gawron Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 OK, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Ciężka sprawa, bo bez pomocy nie wiadomo, co dalej zrobić. Dialog z zombiakiem musi być, bo inaczej nie wrócimy do profesora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Nie pamiętałem o dialogu z zombi, stąd to zamieszanie. Z poniższym plikiem powinno być w porządku. character_desc_marsh.xml 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Działa w obu przypadkach - na bazie Czystego Nieba i po zaprowadzeniu do Profesora. Dobra robota, @gawron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Dzięki @gawron, pomogło Pliczek wrzuciłem do spolszczenia i ponownie do pierwszego postu. Szczerze mówiąc, to pozytywne zaskoczenie. Mod niestety jest krótki, ale nadrabia fabułą, w której zbyt wiele nie zostało wyjaśnione. Kim lub tak naprawdę czym jest Weliar? Dlaczego Grizzly tak się zmienił i co się stało zzombifikowanemu? Mam nadzieję, że w drugiej części poznamy wszystkie odpowiedzi. Myślę, że warto było spolszczyć tego moda - dzięki @metek58. Jeszcze wracając do Weliara. Coś czuję, że autor moda inspirował się Gaunter'em o'Dim z trzeciej części Wiedźmina. Pan lusterko też potrafi spełniać życzenia. Piosenka z gry: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Mnie osobiście na dzień dobry w ucho wpadła muzyka jaką twórca doddał do moda,dziś zacząłem ogrywać go na kanale,jak skończę wrzucę do nas na stronkę całą playlistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 1. Którym plikiem uruchamiamy moda? xrEngine mi nie działa 2. Czy mod ma 32 czy 64 bitowy silnik? Mod mi się wgl nie uruchamia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @cez137 Hm... Ale jak może się nie uruchomić? Instalacja jest taka, jak zazwyczaj - Zew Prypeci 1.6.2, gamedata z moda do katalogu z grą i na to spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @Agrael on chyba myślał, że to samodzielny mod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Wydaje mi się, że wiem czemu nie chce się uruchomić, ale ile można w kółko powtarzać to samo, tyle razy już podawałem rozwiązanie... wystarczy trochę poczytać... @cez137 Na pewno 32bitowy silnik biorąc pod uwagę, że to nie duży mod na "vanillowym" Zewie Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @Agrael no właśnie @tom3kb nie, nie myślałem, już nie przesadzaj @Szczepan9205 co to znaczy vanillowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @cez137 vanilliowy to znaczy czysty, niemodyfikowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @Agrael @Szczepan9205 takie coś wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @cez137Jeżeli to Ci wyskakuje jak chcesz odpalić ze skrótu do xrEngine to PPM na skrót -> właściwości, i ze ścieżki do elementu docelowego usuń końcówkę \bin, już wiele razy o tym wspominałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @Szczepan9205 Godzinę temu, Szczepan9205 napisał(a): PPM na skrót -> właściwości, i ze ścieżki do elementu docelowego usuń końcówkę \bin, już wiele razy o tym wspominałem. Jak widać jeszcze za mało bo ja pierwsze słyszę że tak się robi, serio, po drugie jak mam to zrobić? tj aplikacja, nie da się tego edytować i czegoś tam pisać albo kasować, a po trzecie to złym plikiem uruchamiałem moda 😆 dlatego pytałem którym plikiem się to robi, teraz przypadkiem go uruchomiłem, nigdy tego nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @cez137 No ja nie wiem jak Ty robisz, ale ja zawsze jak stawiam jakiegoś moda to robię sobie skrót do xrEngine i wrzucam go na pulpit, żeby za każdym razem nie musieć wchodzić w folder moda. Dość mocno jestem przekonany, że już wiele razy na forum o tym wspominałem, ale może akurat nie w tych tematach, które przeglądałeś 😛 To zapamiętaj sobie na przyszłość, że jeżeli taki błąd Ci wywali to robisz skrót, wrzucasz na pulpit i ze ścieżki do elementu docelowego wywalasz końcówkę \bin i wtedy zawsze wystartuje jeżeli chodzi o CCz i CzN i ZP też, ale jeżeli przy modach do Zewu pojawia Ci się to małe logo, a potem nic się nie dzieje to musisz wywalić ten plik .dll z folderu bin o którym na pewno Ci wspominałem raz czy dwa - nie pamiętam dokładnej nazwy bo nie mam aktualnie żadnego moda do ZP na dysku, ale kojarzy mi się, że pytałeś o to, więc jak poszperasz to znajdziesz rozwiązanie jeżeli samo usunięcie \bin by nic nie dało 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 @Szczepan9205 11 godzin temu, Szczepan9205 napisał(a): ja zawsze jak stawiam jakiegoś moda to robię sobie skrót do xrEngine i wrzucam go na pulpit, ja też tak robię natomiast tego moda nie uruchamia się xrEngine i nic tu nie usuwałem, żadnego bina, przynajmniej u mnie Tym plikiem uruchamiam moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Witam. Po rozpakowaniu gry i wrzuceniu spolszczenia mam cały czas oryginalny rosyjski tekst. Wszystko zrobione zgodnie z zaleceniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Fajna modyfikacja z ciekawą fabułą. W sam raz na wolną chwilę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Skończony, jak dla mnie taki se, dwójka wiele lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi