qlkin Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 @kikul Faktycznie tej grozy/sztorm 5.45 to tu nie ma. Jest oc14-1a na 7.62 jako wpn_ groza_ m1 w unikalnych - tak, że pozostaje: dodać/przerobić do/w gry/grze, paczka broni albo spawner z taką pozycją. Najprościej to przerobić tą 7.62 na inne ammo. Pytanie - kto to miałby niby zrobić - raczej retoryczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logow1 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Siema, wiadomo coś czy mozna instalować jeszcze nowsze wersje do tego spolszczenia ? jezeli nie to czy bedą jeszcze jakieś aktualizacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 @logow1 jak są jakieś zmiany, w zadaniach, dialogach, opisach w tych nowszych wersjach to w najlepszym razie braki w tekście, dziwne teksty jak zarzucisz na nowszą wersję moda stare spolszczenie. W najgorszym przypadku dziwne wyloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logow1 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Okej, dzięki. A wiadomo czy tu na forum bedzie mod aktualizowany czy jest to ostateczna wersja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 @logow1 O jakichś najnowszych aktualizacjach tego moda dowiemy się zapewne na ModDB lub AP-PRO, a jeżeli się pojawią, to damy znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logow1 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 @Agrael na ich discordzie widzialem jakies nowe wersje ale nie wiem czy to są jakies jeszcze inne, jezeli mozna to podaje link do ich discorda https://discord.gg/HwE2JVN6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @logow1 Generalnie w większości te aktualizacje to poprawki silnika gry, tekstur, shaderów i ikonek radiacji itd. Ale poprawiają też zadanie na BTR dla Najemników bodajże i zadanie z BTRami Wojskowych, naprawiają też zadanie Barmana w bazie wojskowej i z nastawieniem do nas wojska gdy używamy transpondera bo powinni się wtedy robić neutralni lub przyjacielsko nastawieni, a pozostawali czasem wrogo nastawieni, do tego jedna z łatek poprawia też agresję Wolnościowców do Powinności na farmie - prawdopodobnie chodzi o to, że "luźno" spacerujący Wolnościowcy atakują Powinność na farmie przez co tracimy możliwość wykonania dla nich zadań. Ogółem powiem tak - jak chcesz grać w OGSR to graj na tej wersji do której mamy linki na forum bo też nie wiadomo czy te poprawki w ogóle są oficjalne czy typowo fanowskie i więcej psują niż poprawiają - jak widzisz żadnych nowych zadań, broni itd. nie dodają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki19941 Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia hejka. wrzuci ktoś nowe linki do fixa i do spolszczenia ?? bo stare nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 1 godzinę temu, miki19941 napisał(a): wrzuci ktoś nowe linki do fixa i do spolszczenia ?? bo stare nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki19941 Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia ok już działa A podrzuci ktoś pliki do Cienia Czarnobyla pliki na udźwig ?? Kiedyś miałem, ale skasowałem grę. A chciałbym jeszcze raz sobie zagrać na większym udźwigu Bo ten mod co pobrałem z dwoma plikami nie działa mi na wersji GOG-a 1.0006 bo wywala mi grę jak wczytam sejva, Nawet jak zapiszę grę po rozpoczęciu nowej gry. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Miki19941 - trajner do wersji 10006, w tym także OGSR: https://disk.yandex.ru/d/sldYvLYamGJUog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki19941 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 9 godzin temu, vidkunsen napisał(a): Miki19941 - trajner do wersji 10006, w tym także OGSR: https://disk.yandex.ru/d/sldYvLYamGJUog dzięki, ale już znalazłem rozwiązanie. + spawnera sobie dodałem dla zabawy na początek gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszman Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września Szybkie pytanie. Czy podstawowe zadanie typu "znajdź meduzę" itd. od handlarzy są ograniczone czasowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września @Buszman zajrzyj do pda bo nie pamiętam, jeśli są to przy zadaniu będzie np pisało, że zostało 7 dni czy coś w tym stylu. @edit @Buszman Z tego co widzę na randomowym obrazku to są ograniczenia czasowe, trzecie zadanie od góry, pozostał 1 dzień na wybicie mutantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszman Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września @tom3kb Dzięki bardzo, już widzę @tom3kbSory że jeszcze raz zawracam ale też przez wypadek sprzedałem obydwa kanistry z Kordonu potrzebne do zatankowania auta. Pamiętasz może, gdzie będzie można kolejny znaleźć? 😓 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września @Buszman no tu w temacie widzę tylko info o dwóch na Kordonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszman Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września Czyli pewnie skończy się na spawnerze... Tak czy siak, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września @Buszman a nie można odkupić od tego co mu sprzedałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszman Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 12 minut temu, tom3kb napisał(a): @Buszman a nie można odkupić od tego co mu sprzedałeś? Już nie ma. Sidor dostał "restock" i benzyna zniknęła na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszman Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września A w temacie spawnerów to... jest w ogóle jakiś dostępny? Gram na finalnym fixie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września Buszman: https://stalkerfile.ru/xLM8zIrIP09BgVA/file https://modsfire.com/53oh8F0ThUj3JvG#google_vignette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszman Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 17 godzin temu, vidkunsen napisał(a): Buszman: https://stalkerfile.ru/xLM8zIrIP09BgVA/file https://modsfire.com/53oh8F0ThUj3JvG#google_vignette Dziękuję bardzo. Co prawda questa już porzuciłem ale może kiedyś jeszcze się przyda 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września Buszman - nie za maco, odpisz jak czegoś będziesz szukał i czy jest to przydatne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszman Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Jeszcze jednego nie rozgryzłem. W niektórych miejscach Kiwaczek nagle mówi że coś widzi albo że chce porozmawiać. No to "używam" go, i nie mam żadnej specjalnej opcji dialogu. Takie coś wyskoczyło mi na przykład koło miejscu kupna Gaussa za 800 rubli. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września @Buszman a on nie podpowiada miejscówek ze schowkami czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi