kubastalker123 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 W dniu 27.09.2019 o 21:49, kondotier napisał: dzięki idę próbować nie ma go tam i albo od nowa albo nie wiem czy może ktoś rzucić okiem na sava ? srubokret11.dds srubokret11.sav zacząłem od nowa i śrubokręt jest dziękuję za pomoc głupie pytanie ale nie mam nesesera dla Sidora na Agro ... czy to błąd czy nie umiem znaleźć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @kubastalker123 I nie znajdziesz. Pisałem o tym. Nesseser podpieprzyli bandyci i zwiali na Kordon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) ej znalazłem ... alarm nie ptrzebny ale mam problem z Szachy dla Czyraka w schowku ich nie ma wczytywałem kilka razy zadanie i klops jakieś pomysły jak bandycie w bazie wojaków ? dobre... znalazłem ma neseser idę do baru ale chciałem jeszcze Czyraka załatwić z szachami dla Czyraka ale schowka brak sprawdzałem z poradnikiem ale nie ma Edytowane 20 Lipca 2020 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @kubastalker123 Otworzyłeś schowek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Korona Farciarza mam 4 schowki korony i nie mogę znaleźć schowka nr 5 "jednokierunkowe przejście " nie mogę wymyślić co to jest czyżby to były bagna ? bo jeszcze tam nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 @kubastalker123 Dobrze przewidujesz. https://www.youtube.com/watch?v=cKWw6SPSn7M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Wreszcie zebrałem wszystko dla Sidora w temacie Allegro i niestety obrywam w twarz. Podciągnąłem trochę długość ręki oraz bieg wgrałem oryginalne pliki na nowo i nie pomaga. Można coś z tym zrobić czy trzeba odpóścic sobie to zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Jeżeli NPC cię uderzył, to oznacza, że zadziałał antyczit na udźwig. Nic z nim nie kombinowałeś ? Maksymalny udźwig wynosi 115kg. I dodatkowo z tą bronią "Allegro" jest błąd w opisie zadania. Z tego, co pamiętam, to potrzebny jest art Śluzowiec, a nie Ślimak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @kubastalker123 O tej wielkości udźwigu 115kg musisz zawsze pamiętać gdy zaczynasz rozmowę z kwestowym NPCem i to co ponad miarę odkładać do schowka. Na Kordonie będziesz mieć jeszcze jednego z propozycją dobrej broni za duperele. Przy nim i na kolejnych lokacjach, a szczególnie w Rostoku, trzeba przy oferencie postawić plecak i w nim składować to co już znalazłeś, a przy wymianie na broń, plecak jak znalazł na sprzęt dający nadwagę. Bo nawet jak podejdziesz mając mniej niż 115kg, to zabierając części na wymianę możesz to przekroczyć i zamiast broni dostać w pysk. I jak masz nadwagę, do poboczni NPCe też zadań nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 działa super. teraz mam problem zelceniem od Zielarza na przeszukanie X18 nie moge kartki znaleźć . Nie ma jej w pomieszczeniu z kompami -jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @kubastalker123 Zapomnij o rozwiązaniach jakie były w podstawkach. A jeśli grałeś w poprzednie Dejavu, o nich też. Tu wszystko jest zmienione. Szukanie jest o tyle prostsze, że jak pamiętasz gdzie było w podstawce, to tam nie szukaj. Szukaj w innych pobliskich pomieszczaniach, na szafach, w klatkach, na skrzyniach. Czasem wystarczy tylko podskoczyć, aby zobaczyć. W ostatnim zdaniu jest zawarta podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 ja nie grałem w podstawowego moda i dlatego trochę się motam idę szukać / a w którym pomieszczeni najbardziej mam patrzeć / zauważyłem że czasami przedmioty znikają - trzeba najechać kursorem aby się pojawił -tak miałem z termosem dla Zielarza może to jest powód że nie mogę znaleźć się wyjaśniło to jest kartka profesora - znazłem - mam schowek wracam do Zielarza bo tak informuje sms a on do mnie strzela - co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 @kubastalker123 Grałem kilka razy i nigdy nie miałem problemu z Zielarzem. Nie miałeś jakiejś strzelaniny na farmie po wzięciu zadania i go czasem nie naruszyłeś? Jeśli nie, to jedyne wyjście grę powtórzyć z zapisu jeszcze na tej lokacji, z której wchodziłeś do DM. Każdy zapis już w DM, może być obciążony błędem. Wiesz gdzie i co leży, to szybko pójdzie. Tylko uważaj, aby żaden zielony snork grasujący w bagienku goniąc za tobą ( może, ale nie musi ) nie wpadł w anomalię. Te snorki są kwestowe. A jeśli czytałeś wypowiedzi wcześniej grających, to ta wersja tak różni się od poprzedniczek, że jest to absolutnie nowy mod, tylko korzystający z lokacji swoich poprzedniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 snorka kwestowego ubiłem przypadkowo faktycznie chcieli mi zrobic Janosika na farmie no to wystrzelałem wtedy wszystkich, muszę się wrócic - daleko ... ale trudno damy rady Posumowanie. Janosikowe możemy płacic jak nie ma jeszcze Zielarza. Gdy sie pojawi nie strzelamy w jego obecnosci bo sie na nas pogniewa.... idę dalej, Ale trzeba przyznać że mod jest doskonały, Cały czas mam mało amunicji jak sobie cos uzbieram to pojawia się 6 bandziorów i zanim ich ubije to już nie mam zapasu amuncji. Idę z Doliny na Wysypisko jestem dwa kroki od przejścia - luz i spokój - już nic nie może mi się stać a tu 3 dziki 2 psy i stalker odszedł do Walhalli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 @kubastalker123 Jak od tego tradycyjnego przejścia na wysypisko pójdziesz przy brzegu lokacji w kierunku fermy, to jest tam ukryty teleport koło sosny. I od razu jesteś na drodze do Rostoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Następna zagwozdka. Gdzie jest PDA Miszy Tropiciela z MW przetrząsnąłem hangar w dziczy na wylot i ... nie mam. Proszę o jakąś wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @kubastalker " Sięgaj tam, gdzie wzrok nie sięga". Nie patrz tylko pod nogi, ale i do góry. Jest na belce stropowej pod koniec hangaru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 byłem w okolicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 gdzie znajdę art błona do tej pory nie trafiłem a potrzebny mi jest dla Krugłowa. Podejrzewam bagna ale tam jeszcze nie byłem... A co to jest Legowisko ? i kiedy tam iść.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 @kubastalker123 Ja ją znalazłem w tunelu z elektrami na Dziczy. Pomiędzy kontenerem a ciężarówką przy samej ścianie. Jest tam albo elektra, albo chemiczna. Trzeba zejść na ziemię, bo inaczej niewidoczna. Zlewa się z teksturą podłoża. A lokacji po nazwie szukaj na otwartej i maks. zmniejszonej mapie w PDA, najeżdżając na lokacje kursorem, a wtedy wyświetla się jej nazwa. Legowisko w różnych modach ma różne nazwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Czy ktoś znalazł kryształowiec? Ma być w wagoniku na kółkach i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 @kubastalker123 Precyzuj pytania, podając od kogo zadanie i na jakiej lokacji ma być. A przede wszystkim racz wstawiać kropki lub znaki zapytania. Bo trzeba się domyślać o co Ci biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 1 Ma być plecak z artem kryształowiec na Radarze w wagoniku na kółkach na na przejściu do tunelu. Zlecenie daje na MW człowiek z bazy nie pamiętam imienia. Nie znalazłem tego plecaka. 2 gdzie szukać cygar dla Kuchty na MW - przeszukałem wszystkie domy szczególnie obok trupa bandyty i nic. Ta ma związek z artem łza kontrolera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @kubastalker123 Artefakt się "przeprowadził", przeszukaj trupy, będzie PDA z informacją. A tu są cygara, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 czy możecie mi przypomnieć gdzie jest Cichy ? mam dla niego amulety wiedźm i nie pamiętam gdzie siedzi . dziękuję za wskazówki odnośnie poprzedniego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi