Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mod na dostateczny, wkurza ekspresowe uszkadzanie się broni, ubrań. Non stop chce jeść, pić. Problemy z artami, te misje ze zbieraniem nie wykonane(jest artów, ale same słabe). Na szczęście fabularne na arty jakoś poszły.

Mało misji, puste miejscówki na mapie. Latanie z Zatonu na Janów i z powrotem. Prypeć to lokacja retrospekcja, normalnie tam nie trafimy. Tyle dobrze że jest do czego postrzelać bo wszytko co trochę się respi. Jak znajdziemy fajny art(wiele właściwości) to musimy go oddać w zadaniu za grosze. Bez sevy czy vegi do anomalij po arty nawet nie podchodź(rozumiem, ale było to męczące). Wyloty przy przechodzeniu na lokacje, bugi(jak zamknięte drzwi w labie) po znalezieniu dokumentów i próbie wyjścia. Uciekłem przez okno od kontrolera to i tak zginąłem jak licznik doszedł do zera... Jak spotykamy obiekt który gonimy całą grę to w scence, stoję bokiem i pomaga tylko alt+ctrl+del.

• Dodatnia 2

• 2 tygodnie później...

@smox Nie jest jasno napisane, że trzeba, ale raczej wypada. Już nie pamiętam czy grałem z fixami, czy bez, ale raczej dam sobie rękę uciąć, że dorzuciłem je do moda. 

Mam wgląd do historii edycji danego postu ( bardzo przydatna rzecz ) i wygląda na to, że nic nie dodawałem od siebie / zmieniałem w instrukcji instalacji:

Spoiler

Bez tytułu.png

• Dodatnia 1

@smox Fixy są konieczne. Tu moja informacja o ich pozytywnym działaniu.

@Agrael  @tom3kb  Opis instalacji jest zrobiony dla moda kiedy nie było fixów i na rosyjską podstawkę. Trzeba ten opis zmienić, dodając fixy i spolszczenie. Spolszczenie jest zrobione dla obu fixów.

• Dodatnia 3
  • Dzięki! 1

@kondotier Lekko poprawiłem. Zostawiłem opcję ze zmianą rus na pol w gamedacie. Ona wciąż jest wymagana ?

A przy okazji dorzuciłem Fix do naszej pobierlani. Niestety dodatki na wyłączenie wytrzymałości postaci i oryginalną mapę z Zewu Prypeci są nieaktywne. 

• Dodatnia 1
  • Dzięki! 1

Gram sobie powoli w tego moda i podoba mi się. Może nie ma rewelacji, ale gra się przyjemnie. Na moje oko, to taki mocny średniak. Większość tego co mi się nie podobało w rozgrywce idzie łatwo zmienić np. szybkie psucie broni, czy inne denerwujące rzeczy.

Taką pukawkę miałem w wojsku - Kbk AKMS

ss_jarek_10-17-20_09-30-31_(yantar).thumb.jpg.a2dbde34931533c825c78a271182973f.jpg

Kilka screenów z mojej gry. Graficznie mod mi się podoba.

Spoiler

ss_jarek_10-22-20_13-11-28_(jupiter).thumb.jpg.a711435cecbdcd56ecdb77f5b41cdaa7.jpg

ss_jarek_10-22-20_13-11-42_(jupiter).thumb.jpg.b53bd2866a6ba5b00e9e83d2402d5cad.jpg

• Dodatnia 3

• 7 miesięcy temu...
  • Agrael zmienił(a) tytuł na Thorny Way - Ciernista Droga
  • 11 miesięcy temu...

Witam mam wylot przy misji gdzie sie pojawia śmigłowiec.

Expression    : !m_error_code
Function      : raii_guard::~raii_guard
File          : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line          : 748
Description   : ...\grools\desktop\zew\gamedata\scripts\xr_logic.script:597: attempt to call field '?' (a nil value)

prosze o pomoc

• Meta zmienił(a) tytuł na Thorny Way - Ciernista droga