kondotier Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @kubastalker123 Przypomnij sobie pierwszą rozmowę z Sidorem o tym fotografie. Nic na zdjęciu nie zobaczysz, bo robi się szare. Dlatego je potargał i rozrzucił kawałkami. A tych kawałków nie jest trochę więcej do zebrania? Za to masz rozmowę o kasie za nie. Chętnych jest kilku NPCów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) z kawałków zrobiło się jedno zdjęcie i info postępuj wg uznania /mam już wszystkie części/ co ono przedstawia ? skrzynki na listy ? przyznam się że pogubiłem się - może małą podpóreczkę ...co z tym zdjęciem zrobić albo co przedstawia bo tak naprawdę to mam iść do Doktora na Bagnach ale chciałby sprawdzić to zdjęcie Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @kubastalker123 Chodzi właśnie o skrzynkę na listy. Na 11 stronie dawałem podpowiedź. Po zebraniu wszystkich zdjęć musisz udać się do Prypeci: Spoiler Obok wspomnianej skrzynki jest teleport, a za nim.. Cóż - sam zobaczysz. Swoją drogą, któż by pomyślał, że z wątkiem Szarego Fotografa jest powiązany mało istotny stalker, którego poznaliśmy na Wysypisku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Ciekawe zakończenie sprawy ...z Fotografem. Warto było iść. A co z Trzmielem?. Mam go szukać w Prypeci. Ale gdzie ? tyle ognisk tyle możliwości że chyba się poddam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zadanie z poszukiwaniem Trzmiela jest opisane w poradniku. Jeżeli znalazłeś pierwszą notatkę Trzmiela na Radarze, to musisz następnie iść do Prypeci, a dokładniej na dworzec autobusowy. Będzie tam sporo monolitowców, a u jednego z nich znajdziesz kolejną notatkę Trzmiela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Mam to. Jestem na CEA 1 w przeszukałem wagony. I Trzmiela nie ma. Czyżby o CA2 chodziło? Już mam zapomniałem że poradniku to jest opisane. No i problem. Jetem przy Trzmielu idę przez teleport taj jak na CA2 i wyrzuca mnie na CA2 nie CA1 i nie ma hordy monolitowców. Co robię źle. Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Podsumowanie. Mod jest świetny. Trudny i wymagający. Caly czas liczyłem ammo i jestem zły na siebie że nie trafiłem w czerep i zmarnowłem kilka sztuk. A kiedy już się wydawało ze wyszedłem na prostą ze śrutem to misja do X18 skutecznie zmienła stan zapasów. Oczywiscie schowki bez pomocy Kondotiera i poradnika pozostały by nieodkryte. No ale ... Jaki polecacie następny modzik w takim klimacie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Bardzo proszę o podpowiedź gdzie jest schowek Borysa w Prypeci bo ni jak nie mogę go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @Elkitrim Spoiler Po zabraniu drugiego schowka pojawi się elitarny oddział Monolitu. Są bardzo wytrzymali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Dzięki serdeczne za podpowiedź, ruszyłem dalej. Mam jeszcze problem ze znalezieniem lampy naftowej na Magazynach Wojskowych dla barmana. Będę wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @Elkitrim Trzymaj: Spoiler Czasami tę lampę może podwędzić nasz śpiący obok Wolnościowiec, ale z tego, co pamiętam, to możemy ją od niego odkupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Dzięki właśnie ją miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 I znowu problem. ni jak nie mogę znaleźć młota kowalskiego dla Wkręta w dolinie mroku, może bym dalej szukał ale z nie znanych mi powodów zaczęło mi na tej lokacji co kilka minut wywalać grę do pulpitu. Proszę więc o podpowiedź gdzie on leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 @Elkitrim Zamiast słów. Młot 44 sek. Wcześniej przetwornik. https://www.youtube.com/watch?v=0v0UCBlDan0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Dziękuję już za podpowiedzią znalazłem, a przecież wcześniej tam szukałem. Szukanie czegokolwiek w tej grze to jest masakra, chyba doszczętnie stare oczy stracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 To prawda. Szukanie schowków w tym modzie na własną rękę może być bardzo uciążliwe, a nawet miejscami niewykonalne. @Elkitrim Daj znać czy poradziłeś sobie ze znalezieniem schowka Gracza na Dziczy. Ja musiałem skorzystać z podwyższenia sobie skoku u GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Ze schowkiem Gracza na Dziczy poradziłem sobie tak samo jak Ty podwyższając skok GG. Twórca tego moda to chyba pękał ze śmiechu wyobrażając sobie jak będą się pocić gracze pokonując wymyślone przez niego trudności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Zadanie Wojskowa Przyjaźń, pomimo sprawdzania Beteerów na CEA w kolejności opisanej w poradniku nic w nich nie znalazłem. Co robię nie tak, proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 @Elkitrim A znalazłeś wszystkie poprzednie? Bo bez poprzednich, kolejne się nie pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Jeżeli chodzi o te na CEA to znalazłem wszystkie, a na innych lokacjach nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 @Elkitrim No to w końcu, znalazłeś czy nie? Na CEA masz dwa nieśmiertelniki i po znalezieniu drugiego masz zadanie zaliczone ( w PDA zobacz ) i wracasz do Kuzniecowa. Co tam jeszcze chciałeś znaleźć? W temacie moda jest poradnik z opisem ile i gdzie ich na lokacjach się znajduje i w jakiej kolejności szukać tam, gdzie są podwójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Chyba źle zostałem zrozumiany. Mówiąc, że na CEA znalazłem wszystkie, mówiłem o Beteerach a nie o nieśmiertelnikach. Nieśmiertelnika w tych Beteerach nie znalazłem żadnego pomimo zachowania kolejności przeszukiwania Beteerów na tej lokacji. W temacie moda jest owszem poradnik a w nim mowa o zadaniu Wojskowa Przyjaźń, ale tyczy się tylko lokacji CEA, o innych lokacjach nic nie jest wspomiane. Nie ma więc żadnego opisu gdzie, ile i na jakich lokacjach oraz w jakich kolejnościach mają być one odnajdywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 @Elkitrim Z tymi nieśmiertelnikami jest to plik tekstowy. Takich plików było kilka, na różne sytuacje. Już nie pamiętam, ale możliwe, że nawet w paczce z modem. Skoro nie masz nieśmiertelników na CEA, to gdzieś po drodze jakieś opuściłeś. DODANO: Zobacz na piątej stronie mój wpis z 14 listopada. Pobierz plik o nazwie Żetony. Tam masz opis gdzie je znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Dzięki bardzo, teraz wszystko jasne, nie mam jeszcze czterech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Proszę ponownie o podpowiedź gdzie jest w x18 anomalny laptop. Notatkę znalazłem a laptopa ni hu,hu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi