ramirez12 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 @kondotier kurna dzięki, powiem Ci że przeszło mi na myśl żeby iść do tej jaskini obok anomalii (w zewie prypeci to chyba pazur się zwała) ale jakoś odpuściłem a tu jednak tam... no nic szukałem i ja nie znalazłem chociaż od tego samego youtubera filmikami o schowkach Kostii się wspomagałem. No nic dzięki i do przodu, już nie dużo do finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxelektroxx Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Po wykonaniu misji na kradzież dokumentów z posterunku na kordonie Kuźniecow i reszta wojskowych pod mostem staje się agresywna. Dokumenty ukradłem po cichu, nie raniąc żadnego z żołnierzy i nie będąc zauważonym. Czy jest to normalne że pomimo tego żołnierze pod mostem stają się wrodzy? Edit Kompletnie zapomniałem o tym że wojskowi pod mostem są zawsze wrodzy w nocy, przepraszam za zbędne pytanie. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez xxelektroxx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Witam! Mama zadanie od Broma na znalezienie zagłuszacza na placu budowy ale za cholerę nie mogę go znaleźć, czy ktoś może podrzucić miejsce gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Kontener przy szczytowej ścianie. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dzięki, sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Niestety nie ma, sprawdziłem raczej wszystkie kontenery. Jakieś pomysły? zagluszacz.dds zagluszacz.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) @tomlopag Musi być: Edytowane 3 Stycznia 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zagłuszacz jest przed Tobą - włącz latarkę: zagluszacz ok.dds zagluszacz ok.sav Gdyby coś : zagluszacz po zaliczeniu znalezienia.dds zagluszacz po zaliczeniu znalezienia.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Dzięki jest. Co ślepemu po oczach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzik1345 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Gdzie można znaleść minigun dla Adrenaliny przeszukałem cały Jantar i ręcznie i noclipem i nie moge go znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @Zgredzik1345 A to czasem nie dostawało się tego miniguna od wojskowych, którzy przylatują na Yantar śmigłowcem do naukowców. Za jakieś zadanie od wojaków chyba. @edit Zerknij może do tego poradnika ostatni post i quest wideokaseta dla Sacharowa, nie wiem czy w NS 2016 jak w tej starej wersji jest tak samo ale przeczytać nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzik1345 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Mam dwie pytania 1 Gdzie znaleść Tolika w zadaniu od Wilka na Magazynach Wojskowych 2 Gdzie można znaleść Wkręta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @Zgredzik1345 Zadanie na radiostację? Poczytaj w temacie czy czasem nie przeniósł się do Mrocznego Parowu? A Wkret to bodajże technik Wolności na magazynach wojskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Tolik na 90% przebywa na Kordonie obok innych nowicjuszy. Zaś jeżeli chodzi o Wkręta to tak jak pisał @tom3kb, jest to złota rączka Wolności. Warto wykonać u niego zadanie na naprawę miotacza ognia - śmiertelna broń przeciw hordom mutantów. A przynajmniej tak jest w OP-2, ale wnioskuję, że są to niemal identyczne mody i wiele się nie różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Chyba, że Tolik się przekręcił przy tym zadaniu ale to też już było tu opisywane, szukajka się kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) W NS 2016 Tolik "lubi zniknąć" mimo znacznika , lub nie ma dedykowanej opcji dialogowej dotyczącej Radiostacji. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Gdzie jest Tolik, można zapytać na zapleczu baru. Jest tam NPC, który takie rzeczy podpowiada, za ileś PDA. A z tą radiostacją, to są wolty. Bo całkiem dobrze możemy bez problemu znaleźć Tolika, oraz radiostację na Wysypisku, ale też i trupa Wilka na Magazynach. W tę czy w tamtą stronę, zadanie wisi, radiostacja ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzik1345 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Gdzie można znaleść "Playboy" dla porucznika iwancowa ten w zadaniu o ulepszony wintorez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 @Zgredzik134 - On jest w tym bunkrze, przy którym na Radarze siedzą snajperzy. Ale żeby dostać kod do drzwi, musisz wpierw dotrzeć do Prypeci i tam pogadać z NPCami w teatrze. Trochę się trzeba nabiegać. Z tym, że to co Iwancow da w nagrodę za niego, można mieć już wcześniej z innych sytuacji. Playboy potrzebny tylko do zaliczenia zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) 11 minut temu, Zgredzik1345 napisał: Gdzie można znaleść "Playboy" dla porucznika iwancowa ten w zadaniu o ulepszony wintorez Namiary na kod daje Siak w Teatrze w Prypiaci. To nagroda za "usługę kurierską" Prypiat - Kordon -Prypiat. W grze jest ustawiony restryktor' tzn -jeżeli nie wykonasz questu Siaka - nawet znając kod ( można go łątwo wygoglać) - otwarcie drzwi zaskutkuje zgonem. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzik1345 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostia Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Siemanko. Mianowicie mam problem na generatorach, po odeslaniu muchy itp przyszly mi wszystkie wiadomosci sms, dostalem quest aby pomoc Andersonowi uruchomic 3-ci generator lecz gdy ide na lokacje i go szukam (andersena) to nie ma ani Jego ani tego drugiego naukowca. HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Do wszystkich potrzebujących pomocy. Pamiętajcie, że NS2016 jest modem sprzed dwóch lat i dla tych którzy go przeszli to już przeszłość. Przy jakichkolwiek problemach najlepiej jest umieszczać jako załącznik sejwa z lokacji gdzie wystąpił problem. Wtedy szybciej można pomóc. Chyba, ze któryś ze Stalkerów pamięta step by step całą fabułę danego moda. @Kostia Mogę spróbować pomóc ale wstaw sejwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostia Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jak mi to zrobisz bedziesz mistrzem niezbadane.dds niezbadane.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 14 minut temu, Kostia napisał: Jak mi to zrobisz bedziesz mistrzem Przecież i tak jestem Mistrzem. Spójrz wyżej na opis mojego profilu a jak nie to poniżej A z drugiej strony NS2016 to jeden z moich ulubionych modów i z chęcią w niego popykam Jak coś wymyślę dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi