @OldMan dialog był, oczywiście, ale barman mi powiedział że mechanik sie upił i rozwalił pda, i chciał mi dać skrzynkę wódki ale nasz bohater jej nie wziol i na tym gadka się skończyła a w pda miałem właśnie misje o zaginionej ekspedycji, poszedłem do sacharowa ale on mi też nic nowego nie powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 @cez137 Bo trochę nie tak. Tu nie nie chodzi o rozwalone PDA które oddałeś do naprawy. Nikt Ciebie do Łukasza nie wysyła. Po prostu tam idź i z nim zagadaj. Tym najemnikiem z pierwszego punkty zadania będzie właśnie zdrajca wolności Ara. I to w jego PDA będzie info o Siwym. Kolejność zadań opisałem Ci wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 @cez137 Co do zadania "Lekarstwo dla Kota". Nie bardzo wiem na czym polega problem. Po zagadaniu z Barmanem i dokończeniu dialogu. Od razu dotarłem na Bagna do Kałmuka i wszystko jest ok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 @OldMan tak? O to fajnie, pójdę do niego zaraz po rozmowie z docentem, ogarnąłem to zadanie z tym gawrem, ale Łukasz nie dał mi zadania na zdrajcę, w każdym razie mam to wszystko, odzyskałem graty ale szkoda że kasy nie da się odzyskać, no cóż, trudno, mam sporo złomu pochowanego po różnych schowkach więc mam nadzieję że szybko się odkuje, dzięki raz jeszcze i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 3 godziny temu, cez137 napisał: ... ale Łukasz nie dał mi zadania na zdrajcę.. A czy z Maksem oczyszczałeś sioło z Powinności ? Bo dopiero po tym pojawia się zadanie na zdrajcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi