Buszman Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września @tom3kb Może i podpowiada, ale nie mam jak się dostać do ów podpowiedzi bo nie mogę na ten temat z nim pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września @Buszman on też podpowiadał rozwiązania zadań jak się z nim pogadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszman Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 19 godzin temu, tom3kb napisał(a): @Buszman on też podpowiadał rozwiązania zadań jak się z nim pogadało. Tak, to wiem. Wtedy dostajemy inne powiadomienie (stricte mówiące że może z tym zadaniem pomóc) i odblokuje się odpowiedni dialog. Jednak z tymi dialogami "coś widzę" albo "musimy pogadać" to nic. Jedynie kojarzy mi się jak w Goldsphere była ta lalka która bardzo podobnie działała do Kiwaczka, tylko tam faktycznie można było wybrać odpowiednią opcję dialogową, która wskazywała na pobliski schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brix32 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Witam. Mam problem z zadaniem dziwna anomalia od Waśki Podajnaboja - myślę, że robię wszystko zgodnie z poradnikiem tj. wchodzę w pierwszą anomalię tę na betonowej płycie (gdzie po jej lewej stronie są schodki), drugą - tę która znajduje się nieopodal pierwszej (na jednym zdjęciu poradnika), trzecia - ta przy krzaku (od strony otwartej bramy do wiaty) i czwarta - nad pomnikiem z sierpem i młotem. No i nic - ląduje przed bramą. Czy wszystko dobrze zrozumiałem? Proszę o pomoc i wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu @brix32Spróbuj może tak jak w tych filmikach bo poradnik to z tego co pamiętam były pisane do OGSE, a w OGSR trochę zmian jest - nie jestem pewien czy kolejność wskakiwania w teleporty się zmieniła, ale może i się zmieniła względem OGSE. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Brix32 - od 16:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi